Ta fuksja to Magellanica, zimuje bez osłony, z roku na rok jest większa i ma ogromne ilości kwiatów. Nadziemna część zamiera ale wiosną wypuszcza nowe pędy. W tym roku myślałam że już padła bo dosyć długo nic nie było widać ale szybko nadrobiła.
Mój ogród- mariasen cz.4
-
x_P-42
No same powiedzcie, jak tu zaoszczędzić coś na eleganckiego ciucha na Sylwestra ? Kusiciele kuszą, miejsca cienistego w ogrodach nie przybywa a my cierpimyiga23 pisze:Witaj Majko, dziś dostałam spis 250 host, z możliwością nabycia w następnych latach , jestem mocno chora.Po dużym okrojeniu wyszło,ze mam chęć na 70 i gdzie ja je posadzę?????????
Fragrant Queen, powiadasz ? Tys pikna, ale wydawała mi się taka bardziej zielona...No, ale jak już pisałam nie mam oka do rozpoznawania host na fotkach
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, trochę w tym roku zaniedbałam moje hosty, lało więc nie podlewałam, a niektóre trochę podeschły. W przyszłym roku będę mądrzejsza. Mimo to jestem nimi zachwycona. Może jutro zrobię trochę zdjęć ale mam jeszcze tyle roślin do posadzenia i przesadzenia, a robota jakoś mi nie idzie.
Fuksja jest naprawdę cudowna. Bedzie tak kwitła aż do późnej jesieni.
Fuksja jest naprawdę cudowna. Bedzie tak kwitła aż do późnej jesieni.
-
x-d-a