Ogród (z) PESTKI@
Re: Ogród (z) PESTKI@
Ten ,,postument,,to pomalowany zwykły pustak
,Który miał być wywieziony na wysypisko 
Witaj Aldonko
już dawno mnie nie było u ciebie i musze teraz trochę zaległości nadrobić .
Dużo pięknych zdjęć do ogladania i jeszcze piękniejszych roslinek . Twoje fuksjie są urocze - bardzo mi się właśnie podobają
takie jak Twoje - pełne o dużych kwiatach . Inne tarasowce również watre pochwały .
Dużo pięknych zdjęć do ogladania i jeszcze piękniejszych roslinek . Twoje fuksjie są urocze - bardzo mi się właśnie podobają
takie jak Twoje - pełne o dużych kwiatach . Inne tarasowce również watre pochwały .
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i o to chodzi, ależ Ty jesteś zdolnaPESTKA@ pisze:Ten ,,postument,,to pomalowany zwykły pustak,Który miał być wywieziony na wysypisko
WitajAdasiuMilutko ,ze o mnie pamiętasz
Rzeczywiście fuksje są urocze,a te nowe gigantyczne odmiany zapierają dech w piersiach.
Pamelkowiesz kiedy ujawniają sie nasze zdolności kombinatorskie?Kiedy kasy w portfelu mało,a chciejstw dużo.To nas napędza do działania i tworzenia z tego co mamy i powiem Ci ,że strasznie mnie cieszy zrobienie czegoś samemu.
Pamelkowiesz kiedy ujawniają sie nasze zdolności kombinatorskie?Kiedy kasy w portfelu mało,a chciejstw dużo.To nas napędza do działania i tworzenia z tego co mamy i powiem Ci ,że strasznie mnie cieszy zrobienie czegoś samemu.
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aldonko liliowe chciejstwa biją po oczach , a Puma wyrośnie na miss

Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
Mirdem witaj
Czerwona lilia to moje marzenie.Mam jeszcze kilka,które lada chwila otworzą pączki.To moje tegoroczne chciejstwa.Nie obyło się bez ,,wpadek,,kupiłam kilka cebul chyba dwuletnich,które są dość marne i maja po jednym pączku,a zapłaciłam za nie jak za wysokogatunkowe.Teraz będe mądrzejsza dzięki temu forum i Wam.
Puma z pewnościa wyrośnie na miss,rodziców też ma bardzo urodziwych.Zobaczymy jak bardzo podobna będzie do taty,bo mama śnieżnobiała
Jedną miss 5-cio letnią już mam.
Puma z pewnościa wyrośnie na miss,rodziców też ma bardzo urodziwych.Zobaczymy jak bardzo podobna będzie do taty,bo mama śnieżnobiała
- pamelka

Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitka
Też myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone
Królika w klatce nie rusza, ale nie zostawiłabym ich samych sobie na wolności 
Aldonko lilie śliczne i koteczka bardzo fotogeniczna
Mogłabyś nawet na własne oczy zobaczyć jak kot psem rządzi , tak jak było to u mnie . Pies musiał mu na każdym kroku ustępować .
Jolu zdziwiłabyś sie jak kot z psem mogą się znakomicie zaprzyjażnić i żyć jak w najlepszej komitywie .pamelka pisze:Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitkaTeż myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone
Mogłabyś nawet na własne oczy zobaczyć jak kot psem rządzi , tak jak było to u mnie . Pies musiał mu na każdym kroku ustępować .
-
x-d-a
Aldonko, śliczny kociak! Ponieważ ja jestem psia mama i na kotkach się nie znam, możesz mnie oświecić i powiedzieć jaka to rasa i czy jego sierść wymaga codziennego czesania?
A czerwone i bordowe lilie też mi się bardzo podobają i już nawet kilka mi się otworzyło
Jedna z nich dla Ciebie na dobry dzień:

A czerwone i bordowe lilie też mi się bardzo podobają i już nawet kilka mi się otworzyło
Jedna z nich dla Ciebie na dobry dzień:

DALUNIAza lilijke dziękuję. Jest sliczna.Dzień jest bardzo dobry MOJA CÓRCIA ZDAŁA MATURKĘkamień z serca mi spadł.Jestem szczęśliwa bardzo,bo i procentowo poszło świetnie.Może to zabrzmi nieskromnie ,ale jestem bardzo dumną mamą dziś
Koteczka jest kotką perską.Potrzebuje wielu zabiegów,codziennego czesania,mycia oczek,obcinania pazurków szczepień,stałych wizyt u weta i bardzo dobrej karmy(ta rasa ma delikatny przewód pokarmowy),ale jak już sie przejdzie takie kocurzysko po ogrodzie albo domu to......klękajcie narody
kita puchata jak u skunksa.wzrok z kpiną ,królewski powłuczysty krok i.....miziaj mnie miziaj bo po to żyję
To nie jest kot dla domowych pedantów,bo;kłaków kupa na kanapach,czasem zdarzy też sie w zupie,lubią spać na blatach kuchennych i preferują pieszczoty wtedy kiedy same tego chcą.Ja mam dwie kotki perskie i je za to kocham strasznie.
Koteczka jest kotką perską.Potrzebuje wielu zabiegów,codziennego czesania,mycia oczek,obcinania pazurków szczepień,stałych wizyt u weta i bardzo dobrej karmy(ta rasa ma delikatny przewód pokarmowy),ale jak już sie przejdzie takie kocurzysko po ogrodzie albo domu to......klękajcie narody
To nie jest kot dla domowych pedantów,bo;kłaków kupa na kanapach,czasem zdarzy też sie w zupie,lubią spać na blatach kuchennych i preferują pieszczoty wtedy kiedy same tego chcą.Ja mam dwie kotki perskie i je za to kocham strasznie.
- pamelka

Wiem kochana, ale zwykle tak jest jak się razem od małego wychowują. Przy moim rozpieszczonym pupilu, który czuje się panem domu i jeszcze chętnie nas wszystkich (ale się nie dajemyAdam S. pisze:Aldonko lilie śliczne i koteczka bardzo fotogeniczna
Jolu zdziwiłabyś sie jak kot z psem mogą się znakomicie zaprzyjażnić i żyć jak w najlepszej komitywie .pamelka pisze:Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitkaTeż myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone
![]()
- kindziek
- 200p

- Od: 22 maja 2010, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaka śliczna kicia, też mam kotkę, zwykłą, lecz ma takie puszyste futerko, że wygląda jak perskie kotki. Bardzo mi się podoba Twoja czerwona lilia, pewnie dużo uroku daje Twojemu ogrodowi, umiesz dopasowywać rośliny do miejsc na dworze i to mi się najbardziej podoba.
Tak trzymaj.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
- Andzia1

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Puma piękna!!-to jej spojrzenie powala już teraz... A sierść w domu jest z każdego sierściucha
U na jest kotka typu dachowiec szlachetny, biało-czarna, Maja, oraz wilczarz jurajski (dla nie wtajemniczonych to kundel równie bardzo szlachetny) Tytus, z jasna sierścia typu labradorskiego więc sierść jest absolutnie wszędzie, gdyż ponieważ oba-dwa włażą absolutnie tam gdzie zechcą . Kocham je jak własne dzieci
Aldonko, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Córci i dla Ciebie, bo mądrość dzieci odziedziczaja tylko po mamusiach, nieprawdaż?
Ja też jestem właśnie po maturze synka i jestem bardziej z niej dumna niż on nawet.
Aldonko, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Córci i dla Ciebie, bo mądrość dzieci odziedziczaja tylko po mamusiach, nieprawdaż?
Ja też jestem właśnie po maturze synka i jestem bardziej z niej dumna niż on nawet.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aldonko gratuluję córci zdania matury
Kicia pięknista, słodki maluszek
Lilijki cudne
już teraz z dnia na dzień będzie ich więcej i więcej