Ogród (z) PESTKI@

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Re: Ogród (z) PESTKI@

Post »

Ten ,,postument,,to pomalowany zwykły pustak :oops: ,Który miał być wywieziony na wysypisko :wink:
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aldonko :wit już dawno mnie nie było u ciebie i musze teraz trochę zaległości nadrobić .
Dużo pięknych zdjęć do ogladania i jeszcze piękniejszych roslinek . Twoje fuksjie są urocze - bardzo mi się właśnie podobają
takie jak Twoje - pełne o dużych kwiatach . Inne tarasowce również watre pochwały . ;:138
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

PESTKA@ pisze:Ten ,,postument,,to pomalowany zwykły pustak :oops: ,Który miał być wywieziony na wysypisko :wink:
No i o to chodzi, ależ Ty jesteś zdolna ;:180 Mi się podoba, nawet jako pustak w porzednim wcieleniu :;230
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WitajAdasiuMilutko ,ze o mnie pamiętasz ;:196 Rzeczywiście fuksje są urocze,a te nowe gigantyczne odmiany zapierają dech w piersiach.
Pamelkowiesz kiedy ujawniają sie nasze zdolności kombinatorskie?Kiedy kasy w portfelu mało,a chciejstw dużo.To nas napędza do działania i tworzenia z tego co mamy i powiem Ci ,że strasznie mnie cieszy zrobienie czegoś samemu.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje nowe chciejstwa zaczynają cieszyć oczy
Obrazek Obrazek Obrazek
Dzień Dobry jestemPUMAkocia arystokratka.Od kilku dni też rosnę na tym ogródku.Mam 6 tygodni i nie mam czasu pozować do piękniejszych fotek :wink:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko liliowe chciejstwa biją po oczach , a Puma wyrośnie na miss ;:138 ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mirdem witaj ;:196 Czerwona lilia to moje marzenie.Mam jeszcze kilka,które lada chwila otworzą pączki.To moje tegoroczne chciejstwa.Nie obyło się bez ,,wpadek,,kupiłam kilka cebul chyba dwuletnich,które są dość marne i maja po jednym pączku,a zapłaciłam za nie jak za wysokogatunkowe.Teraz będe mądrzejsza dzięki temu forum i Wam.
Puma z pewnościa wyrośnie na miss,rodziców też ma bardzo urodziwych.Zobaczymy jak bardzo podobna będzie do taty,bo mama śnieżnobiała :wink: Jedną miss 5-cio letnią już mam.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitka ;:196 Też myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone ;:108 Królika w klatce nie rusza, ale nie zostawiłabym ich samych sobie na wolności ;:14
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24

Post »

Aldonko lilie śliczne i koteczka bardzo fotogeniczna :D
pamelka pisze:Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitka ;:196 Też myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone ;:108 Królika w klatce nie rusza, ale nie zostawiłabym ich samych sobie na wolności ;:14
Jolu zdziwiłabyś sie jak kot z psem mogą się znakomicie zaprzyjażnić i żyć jak w najlepszej komitywie . ;:108
Mogłabyś nawet na własne oczy zobaczyć jak kot psem rządzi , tak jak było to u mnie . Pies musiał mu na każdym kroku ustępować .
x-d-a

Post »

Aldonko, śliczny kociak! Ponieważ ja jestem psia mama i na kotkach się nie znam, możesz mnie oświecić i powiedzieć jaka to rasa i czy jego sierść wymaga codziennego czesania?
A czerwone i bordowe lilie też mi się bardzo podobają i już nawet kilka mi się otworzyło :D
Jedna z nich dla Ciebie na dobry dzień:
Obrazek
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

DALUNIAza lilijke dziękuję. Jest sliczna.Dzień jest bardzo dobry MOJA CÓRCIA ZDAŁA MATURKĘkamień z serca mi spadł.Jestem szczęśliwa bardzo,bo i procentowo poszło świetnie.Może to zabrzmi nieskromnie ,ale jestem bardzo dumną mamą dziś ;:170
Koteczka jest kotką perską.Potrzebuje wielu zabiegów,codziennego czesania,mycia oczek,obcinania pazurków szczepień,stałych wizyt u weta i bardzo dobrej karmy(ta rasa ma delikatny przewód pokarmowy),ale jak już sie przejdzie takie kocurzysko po ogrodzie albo domu to......klękajcie narody :;230 kita puchata jak u skunksa.wzrok z kpiną ,królewski powłuczysty krok i.....miziaj mnie miziaj bo po to żyję :;230
To nie jest kot dla domowych pedantów,bo;kłaków kupa na kanapach,czasem zdarzy też sie w zupie,lubią spać na blatach kuchennych i preferują pieszczoty wtedy kiedy same tego chcą.Ja mam dwie kotki perskie i je za to kocham strasznie.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Adam S. pisze:Aldonko lilie śliczne i koteczka bardzo fotogeniczna :D
pamelka pisze:Pesteczko, cudna i sympatyczna kocitka ;:196 Też myslałam o wzieciu kotka, ale przy moim psiaku to raczej wykluczone ;:108 Królika w klatce nie rusza, ale nie zostawiłabym ich samych sobie na wolności ;:14
Jolu zdziwiłabyś sie jak kot z psem mogą się znakomicie zaprzyjażnić i żyć jak w najlepszej komitywie . ;:108
Mogłabyś nawet na własne oczy zobaczyć jak kot psem rządzi , tak jak było to u mnie . Pies musiał mu na każdym kroku ustępować .
Wiem kochana, ale zwykle tak jest jak się razem od małego wychowują. Przy moim rozpieszczonym pupilu, który czuje się panem domu i jeszcze chętnie nas wszystkich (ale się nie dajemy ;:108 ) nie ma takiej możliwości myślę :roll: wolę nie próbować.
Awatar użytkownika
kindziek
200p
200p
Od: 22 maja 2010, o 11:28

Post »

Jaka śliczna kicia, też mam kotkę, zwykłą, lecz ma takie puszyste futerko, że wygląda jak perskie kotki. Bardzo mi się podoba Twoja czerwona lilia, pewnie dużo uroku daje Twojemu ogrodowi, umiesz dopasowywać rośliny do miejsc na dworze i to mi się najbardziej podoba. ;:198 Tak trzymaj.
''Ludzie są jak kwiaty, stworzeni do tego, aby się rozwijać'' - André Liége
Pozdrawiam, Kinga.
Moje kwiatuszki.
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Puma piękna!!-to jej spojrzenie powala już teraz... A sierść w domu jest z każdego sierściucha :twisted: U na jest kotka typu dachowiec szlachetny, biało-czarna, Maja, oraz wilczarz jurajski (dla nie wtajemniczonych to kundel równie bardzo szlachetny) Tytus, z jasna sierścia typu labradorskiego więc sierść jest absolutnie wszędzie, gdyż ponieważ oba-dwa włażą absolutnie tam gdzie zechcą . Kocham je jak własne dzieci ;:138

Aldonko, jeszcze raz wielkie gratulacje dla Córci i dla Ciebie, bo mądrość dzieci odziedziczaja tylko po mamusiach, nieprawdaż?
Ja też jestem właśnie po maturze synka i jestem bardziej z niej dumna niż on nawet.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko gratuluję córci zdania matury ;:196 :D
Kicia pięknista, słodki maluszek :D