Ogród Igi - cz.3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Igo dziś to przynajmniej nie jest Ci przykro że musisz być w pracy bo w ogródku i tak za zimno żeby popracować .Byłam ale moje krokusy coś się buntują i ciągle stoją w jednym miejscu a jak tak nie mogę się doczekać aż tak naprawdę zakwitną .
Kurcze grzebałam przy ciemiernikach pełnych i obtrąciłam jeden pąk dobrze że jest drugi bo nie zobaczyłabym nawet kwiatka w tym roku. Chyba będę trzymała się z daleka od tej rabaty
Kurcze grzebałam przy ciemiernikach pełnych i obtrąciłam jeden pąk dobrze że jest drugi bo nie zobaczyłabym nawet kwiatka w tym roku. Chyba będę trzymała się z daleka od tej rabaty
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gieniu, jest zimno i u mnie też tylko pędzelki krokusów widać, a kwiatków nie ma.Nawet biały ciemiernik ma dopiero pąki, a kiedy zakwitnie??Mam nie posprzątane na ogrodzie, wszyscy piszą o porządkach, aż mnie wstyd.Ale nie mam czasy, jak nie mam szkoły to przyjeżdżają dzieci i tak w kółko, poczekam jak się ociepli to może po powrocie z pracy da się coś zrobić.
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I jak tu człowiek ma się nie zarażać kolejnym roślinnym zbieractwem ,jak w każdym wątku ogrodowym coś nowego można zobaczyć .Tu widzę ,że choroba hostowa rozwija się w najlepsze
Ja mam tylko kilka host ,ale jak tak dalej będę oglądać te Wasze piękności ,to nie wiem jak długo pozostanę na etapie tych kilku sztuk
Ja mam tylko kilka host ,ale jak tak dalej będę oglądać te Wasze piękności ,to nie wiem jak długo pozostanę na etapie tych kilku sztuk