Oby to nie było zaraźliwe za bardzo bo już mi wystarczy bluszczo maniaJolantaGraj pisze:MARIOLU ,hostomaniaczką stałam się przez to forum ,a może dzięki temu forum .
HANNO ,hosty podpisałam tak jak były podpisane, gdy je kupiłam .Czy dobrze ,czy źle ,nie wiem .Moja przygoda z nimi dopiero się rozpoczyna .
Ogród - mój azyl - JolantaG cz.2
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
JolantaGraj pisze:CYNTHIO ,cieszę się ,że ci się u mnie podoba .Zapraszam ponownie .Ja też odwiedzam wiele ogrodów po cichutku ,śledzę prawie na bieżąco ,ale się nie wpisuję ,bo mój net ostatnio coś wolno chodzi .Niektórzy piszą ,żeby zmienić operatora ,ale w moim przypadku to nie możliwe .Jedynie iPlus ma u mnie zasięg i to jeszcze kiepski .
Mario host nie mam zbyt wiele ,kilka starych odmian ,które nie znam ,a w tym roku dokupiłam chyba 22 nowe odmiany .
Edytko ,jestem ciekawa tego smaku wina z mniszka .Lubię swojskie winka ,mój M robi ,ale z mniszka jeszcze nigdy nie robił .
Czerwony Rh ,karłowy -40 -80 cm .Rhododendron repens ,,BENGAL,,.
Wiesz chyba Rh mam taki sam rośnie wolno, kwiaty koniec kwietnia początek maja, lużno zebrane, ciemnie małe liście, możesz do mnie zajżeć, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu - i zerknąc na fotki mojego?
Co do wina to miałam gdzieś przepis znajdę i dam. Może kiedyś Twój M się podejmie zrobienia
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
WITAJCIE KOCHANI .
MARIO ,IGUŚ ,nie wiem jak to jest z tą GOLDEN TIARĄ .Dostałam ją z ,,cebul ,,i tak właśnie była podpisana .
GRAŻYNKO ,EWELINKO,JOLLU,ROMA ,cieszę się ,że wam się podobają moje zakupy hostowe .Efekt będzie dopiero,jak się rozrosną .
KRZYSIU ,ALINO ,ASIU ,AGNES ,z tymi epidemiami tak już jest ,chcemy ,czy nie chcemy ,po prostu je łapiemy .Jest to przyjemne ,chociaż dość kosztowne.
GENIU ,te hosty ,to wszystko tegoroczne zakupy ,większość z ,,cebul ,,.
EDYTKO ,byłam u ciebie i chyba mamy takie same Rh ,ten czerwony miniaturowy ,,BENGAL ,,i biały też ,,CUNNINGHAM S WHITE.
ANNO ,jak na razie to nie potrafię rozróżniać tych host .Po prostu każdą wsadzoną mam podpisaną .Jak tak codziennie obok nich przechodzę to już większość znam na pamięć ,ale niektóre jeszcze muszę skorzystać ze ściągi .
Oto moje nowe hosty razem .Wśród nich rosną żurawki ,żuraweczki ,tiarella ,parzydło drobne ,miodunki ,ułudka, epimedium, kokorycze,kopytnik ,barwinek pstry ,szałwie .Jak znajdę troszkę czasu to wstawię moje stare odmiany host ,same NN .

MARIO ,IGUŚ ,nie wiem jak to jest z tą GOLDEN TIARĄ .Dostałam ją z ,,cebul ,,i tak właśnie była podpisana .
GRAŻYNKO ,EWELINKO,JOLLU,ROMA ,cieszę się ,że wam się podobają moje zakupy hostowe .Efekt będzie dopiero,jak się rozrosną .
KRZYSIU ,ALINO ,ASIU ,AGNES ,z tymi epidemiami tak już jest ,chcemy ,czy nie chcemy ,po prostu je łapiemy .Jest to przyjemne ,chociaż dość kosztowne.
GENIU ,te hosty ,to wszystko tegoroczne zakupy ,większość z ,,cebul ,,.
EDYTKO ,byłam u ciebie i chyba mamy takie same Rh ,ten czerwony miniaturowy ,,BENGAL ,,i biały też ,,CUNNINGHAM S WHITE.
ANNO ,jak na razie to nie potrafię rozróżniać tych host .Po prostu każdą wsadzoną mam podpisaną .Jak tak codziennie obok nich przechodzę to już większość znam na pamięć ,ale niektóre jeszcze muszę skorzystać ze ściągi .
Oto moje nowe hosty razem .Wśród nich rosną żurawki ,żuraweczki ,tiarella ,parzydło drobne ,miodunki ,ułudka, epimedium, kokorycze,kopytnik ,barwinek pstry ,szałwie .Jak znajdę troszkę czasu to wstawię moje stare odmiany host ,same NN .

Jolu...masz bardzo fajne hostowisko - w ogóle świetne rabaty 
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
BASIU ,dziękuje za miłe słowa .
Kalendarz biodynamiczny na następne dni .Może się komuś przyda .

Wygląda na to ,że jutro odpoczywamy ,nie sadzimy ,ani nie siejemy .Jest pełnia .
http://ww6.tvp.pl/4915,20090427902203.strona
Kalendarz biodynamiczny na następne dni .Może się komuś przyda .

Wygląda na to ,że jutro odpoczywamy ,nie sadzimy ,ani nie siejemy .Jest pełnia .
http://ww6.tvp.pl/4915,20090427902203.strona