W betonie przy tej altanie nie da się wykuc jakiejś dziury? A ostatecznie powojniki można hodować w donicach, tylko trzeba je zabezpieczac na zimę. Coś wymyslisz ;)
Skromny ogród Joli - 2009r cz.2
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolllu, wysiewałam w ubiegłym roku orliki i kilka mi zakwitło, ale reszta dopiero bedzie teraz kwitła. Czekam na to, bo chcę tylko po jednym z kazdego koloru , a reszte musze oddac w dobre ręce. Mogą byc Twoje
Wiedziałabyś od razu jaki kolor, pełny czy pojedynczy ;)
W betonie przy tej altanie nie da się wykuc jakiejś dziury? A ostatecznie powojniki można hodować w donicach, tylko trzeba je zabezpieczac na zimę. Coś wymyslisz ;)
W sumie trudno zgadnąć ile trzeba zapłacić za wykopanie stawu , bo zawsze coś stanie na przeszkodzie i roboty mogą potrwać o wiele dłużej . My za swój zapłaciłiśmy 4.5 tysiąca , ale nie żałujemy jest piękny pomimo niezakończonych prac . Joluś życzę Tobie też takiego lustra wody . Teraz kiedy u nas wieje stawiam leżak i słucham jak o brzeg obijają się fale , nie muszę jeżdzić nad morze
.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu naprawdę
byłabym Ci ogromnie wdzięczna
Da się wywiercić dziurę
przecież choinki i róże tak były sadzone
Faktycznie M robił je kilka lat temu, zapomniałam całkiem........czyli będzie można coś pięknego puścić po altance
Eluniu masz zupełną rację że do końca nie wiadomo ile będzie kosztowało wykopanie stawu
sąsiad dwa domy dalej kopał dwa lata temu, zapłacił 2 tys a teraz kto to wie
Mój M chce tam postawić altankę i dociągnąć prąd ale czasami na marzenia trzeba poczekać i ja cierpliwie czekam
Da się wywiercić dziurę
Faktycznie M robił je kilka lat temu, zapomniałam całkiem........czyli będzie można coś pięknego puścić po altance
Eluniu masz zupełną rację że do końca nie wiadomo ile będzie kosztowało wykopanie stawu
Mój M chce tam postawić altankę i dociągnąć prąd ale czasami na marzenia trzeba poczekać i ja cierpliwie czekam
Chyba przestałam w to wierzyćGrzesiu pisze:Na marzenia warto czekać...na ich spełnienie
Bo "marzenia są pokarmem dla duszy, tak jak strawa jest pokarmem dla ciała"![]()
P.Coelhotak mi się przypomniało
.
Jolu piękne te tulipany.
Ja dziś nawet zdjęć nie robiłam
z uśmiechami Iza
u liski
u liski