Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MARYSIU przyszłam się przywitać i pooglądać co ciekawego a tu widzę skradającego się tygrysa
. Też lubię malować tylko widzę farbę i pędzel to zaraz biorę się do roboty . Uchwyciłas piękno swoich tulipanów . Masz tego samego co ja ten biały jak różyczka . Z tych tulipanów które jeszcze zostały jak wróciłam jest taka odmiana ,że są 3kwiaty na jednej łodydze ale mają chyba ze 40 cm wysokości ,ale są pojedyncze a ja uwielbiam takie pełne
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Mario piękne kwiaty.Koty również.Już Ci pisałam ten lakier to V 33 ,efekt taki jak widzialaś,to już 3 jaki testujemy i okazuje się,że najlepszy.Mój wnusio kończy jutro 4 m-ce jak to szybko zleciało ,a drugi za 10 dni kończy miesiąc. Jak nie było to nie było 10 lat jak się urodziły to jak bliźniaki.Życzę Tobie i Wnusiom dużo słonecznych dni i szczęścia w życiu. 

-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U ciebie tulipanowy zawrót głowy! Pięknie się prezentują
.U mnie już prawie wszystkie przekwitły
.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Ambo uzależniona od aparatu!Świetne zdjęcia ogródkowe i zasępionego Fidela i egzotycznego tygrysa Bubiego w buszu i rajskiej jabłonki(można zrobić z rajskich świetną konfiturę).Teraz przeglądałam je ponownie, bo uprzednio nie wszystkie mi się otwierały.
Donoszę,że biała kocimiętka naprawdę kwitnie biało,zrobiła to dziś gdy na noc schowałam ją w kuchni po zapowiedzianych przymrozkach.Przypuszczam,że da się ją rozmnożyć dla Twojej czwórki futrzastych.
Donoszę,że biała kocimiętka naprawdę kwitnie biało,zrobiła to dziś gdy na noc schowałam ją w kuchni po zapowiedzianych przymrozkach.Przypuszczam,że da się ją rozmnożyć dla Twojej czwórki futrzastych.
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Marysiu, zdjęcia cudowne! Wszystko fantastycznie pokazane.
Czekam na nowe "spojrzenie".
Czekam na nowe "spojrzenie".
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Och! W promieniach porannego słońca namalowałaś obraz! A gdyby to był gobelin?... Wszystko ciągnie się do słońca i tyle światła i cienia i ruchu! Ambusiu!
wielką radość sprawiłaś tą fotką - nie można się napatrzeć!Jest pięknie!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na mojej poprzedniej działce miałam białą rabatę zainspirowana białymi angielskimi ogrodami.
Najlepszy był numer gdy posadziłam na niej białą azalie (nabytą w całkiem przyzwoitym centrum ogrodniczym, no i miała etykietę ze zdjęciem i nazwą odmiany)) a ona zakwitła mi w ......ogniście pomarańczowym kolorze
Najlepszy był numer gdy posadziłam na niej białą azalie (nabytą w całkiem przyzwoitym centrum ogrodniczym, no i miała etykietę ze zdjęciem i nazwą odmiany)) a ona zakwitła mi w ......ogniście pomarańczowym kolorze
- eury
- 200p

- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Kontakt:
Ambo przeslicznie jest u ciebie na działce.Jestem zachwycona tulipanami.Fotografie robisz śliczne...aż chce się dotknąć.Pozdrawiam i gratuluję
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?