Danusiny miszmasz
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Danusiu piękne masz te wszystkie roślinki ,czy już działałaś w sprawie tej przylaszczki ?Fajnie tak spacerować.Danusiu ja zamówiłam na alegro ten sam irys co Ci się podobał jestem tylko ciekawa czy to będzie na pewno ten .Jak byś chciała to mogę Ci 1 wysłać ale i tak jak mi się uda to kupię go z tego samego źródła co przedtem ,tylko będę musiała jechać w czerwcu do niej do domu bo ona już nie sprzedaje na targowisku .
Genia
Genia
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu witaj.
Jaka pogoda-czy słonko takie jak u mnie??
Jestem w małym szoku-jak ujrzałam te cudne skalniaki. Kamoli to się musiałaś ntachac z tych pól.
Danusiu śliczna u Ciebie wiosna.
Ja już doczekać sie nie mogę maja-czerwca, by zachwycać się widokiem Twego ogrodu.
A lilie jak wyrosły
Danusiu pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Jaka pogoda-czy słonko takie jak u mnie??
Jestem w małym szoku-jak ujrzałam te cudne skalniaki. Kamoli to się musiałaś ntachac z tych pól.
Danusiu śliczna u Ciebie wiosna.
Ja już doczekać sie nie mogę maja-czerwca, by zachwycać się widokiem Twego ogrodu.
A lilie jak wyrosły
Danusiu pozdrawiam i miłego dnia życzę.
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Witajcie , kochani .
Jak u nas strasznie zimno . Słońce wprawdzie świeci , ale wiatr lodowaty . Dobrze ,że rośliny to wytrzymują .
Iris reticulata

Calianthemum anemonoides
Pierwsza primula auricula
I " Rubra plena " w całej krasie
Geniu ,poczekaj jeszcze trochę na tę przylaszczkę .Napiszę do Ciebie , gdy będe miała konkretną wiadomość .
Jak u nas strasznie zimno . Słońce wprawdzie świeci , ale wiatr lodowaty . Dobrze ,że rośliny to wytrzymują .
Iris reticulata

Calianthemum anemonoides

Pierwsza primula auricula

I " Rubra plena " w całej krasie

Geniu ,poczekaj jeszcze trochę na tę przylaszczkę .Napiszę do Ciebie , gdy będe miała konkretną wiadomość .
Dziewczyno, Rubra Plena cuuuudowna wpisuje ja na listę- JA CHCĘ JĄ MIEĆ 
I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Danusiu ,ja te irysy żyłkowane mam z 6 lat i na razie ładnie rosną nawet jakby więcej ich było pięknie wyszły z ziemi .Mnie najgorzej te cebulowe holenderskie to rok kwitną a w następnym już tylko same liście sporadycznie jeszcze jakiś kwiat się pojawi ,próbowałam wykopywać i dać odpocząć cebulkom ,ale to też nie sprawdziło się .
Genia
Genia