Skromne roślinki deissy
- katrina26
- 1000p

- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mikołaj jest super
pamiętam jak moja była jeszcze taka malutka, to z zegarkiem w ręku można było mierzyć 2 godziny spanie, 2 godziny dzikich harców
i tak w kółko. Mi (a raczej mojej mamie) też się kiedyś udało tak ukorzenić zamiokulkasa. Niestety poczekasz jeszcze z rok lub dłużej, aż wytworzy bulwkę i zechce puścić liście. Niemniej gratuluję serdecznie. Oczywiście spóźnione ale szczere gratulacje sreberka

- rastharsis
- 200p

- Od: 20 sie 2008, o 22:56
To świetną niespodziankę Ci zgotował.treissi pisze:Wcale nie jestem taka cierpliwa. Ale, że z listeczkiem nic się nie działo, to go postawiłam i tak sobie stał. Podlewałam tylko co jakiś czas i właściwie czekałam aż padnieA tu ostatnio patrzę są maluszki.
deissy, jeśli nadal jesteś zainteresowana różą pustyni, to zapraszam do naszego wątku, bo też mam dla Ciebie małą niespodziankę...
- rastharsis
- 200p

-
Saraaa
Witaj Klaudio
Troszkę zaniedbałam odwiedziny u Ciebie, ale widze, ze powodzi Ci się coraz lepiej - śliczne roślinki a i sierściuszek uroczy. Wymiziałabym go od góry do dołu
Mój jeszcze z mniesiąc temu nadawał się tylko do głaskania, teraz to z niego kawał diabła
Wszędzie go pełno i gdziekolwiek by nie był zostawia bałagan jak po tornadzie
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Oh jakbym mogła nie chcieć??.Wklejaj wklejaj ,bardzo mi się podoba jak się u mnie chwalicie swoimi kwiatuszkami.A jeszcze jak to dla mnie roślinki.
Pięknie u Ciebie rośnie różyczka,boje się że sobie z nią nie poradzę
Saruniu bardzo się ciesze że zajrzałaś,dziękuje za pochwałki.Mikołaj to diabełek niestety,ale wyrosną z tego nasze maluchy
Kocurku dziękuje za odwiedziny i pochwałki dla Mikołaja
-
Saraaa
- rastharsis
- 200p