Zakątek Annes 77
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek Annes 77
Bardzo ładne te krokusiki
, ja też nie dawno kupiłam takie tylko że żółte i dzisiaj wsadziłam je do ogrodu 
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Justyś widziałam również żółte krokusy,ale jakoś ostatnio fiolet za mną chodzi
Już teraz się otwierają tzn.z godziny na godzinę pękają pąki,a ja cieszę się jak małe dziecko
Jutro koniecznie zrobię fotki jak się otworzyły,a potem jak przekwitną to na pewno powędrują do ogródka.Na drugi rok będą jak znalazł
Dzisiaj jak szłam po córkę do szkoły usłyszałam jakieś kwiki...głośne kwiki
Rozglądam się za siebie,na boki....aż wreszcie spojrzałam do góry a tam na niebie dwa klucze żurawi leciały krzycząc,że IDZIE WIOSNA 
Już teraz się otwierają tzn.z godziny na godzinę pękają pąki,a ja cieszę się jak małe dziecko
Jutro koniecznie zrobię fotki jak się otworzyły,a potem jak przekwitną to na pewno powędrują do ogródka.Na drugi rok będą jak znalazł
Dzisiaj jak szłam po córkę do szkoły usłyszałam jakieś kwiki...głośne kwiki
- Grzesiu

- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Ja też widziałem żurawie....i zapuściłem na nie żurawia
Niech przyjdzie jak najwcześniej
Niech przyjdzie jak najwcześniej
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu Błękitny Anioł przepiękny, mój jeszcze młodziutki ale widząc jego witalność i tempo wzrostu mam nadzieję, ze szybko będzie wyglądał równie pięknie jak Twój
Ghislaine de Feligonde przepiękna, zawsze jak ją widzę, to nie mogę się przestać zachwycać....tak żałuję, że już nie mam miejsca w ogrodzie 
Aniu, masz przepiękne roślinki. Pozazdrościć.
Ale za linka z jednego z ostatnich postów chyba Ci trochę głowę zmyję ;:78 . Odwiedziłam przed chwilą ten sklep i chociaż już nie było tych cudnych ostróżek, to i tak jestem uboższa o kilka złotych. Jak zaczną przychodzić wszystkie moje wiosenne zamówienia, to rodzina mnie z domu wygoni.
Ale za linka z jednego z ostatnich postów chyba Ci trochę głowę zmyję ;:78 . Odwiedziłam przed chwilą ten sklep i chociaż już nie było tych cudnych ostróżek, to i tak jestem uboższa o kilka złotych. Jak zaczną przychodzić wszystkie moje wiosenne zamówienia, to rodzina mnie z domu wygoni.
- Annes 77

Grzesiu czekamy zatem na wiosnę
U mnie dziś - 7 stopni...brrr zimno
Agness Błekitny Anioł jest niezawodnym powojnikiem,jeszcze nie słyszałam,by u kogoś złapał go uwiąd
GdF wypuściła u mnie długie pędy,martwię się o nią,czy przeżyje,bo całkowicie o niej zapomniałam i jest bez okrycia
Asiu a zmyj mi głowę
Tak to juz jest,że gdy coraz bliżej wiosenki to buszujemy po sklepach internetowych,a niedługo potem po centrach ogrodniczych w poszukiwaniu nowych chciejstw i tak do jesieni
Wiesz...jeszcze nie spotkałam się z tak pięknymi pelargoniami i fuksjami...a ten sklep to bajka
Wpadaj częściej
Agness Błekitny Anioł jest niezawodnym powojnikiem,jeszcze nie słyszałam,by u kogoś złapał go uwiąd
GdF wypuściła u mnie długie pędy,martwię się o nią,czy przeżyje,bo całkowicie o niej zapomniałam i jest bez okrycia
Asiu a zmyj mi głowę
Wiesz...jeszcze nie spotkałam się z tak pięknymi pelargoniami i fuksjami...a ten sklep to bajka
Wpadaj częściej

Na pewno jeszcze zajrzę, jest co u Ciebie podziwiać.
A co do sklepu - masz absolutną rację. Odmiany mają przepiękne, tylko szkoda, że tak szybko się kończą...
- Annes 77

Asiu dziewczyny już dużo wcześniej zaklepały ...w dziale "oferty" jest wątek właściciela sklepu użytkownik adriatic...poczytaj 
Też kupowałam u Adriana, co prawda nie ostróżki a pelargonie i hortensje i już się przesyłki doczekać nie mogę. Zamówienie też zrobiłam późno, bo dopiero tydzień temu i największe rarytasy wykupione, ale na co nieco się załapałam 
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- Annes 77

Pauli fajnie,że zamówiłaś hortensje,ma piękne odmiany,ja za bardzo w cieniu nie mam miejsca,a one raczej powinny być ocienione:)
Czekam na pelargonie,posadzę je w donicach,zamówiłam piękną pełną Appleblossom Rosebud
Czekam na pelargonie,posadzę je w donicach,zamówiłam piękną pełną Appleblossom Rosebud
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Błękitny Anioł u mnie to też pewniak, jedyny powojnik, który ze mną ma ochotę współpracować.
Uwielbiam go za to
Uwielbiam go za to
Też zamówiłam Appleblossom Rosebud
Jak wyczytałam, że trzeba posadzić w wielkiej donicy na balkonie i urośnie jako krzew na 1m wysoki to oszalałam i już jej miejsce nawet znalazłam. Ale będzie fajnie
Jak wyczytałam, że trzeba posadzić w wielkiej donicy na balkonie i urośnie jako krzew na 1m wysoki to oszalałam i już jej miejsce nawet znalazłam. Ale będzie fajnie
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- Annes 77

Paulinko ale jaja pelargonia-krzak
Mam jedną,sporą donicę na balkonie.Kupię tylko dobrą ziemię,nawóz do pelargonii i jazda
Mam nadzieję,że będzie obficie kwitła,bardzo lubię te kwiaty za ich bezproblemowość
Mam nadzieję,że będzie obficie kwitła,bardzo lubię te kwiaty za ich bezproblemowość
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Ostróżki jak marzenie
Jestem pewna, że kiedyś zrobię zamówienie u Adriana (teraz są inne potrzeby) i znajdę się przez to na skraju bankructwa
Mam już tam upatrzone tyyyyle roślin, a u niego ciągle coś nowego

Jestem pewna, że kiedyś zrobię zamówienie u Adriana (teraz są inne potrzeby) i znajdę się przez to na skraju bankructwa