Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Witaj Ihasiu, po długiej i niezamierzonej przeze mnie przerwie, od wczoraj chodzę sobie znowu po forum, i jakzeby inaczej trafiłam do Ciebie. Jeśli w sierpniu będziesz w Polsce to w jakim mieście? Tak z ciekawości pytam. Przyjeżdżasz na urlop? Co do nieplanowanego sadzenia to ja mam to samo; sadzę gdzie mi się podoba,a potem myślę i nie mogę patrzeć na to - np. posadziłam lawendę pod winobluszczem i teraz ona kwitnie ,ale z braku miejsca kwitnie wręcz poziomo
Paskudnie to wygląda. Pozdrawiam. Iza.

Iza witaj:-) u mnie tez przerwa.. napierw sporo na glowie potem awaria komputera..i dopiero od wczoraj latam po sieci.
Na nic nie ma czasu. Dzisiaj syn ma urodziny - beda goscie.. na wczoraj tez pieklam do przedszkola.. na sobote tez mam gosci i tez będę piekla. do tego niedlugo urlop ..i szykujemy sie. Jedziemy pod Warszawe do tesciow:-) tak wygladaja poki co nasze urlopy i mnie to odpowiada:-)
Na nic nie ma czasu. Dzisiaj syn ma urodziny - beda goscie.. na wczoraj tez pieklam do przedszkola.. na sobote tez mam gosci i tez będę piekla. do tego niedlugo urlop ..i szykujemy sie. Jedziemy pod Warszawe do tesciow:-) tak wygladaja poki co nasze urlopy i mnie to odpowiada:-)
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Witaj Agnieszko.Co się dzieje że nie ma Cię tak długo?
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Duzo sie dzieje, czasu jakos mniej mam na czytanie nie mowiac juz o pisaniu. Troszke bylam w polsce a po powrocie mialam huk roboty. Poki co w ogoredku nic ciekawego sie nie dzieje.. troszke posprzatalam poogarnialam i to na tyle.
Postaram sie podczytac co u Was ale wszystkiego pewnie nie nadrobie niestety ( strasznie duzo piszecie:-) )
Postaram sie podczytac co u Was ale wszystkiego pewnie nie nadrobie niestety ( strasznie duzo piszecie:-) )
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ach ten czas.Szkoda że doba nie ma więcej godzin.
To fakt przejrzeć wątki to koszmar czasami nawet jak się jest na bieżąco.
To fakt przejrzeć wątki to koszmar czasami nawet jak się jest na bieżąco.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.

Hej , hej!
Jesteś tam?? Trzeba powoli myśleć o nadchodzącej wiosence!
Wracaj natychmiast! Pozdrawiam i czekam-Iza.

A ja znów "U drzwi Twoich stoję Panie"
. A tu nikogusieńko....
Wołam i wrzeszczę ...

Jestem, jestem- wieki mnie tu nie bylo. Za malo czasu, zima..i ta niechec do niej. Wiosny mi sie chce- oh wiosno przybywaj!
Ide pozwiedzac znajome zakatki
Ide pozwiedzac znajome zakatki

Aga
biedronka się pojawiła i Ty
ale sie ciesze
bardzo

biedronka się pojawiła i Ty

ale sie ciesze

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
No Ba!!! wiosna nadchodzi .. wszystko z pod ziemi wychodzi:-)) nawet takie cus jak ja nosa spod koca wysunelo:-))
Wlasnie bylam u Ciebie podczytac- kobieto- tyle sezonow mam liskowych do nadrobienia- kiedy ja na to wszystko czas znajde?! Ale kamelie masz cudna- pieknie sie otwiera. I sciezka dla Szarika mnie rozwalila.. podesle Ci mojego pepe co by sie od kolegi uczyl manier. Moj to chadza gdzie chce..latem i poki sniegu nie bylo wiedzial gdzie mu wolno a teraz jak snieg lezy.. wszedzie wlazi:-(( i co gorsza podlewac wszystko mi chce. To go nastraszylam.. ze jak sie nie poprawi to go wykastruje.. na troche pomoglo- ale ze pies krotka pamiec ma.. chyba musze go znowu postraszyc. Fakt faktem.. cwaniak wie ze ja miekka jestem i ze klejnotow go nie pozbawie- to i nic sobie ze straszenia nie robi.
U mnie ogrodeczek skraweczek wyglada poki co nijak.. wlasciwie wogole nie wyglada spod tego sniegu:-((( nawet nie wiem czy cos tam mam czy nic juz nie mam. Mam za to plan. A to juz cos! plan przemeblowania skrawka:-))) musze sie odgrodzic od sasiadow wampirow bo mi krew wyssac chca. Odgrodze sie a co- zielonym sie odgrodze- moze i im na zdrowie to wyjdzie bo mnie na pewno:-) Sciskam Cie mocno i wszystkich ktorzy choc troszke mnie pamietaja i tych co wcale- tez:-)
Wlasnie bylam u Ciebie podczytac- kobieto- tyle sezonow mam liskowych do nadrobienia- kiedy ja na to wszystko czas znajde?! Ale kamelie masz cudna- pieknie sie otwiera. I sciezka dla Szarika mnie rozwalila.. podesle Ci mojego pepe co by sie od kolegi uczyl manier. Moj to chadza gdzie chce..latem i poki sniegu nie bylo wiedzial gdzie mu wolno a teraz jak snieg lezy.. wszedzie wlazi:-(( i co gorsza podlewac wszystko mi chce. To go nastraszylam.. ze jak sie nie poprawi to go wykastruje.. na troche pomoglo- ale ze pies krotka pamiec ma.. chyba musze go znowu postraszyc. Fakt faktem.. cwaniak wie ze ja miekka jestem i ze klejnotow go nie pozbawie- to i nic sobie ze straszenia nie robi.
U mnie ogrodeczek skraweczek wyglada poki co nijak.. wlasciwie wogole nie wyglada spod tego sniegu:-((( nawet nie wiem czy cos tam mam czy nic juz nie mam. Mam za to plan. A to juz cos! plan przemeblowania skrawka:-))) musze sie odgrodzic od sasiadow wampirow bo mi krew wyssac chca. Odgrodze sie a co- zielonym sie odgrodze- moze i im na zdrowie to wyjdzie bo mnie na pewno:-) Sciskam Cie mocno i wszystkich ktorzy choc troszke mnie pamietaja i tych co wcale- tez:-)
Re:
ihasia pisze:PO wielu deszczach z naszego trawnika zrobila sie laka.. nie ma kiedy skosic bo ciagle pada;-(
ale do rzeczy:
Malinka
By ihasia, shot with FinePix S5600 at 2009-07-08
Rozyczka
Borowka
Floks
Clematis czyzby chcial mi zakwitnac:-)?
Dzwonek skupiony rozrosl sie w tym roku niesamowicie:-)
Lilia zolta- dzisiaj już rozwinieta ale tu jeszcze w paku.
Ta też już sie rozwinela
Gozdzik- pierwszy raz mi zakwitl a mam go dwa lata
I moja ukochana pysznoglowka
Piękne widoczki

Czyli wojna z sasiadami? hihihih
Dziś jak zobaczyłam biedronkę myślalałam o Tobie...
ale fajnie, że się pojawiłaś..
nawet nei wiesz jak się ciesze
Ja też myślę o ogrodzeniu .. i chyba postawię na świerki..
Dziś jak zobaczyłam biedronkę myślalałam o Tobie...
ale fajnie, że się pojawiłaś..
nawet nei wiesz jak się ciesze

Ja też myślę o ogrodzeniu .. i chyba postawię na świerki..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski