Marysiu, przeglądam Twoje cudne kwitnienia i przeglądam ... I nadziwić się nie mogę, jak wspaniale roślinki poradziły sobie z pogodowymi anomaliami!
Przepięknie kwitnie Twój ogród.
Nie będę wymieniała kolejnych kwiatuszków, bo - wstyd się przyznać - co najmniej połowy nie rozpoznaję, a wszystkie ogromnie mi się podobają. Wszystkie są takie zdrowe, dorodne, piękne!
Dziękuję za dobre życzenia i Tobie również życzę wspaniałej pogody i pogody ducha na majowe świętowanie.
Fajnie, że w końcu będziesz miała swój taras,
Mam nadzieję, że dokumentujesz etapy budowy?
Bardzo lubię takie zdjęcia.
Kaczki będa biegały wolno po ogrodzie?
Całe szczęście Marysiu, że ciemiężycy dokupiłaś towarzystwo, a nawet powiedziałabym, że ochroniarzy Przy takich wielkich liściach, sama biedaczka mogłaby się okropnie poobijać Zielona może być prawdziwym rarytasikiem, kiedyś ją sobie podglądałam, ale jak wiesz, u mnie miejsca ani w ząb
Pierwiosnki rozweselają każdą rabatę, a Ty masz chyba wszystkie ich kolorki
Pogodnego świętowania
Piękne masz pierwiosnki, Marysiu. Tyle odmian!
Wiosna u Ciebie na całego!
Za chwilę zacznie być ciepło to dopiero wszystko bujnie!
Na razie, to że stale coś trzeba znowu dokupić do ogrodu traktuję jako pozytyw. A ta poduszeczka na skalniak to jaka roślinka?
Pozdrawiam
Twój ciemiernik korsykański mało chyba przemarzł skoro zakwitł
Krokus w końcu kwietnia? chyba zaspał
Piękne szachownice kostkowate, a ile pierwiosnków
Kaczki bardzo ładne - oby spełniły swoje zadanie
I skąd ja to znam - żeby roślina sama nie jechała w kartonie to też dorzucam kilka/kilkanaście innych do koszyka
Zajrzałam i aż mnie zmroziło.
Dlaczego złapało Cię to świństwo?
Oby przebiegło jak najłagodniej. Odpoczywaj, kuruj się i zdrowiej. Będę o Tobie myśleć
Byłaś zaszczepiona?
Marysiu dużo zdrówka , przetrzymaj , bo wiosnę w ogrodzie masz piękną , tyle nowych kwiatów, np. jefersonia miałam dłuższy czas fiolet , ale na jesieni zachciało mi się przenosin i znikła , ale biała jest śliczna a zwłaszcza jej liście niczym rozwiną kwiaty Marysiu zdrowiej
Marysiu podczytuję wątki od czasu do czasu,zmroziła mnie Twoja Informacja
Pulsoksymetr musisz koniecznie mieć, moja siostra walczy już 2 tydzień.
Ja dziś pierwsze szczepienie, a tak byłam przeciwna szczepieniom
Trzymaj się cieplutko i daj czasem znać jak samopoczucie
Witaj Marysiu . Trzymaj się cieplutko i zdrowiej . Działeczka piękna i kolorowa - na pewno poczeka na Ciebie . Biegusy bardzo fajne a skoro zjadają ślimaki to same plusy. Na pewno nie dogadałyby się z moimi psami więc ze ślimakami muszę walczyć po swojemu . Jeszcze raz zdrowia Ci życzę i pozdrawiam .