I teraz mi kobieto powiedz coś robiła do tej pory jak forum nie miałaś? sporo ciekawych ludzi może ominąć a tak to wraca się tu i dzieli swoją pasją.
W ogródku u Ewy
- Kasiula17
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W ogródku u Ewy
Ewuś już całkiem robi mi się młyn bo słoneczko dogrzewa i w ogrodzie siedziałam, byłam w Raju mówię Ci
I teraz mi kobieto powiedz coś robiła do tej pory jak forum nie miałaś? sporo ciekawych ludzi może ominąć a tak to wraca się tu i dzieli swoją pasją.
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuś jak u Ciebie?. Bo u mnie robi się wiosennie.
Kasia już była w swoim raju.Mnie też korciło.
Kasia już była w swoim raju.Mnie też korciło.
- garden11
- 1000p

- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Soniu, Ty to szczęściara jesteś że tylko jedna różyczka wpadła Ci w oko. Ja co nowy watek otworzę to tylko notuję listę mam już całą a limit wyczerpany i co tu teraz zrobić?
Miisia, cieszę się że Ci się u mnie podoba a powojnik, no cóż jako jedyny w miarę rośnie w moim ogrodzie a reszta to.... będę reanimować na wiosnę. Musze coś właśnie pomyśleć o jakimś innym stożku dla niego:)
Kasiu ja tylko latam naokoło i patrzę jak roślinki zimę znoszą, w ogrodniczym już byłam, zakupy zrobiłam jakieś nasionka tacki na rozsady:) Kasiu do tej pory, przed FO miałam więcej czasu haha:)

Alu, ja w ogródku byłam, ale na razie obchód zrobiony zero prac ale nie powiem żeby mnie nie korciło:) Jak sobie pomyślę ile mnie pracy na wiosnę czeka to chyba przez miesiąc z ogródka nie wyjdę:)
Miisia, cieszę się że Ci się u mnie podoba a powojnik, no cóż jako jedyny w miarę rośnie w moim ogrodzie a reszta to.... będę reanimować na wiosnę. Musze coś właśnie pomyśleć o jakimś innym stożku dla niego:)
Kasiu ja tylko latam naokoło i patrzę jak roślinki zimę znoszą, w ogrodniczym już byłam, zakupy zrobiłam jakieś nasionka tacki na rozsady:) Kasiu do tej pory, przed FO miałam więcej czasu haha:)

Alu, ja w ogródku byłam, ale na razie obchód zrobiony zero prac ale nie powiem żeby mnie nie korciło:) Jak sobie pomyślę ile mnie pracy na wiosnę czeka to chyba przez miesiąc z ogródka nie wyjdę:)
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Też tak sobie powtarzam że więcej czasu było
ale i mniej roślin bo cudów tu się można naoglądać.
Ale masz hurtownie teraz
siej kobito siej ja kapustkę pikować będę niebawem musiała. 
Ale masz hurtownie teraz
- garden11
- 1000p

Ja właśnie taką tackę kupiłam i po 1 nasionku do każdego haha żebym pikować nie musiała 120 szt się zmieści:) Jeszcze werbena, heliotrop, w marcu pomidorki muszę sobie jakiś stół przy oknie skombinować żeby światło miały:)
-
plocczanka
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
EWUŚ, po jednym nasionku??? Używasz lupy czy masz sokoli wzrok? Przecież nasiona heliotropu są takie maleńkie. Ja zawsze zbyt gęsto wysiewam, a potem muszę dwa razy pikować. 
- garden11
- 1000p

Lucynko, poświęcę się, w tych torebeczkach ze sklepu to jest ich "tak dużo" że chwilkę mi zejdzie:) A potem wygodę będę miała bo pikować nie trzeba będzie:) Heliotrop zawsze uszczykiwałam żeby się zagęścił a z werbeną patagońską jak robicie bo ją mam pierwszy raz?
- Biedronka641

- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo.
Ja też jestem bardzo zaskoczona,jak kupiłam nasiona ze sklepu to lupą ich musiałam szukać . Ilości takie maluśkie,że hej.
Ja werbenę siałam do doniczki.Liczę też ,że się sama wysieje, bo w zeszłym roku ją miałam .
Ja też jestem bardzo zaskoczona,jak kupiłam nasiona ze sklepu to lupą ich musiałam szukać . Ilości takie maluśkie,że hej.
Ja werbenę siałam do doniczki.Liczę też ,że się sama wysieje, bo w zeszłym roku ją miałam .
- garden11
- 1000p

Alu ja się już wielokrotnie przekonałam, że nie ma jak swoje nasiona, dużo, dobrej jakości i zawsze jeszcze można komuś podarować:) A werbena z Vir.... to ma tą największą torebkę a nasionek w środku tyle, że śmiechu warte mam nadzieję że mi się uda w tym roku bo ładnie wygląda na rabatach, napatrzyłam się tu właśnie na forum na nią i kupiłam 2 torebki przezornie bo nie mogłam namacać tych nasion w sklepie i się nie pomyliłam, jak na lekarstwo było;)
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Ewunia różyczka śliczna , dzisiaj same serduszka... więc dla Ciebie przesyłam 
Ja też muszę dokupić sobie takie paletki do swoich siewek

Ja też muszę dokupić sobie takie paletki do swoich siewek
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Ewka
Witaj
Wpadłam się przywitać i lecę pospacerować u Ciebie od początku wątku
Witaj
Wpadłam się przywitać i lecę pospacerować u Ciebie od początku wątku
- Koleszko
- 500p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Niesamowita serduszka .
Też kiedyś sobie sprawię . 
Ale w mniejszym chyba rozmiarze,co? 
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Uff
Spacerek nie lada, szczękę i oczy już z podłogi pozbierałam, bo na twarzy jakoś nie chciały się trzymać jak te Twoje fotki liliowe oglądałam
A rodka fioletowego i różowego znasz nazwę? Taki fioletowy i u mnie rośnie, ale ten różowy to też piękny jest 
Spacerek nie lada, szczękę i oczy już z podłogi pozbierałam, bo na twarzy jakoś nie chciały się trzymać jak te Twoje fotki liliowe oglądałam