Spędziłam cztery dni na działce (jeden u nas a pozostałe u dzieci...tak bardzo pracowite że musiałam dzisiaj odpocząć

).
Justynko no wiem że juz masz te dwa orliki, sama je wykopywałam

Powojniki w tym roku kwitną bardzo ładnie, jeszcze kilka czeka na kwitnienie.
Aniu to fakt, orlików nazbierało mi się sporo. Oprócz tych co miałam, w zeszłym roku jeszcze wysiewałam i kilka jest na prawdę ciekawych. Ten cały ciemny dostałam od Justynki, to Barlow Black. Moja córcia trafnie odpowiedziała na Twoje zapytanie, to szałwia łąkowa Sweet Esmaralda.
Danuto witam Cię serdecznie na mojej działeczce i cieszę się że moje roślinki przypadły Tobie do gustu. Róże, to moja nowa miłość i te które posiadam zachwyciły mnie swoją urodą. Szkoda że ze wględu na ograniczoną ilość miejsca nie mogę mieć ich więcej. Pierwiosnki też uwielbiam i w tym roku powiększyłam swoją kolekcję. Pierwiosnek który tak Cię zauroczył to Gold Lace.
Zapraszam w wolnej chwili do odwiedzin.
Moniś 
trafna odpowiedź

Bardzo ładnie kwitnie u Ciebie ta sadzoneczka.
Zeniu u nas też bardzo długo nie padało, trzeba było codziennie podlewać. Wczoraj u nas temp. w dzień spadła do 14,5 st. po upałach dochodzących do 30 st. Dziękuję w imieniu powojników i orlików. Na działce nie byłam trzy dni, pewnie nie bedę wiedziała za co się jutro zabrać
Kilka migawek z ostatniego pobytu na działce.....