Dla dzieciaczków - wszystko co możemy

Nawet gdy mają po 26-27 latek
 ( jak moje)
  ( jak moje)

( jak moje)
  ( jak moje)
Moje troszkę starsze a też robią podchody do poziomekNawet gdy mają po 26-27 latek( jak moje)

, no, nie są czerwone ale takie czerwono - żółte
 , no, nie są czerwone ale takie czerwono - żółte 

Pewnie jeszcze 2-3 krzaczki dokupię albo nasionka
 Pewnie jeszcze 2-3 krzaczki dokupię albo nasionka 
 chociaż są mniej słodkie . Niestety niektóre krzaczki mają porażone liscie. Zastanawiam się czy je ściąć i spalić i kiedy popryskać -teraz czy na wiosnę. Proszę o poradę.
 chociaż są mniej słodkie . Niestety niektóre krzaczki mają porażone liscie. Zastanawiam się czy je ściąć i spalić i kiedy popryskać -teraz czy na wiosnę. Proszę o poradę.

. Gratuluję nam wszystkim pomysłu poziomkowego - dobra rzecz
 . Gratuluję nam wszystkim pomysłu poziomkowego - dobra rzecz  

Na początku października tylko część liści im zmroziło, ale mają nowe. Na wiosnę będę je rozsadzać, bo z takich malutkich sadzonek się zrobiły ogromniaste. U mnie nie zachorowały, ale miały w ciągu lata kilka razy oprysk, gdy widziałam, że coś mi ogródek atakuje.
 Na początku października tylko część liści im zmroziło, ale mają nowe. Na wiosnę będę je rozsadzać, bo z takich malutkich sadzonek się zrobiły ogromniaste. U mnie nie zachorowały, ale miały w ciągu lata kilka razy oprysk, gdy widziałam, że coś mi ogródek atakuje.

, phi, na nic się nie odważyłam
 , phi, na nic się nie odważyłam   . Gdy zaczęły dostawać plamistość - wycięłam porażone liście, zostawiłam gałązki z owocami. Nowe liście urosły już zdrowe.
 . Gdy zaczęły dostawać plamistość - wycięłam porażone liście, zostawiłam gałązki z owocami. Nowe liście urosły już zdrowe.
Na pewno trzeba wlać tyle chemii na swoje uprawyAlyaa pisze:Ja cały ogródek leciałam na zmianę amistar, dithane i miedzian, bo bez tego bym miała marne zbiory. Nim zakwitły to nawet dostałe decisa...

?
 ?