Rodzik 66
Re: Rodzik 66
jak będę u siebie robił ścieżynkę, to chyba wynajmę Ciebie jako głównego nadzorującego prace! 

Ślicznie! Jak taki kształt ścieżki optycznie powiększa i ładnie urozmaica powierzchnię! A obok jest naturalne miejsce na rabatę. Bardzo mi się podoba ten pomysł. Trawka jeszcze chyba zdąży się zazielenić w tym roku?
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
już teraz świetnie to wygląda a jak trawa dojdzie to będzie ślicznie

- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Dziękuję za budujące opinie
Mam nadzieję, że trawka jeszcze w tym roku się pokaże choć późno się robi. Czytałam, że najlepiej siać do 15 września więc juz mamy troszkę opóźnienia. Trzeba być jednak dobrej myśli

Mam nadzieję, że trawka jeszcze w tym roku się pokaże choć późno się robi. Czytałam, że najlepiej siać do 15 września więc juz mamy troszkę opóźnienia. Trzeba być jednak dobrej myśli

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 200p
- Od: 1 cze 2012, o 12:22
Może to głupie pytanie, ale czy po takich kamyczkach wygodnie się chodzi? I z wózkiem? Swoją drogą ścieżka bardzo ładnie się prezentuje
Pozdrawiam Kasia
- ONA-NINA
- 200p
- Od: 10 lip 2012, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi również się podoba
Z własnego doświadczenia wiem,że bardzo wygodnie chodzi się po takich kamyczkach

Z własnego doświadczenia wiem,że bardzo wygodnie chodzi się po takich kamyczkach

- as1112
- 200p
- Kontakt:
Wózkiem niestety nie wygodnie, na szczęście moje panny już za rok raczej nie będą zbyt często używać wózeczka. Nawet jeśli to jakoś się przemordujemy. Natomiast chodzi się świetnie 

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Nie zła ścieżka no no -teraz rozumiem dlaczego Cię prawie tydzień na forum nie było-kamyk do kamyka
to wymaga czasu
Krzysiek
to wymaga czasu

Krzysiek
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Podziwiam przy tak małych dzieciach tyle pracy zrobione a do tego jak pomysłowo 

- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Witaj Asiu
podziwiam Twoje poczynania w ogrodzie . Ciekawie się zapowiada-
będę do Ciebie zaglądała. Zapraszam na moje stronki -choć jestem tu od kilkunastu dni.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- as1112
- 200p
- Kontakt:
Witam Bogusiu i zapraszam częściej. Zajrzę do Ciebie na pewno.
U mnie ostatnio nie wiele się zmienia ale trawka juz posiana więc być może niedługo się zazieleni wokół ścieżki
Pogodę zapowiadają iście letnią więc liczę, ze tym razem się uda.
Fotek nie mam żadnych - nie byłam na działce od tygodnia. Trawę siał męzyk a ja siedze w domku z dziewczynkami, które od dwóch tygodni kaszlą masakrycznie
Mam w planach jeszcze obsypać rabaty korą - na większości ją wywiało. Poza tym drewniane schody do domku już się robią 
U mnie ostatnio nie wiele się zmienia ale trawka juz posiana więc być może niedługo się zazieleni wokół ścieżki

Fotek nie mam żadnych - nie byłam na działce od tygodnia. Trawę siał męzyk a ja siedze w domku z dziewczynkami, które od dwóch tygodni kaszlą masakrycznie

- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aśka jak już będziesz po wizycie u Bogusi to daj cynk ,bo ja nie mogę jej watku otworzyć a kobietka zaprasza nas i jak tu skorzystać ???
- as1112
- 200p
- Kontakt:
No właśnie ja też nie mogę dotrzeć do wątku Bogusi
Pomóż nam Kochana bo bardzo ciekawe jesteśmy jak Twoja działeczka się ma