,

ewunia7 pisze:
Witam serdecznie
Dziękuję za odpowiedź, teraz tylko jeszcze trzeba gdzieś nasionka zdobyć

Ewo  nasiona lub cebulki
   Ewo  nasiona lub cebulki

Geniu u mnie w ogrodzie panuje jeszcze sceneria zimowa,gdyż miejscami leży jeszcze gruba warstwa śniegu . Dzień dzisiejszy jest pochmurny z silnym wiatrem i temperaturą w granicach +3 stopnie, lecz w najbliższych dniach pogoda ma się znacznie zmienić i może wreszcie zacznie się drobne poruszenie w ogrodzie.
   Geniu u mnie w ogrodzie panuje jeszcze sceneria zimowa,gdyż miejscami leży jeszcze gruba warstwa śniegu . Dzień dzisiejszy jest pochmurny z silnym wiatrem i temperaturą w granicach +3 stopnie, lecz w najbliższych dniach pogoda ma się znacznie zmienić i może wreszcie zacznie się drobne poruszenie w ogrodzie. dnia.
  dnia.
 ) pod którą roślinki śpią. U mnie śniegu w mm, a roślinki ruszyły po ostatnim ociepleniu. Najbardziej boję się o ciemierniki, były całe w pąkach.
 ) pod którą roślinki śpią. U mnie śniegu w mm, a roślinki ruszyły po ostatnim ociepleniu. Najbardziej boję się o ciemierniki, były całe w pąkach.  

Aniu  przez te ostatnie bardzo mrożne  noce to tak gruba warstwa śniegu w ogrodzie to nawet mnie cieszy, gdyż  roślinność jest bezpieczna.
   Aniu  przez te ostatnie bardzo mrożne  noce to tak gruba warstwa śniegu w ogrodzie to nawet mnie cieszy, gdyż  roślinność jest bezpieczna.

Witaj Basiu u mnie jest słoneczny poranek i -13*Cbarjed5251 pisze:U mnie tez jest zima w pelni.Zaczął prószyć śnieg.Do WIOSNY jeszcze tak daleko.Tem.-9 C.
Z zimowym pozdrowieniem Barbara.