Krysiu u mnie też coraz bardziej pada a niedługo śnieg pokryje doszczętnie wszystko, jak w zimę Ja ciągle z tej listy coś kupuję(była 2 razy dłuższa), ale mój budżet jest bardzo mały więc trochę zejdzie zebranie tego wszystkiego
Kris To gdzie ty mieszkasz sprawdziłem tyle wątków i wszędzie pada, a u ciebie nie?
U mnie też zero białego paskudztwa
Lista ciekawa a jeszcze ciekawszy ciąg dalszy liliowiec tylko jeden Ci potrzebny hmm ja bym chciał jeszcze z kilka dziesiątek
Chyba jako jeden z nielicznych nie pragniesz jeszcze żurawek, chociaż hortensje już dostrzegłeś
Kris a na Dolnym Śląsku pada i to bardzo
Przemku to chyba na większej połowie Polski pada, bo nawet w centrum pada. Z listy wybrałem te najciekawsze rośliny, jeśli chodzi o liliowca, to nie mam żadnego, ale napisałem, tylko ten, który najbardziej mnie się podoba, reszta też jest na liście, ale nie napisana tutaj. Nad żurawkami jeszcze myślę, ale raczej do ciągu dalszego można by było i je dopisać. Z hortensjami to chciałbym ponasadzać je na poboczu przy wjeździe do domu. Już zrobiłem plan tylko hortensji brak
Ewo jedną hostę już mam od Stasi, żurawki będą dopisane. Ja mam 3 różne pigwowce i to wielkie krzaczyska. na 2 zdjęciu po prawej widać kawałek jednego z pigwowców. U mnie wydają mało kwiatów, i równie mało owoców, wiec za rok zostanie lekko skrócony tak, aby wydał maximum owoców, z których powstaną konfitury (na nalewki jestem jeszcze za młody)
Ewo nie wiem, czy przy mojej rodzinie by długo postały
nie, jeszcze nie. Osiemnastkę mam dopiero 12.09.2013 roku więc jeszcze trochę poczekasz z gratulacjami
przemo1669 pisze:Ewo nie wiem, czy przy mojej rodzinie by długo postały
nie, jeszcze nie. Osiemnastkę mam dopiero 12.09.2013 roku więc jeszcze trochę poczekasz z gratulacjami
Geniu
Wiem, ze są piękniejsze, ale jakoś ten był pierwszy na mojej liście. zmienię na liliowce bez żadnych odmian, bo i tak żadnego nie mam. Widziałem Twoje, więc wiem, że Twoje są jeszcze piękniejsze
Ewo na złoto jeszcze kilka dni poczekam, ale już niedługo. Zobaczymy na kogo padnie tysięczny post