Dobrze mówić
 Dobrze mówić  Ja niezbyt jestem zachwycona.
 Ja niezbyt jestem zachwycona.Mało dziś zrobiłam, ale ruszyło się
 Tylko ćwierć warzywniczka, najgorsze zostało na jutro
 Tylko ćwierć warzywniczka, najgorsze zostało na jutro  Na razie obiecany łubin
 Na razie obiecany łubin  

A taki widok ma mój M z okna sypialni

Hosty sobie powoli rosną.

Na Warmii sporo takich, ale nasz największy
 Na Warmii sporo takich, ale nasz największy  Z irysami masz rację, ale ja najbardziej lubię niebieskie... Swoje dostałam od mamy, najlepiej radzą sobie małe bladaki
 Z irysami masz rację, ale ja najbardziej lubię niebieskie... Swoje dostałam od mamy, najlepiej radzą sobie małe bladaki  Ale jest i ten
 Ale jest i ten  

Zazdroszczę, mój, niestety, nowoczesny!
 Zazdroszczę, mój, niestety, nowoczesny!
 Hostki widzę i już mi się podoba
 Hostki widzę i już mi się podoba  Podoba mi się o wiele więcej, zwłaszca te możliwości rozwoju nasadzeń, trawy jeszcze duuuużo do rugowania...Ciekawa jestem, w jakim kierunku pójdziesz po tym już sporym okresie bytowania na forum...Już się rodzą jakieś konkretne fascynacje? Nie żebym coś sugerowała
 Podoba mi się o wiele więcej, zwłaszca te możliwości rozwoju nasadzeń, trawy jeszcze duuuużo do rugowania...Ciekawa jestem, w jakim kierunku pójdziesz po tym już sporym okresie bytowania na forum...Już się rodzą jakieś konkretne fascynacje? Nie żebym coś sugerowała  , ale piękny początek hostowiska
 , ale piękny początek hostowiska  A i iglaki piękne widzę...
 A i iglaki piękne widzę...  

Wszystkie nabożeństwa majowe odprawiam nie wstając z kolan-w ogrodzie
 Wszystkie nabożeństwa majowe odprawiam nie wstając z kolan-w ogrodzie  Czy można bardziej wielbić dzieło Pana?
 Czy można bardziej wielbić dzieło Pana? Fascynacji to i bez forum miałam dużo, a teraz szaleję-wszystkie forumowe choroby się nasilają:hostoza, żurawkoza, różomania,orlikoza, dzwonkonię mam od dawna, clemoholizm się rozwija galopująco, no i maleństwa...skalnięta...Iglaki to bajka mojego M, ja wolę liściaste
 Fascynacji to i bez forum miałam dużo, a teraz szaleję-wszystkie forumowe choroby się nasilają:hostoza, żurawkoza, różomania,orlikoza, dzwonkonię mam od dawna, clemoholizm się rozwija galopująco, no i maleństwa...skalnięta...Iglaki to bajka mojego M, ja wolę liściaste  Hortensje, które u mnie nie mogą kwitnąć
 Hortensje, które u mnie nie mogą kwitnąć 

Jeden już mam, ale aurea, taki trochę dziwaczny
 Jeden już mam, ale aurea, taki trochę dziwaczny  Teraz będzie normalniej
 Teraz będzie normalniej 

Ja majowego nie odprawiam, bo mój ogród na wsi
  Ja majowego nie odprawiam, bo mój ogród na wsi 

- kwitną na tegorocznych pędach.
  - kwitną na tegorocznych pędach.
 Mieszkam tam w wakacje, a teraz tylko dojeżdżam na "roboty".
 Mieszkam tam w wakacje, a teraz tylko dojeżdżam na "roboty". 

a ostatnio po zakupie pierwszej Datury, jakos dziwnie mam cztery
  a ostatnio po zakupie pierwszej Datury, jakos dziwnie mam cztery