Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715

Post »

Witaj Ilonko :wit wpisuję się żebyś mi nie uciekła :wink: i wracam czytać raz jeszcze ;:65
Piękny ogródek, piękne roślinki, a urwisy ;:224 cudowności :uszy Nie robią ogrodowych szkód aby?
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Shirall pisze:ale śliczne marcinki......ten kolor :shock: .......śliczności ;:138 ;:138
muszę sobie takie poszukać bo mi się diabelnie podobają! ;:138
Też zwróciłam uwagę na kolor tych marcinków,jest w moim ulubionym kolorze.
Czy w realu też mają taki kolor?
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Marzenko ta trawka według Mariusza Surowińskiego to Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' ja ją kupiłam jako Moudry, ale ta ponoć w Polsce nie kwitnie więc myślę, że Mariusz wie lepiej skoro trawy sprzedaje, na 4 stronie mojego wątku pokazana jest w pełnej krasie. Nie udało mi się jeszcze jej rozmnożyć, co prawda kilka żdziebełek się wysiało i zobaczymy co z nich będzie, wiem że powinnam ją wykopać na wiosnę i podzielić, bo tak prawdopodobnie uzyskuje się nowe sadzonki, ale trochę mi jej szkoda. Obok niej posadziłam na wiosnę podobną chyba bardziej żółtą z brązowymi baźkami, od jednej z naszych forumowiczek, ale nie znam jej nazwy, mam nadzieję, że będą się ładnie komponowały

Iwonko naprawdę mam jeszcze sporo do zrobienia, tam gdzie jeszcze bałagan to nie robiłam fotek :;230, a poza tym mam jeszcze parę pomysłów do zrealizowania, ale w tym sezonie to już chyba nie dam rady z braku czasu a przede wszystkim finansów ;:223

Marta miałam je w swoim wątku sprzedażowym, ale nie miałam fotek, może na wiosnę się czymś po prostu wymienimy?

Agatka tak mają taki kolor, aparat nie przekłamuje, mam jeszcze te jasno fioletowe, ale te bordowe kwitną znacznie prędzej.

Krysiu, kurcze nie dostałam tej siatki, ale jeszcze będę szukać, a tyle razy kupowałam włoszczyznę w takiej siatce, no ale nie pomyślałam, żeby zostawić, ech Polak mądry po szkodzie. Wiesz ja jednak wolę te wiosenne porządki, kiedy jeszcze wszystko przed, a męża z sekatorami do takich rzeczy nie "dopuszczam" :;230

Pamelko cieszę się, że wpadłaś, Ty to masz dopiero cudeńka ;:108 jak przejrzę do końca Twój wątek, który zaczęłam ogladać to napiszę Ci coś nie coś, a urwisy póki co szkód nie robią, chodzą codziennie na spacerki, żeby sie wybiegać, a tam gdzie muszę to wstawiam płotki, aby przypadkiem czegoś nie stratowały.

Aniu, tak w realu też mają taki kolor, może na wiosnę znów zrobimy jakieś "machnium" :;230 :;230 :;230, o sklerozo tę drugą rozplenicę (o której pisałam Marzence na samej górze) to mam przecież od Ciebie, znasz może jej nazwę?

Uff, mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam, bardzo cieszę dziewczyny z Waszych odwiedzin i wpisów ;:196
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

oooo nie ma problemu! ;:138 ;:138
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

Muszę przyznać że ta Twoja rosplenica jest po prostu piękna choć na tych ostatnich zdjęciach tego nie widać. Dopiero gdy wróciłem na Twoją 4 stronę to to cudo mnie powaliło :D
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Może będziesz miała te marcinki wiosną na sprzedaż , są śliczne .
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu ona dopiero zaczyna "spektakl' mam nadzieję, że za miesiąc pokaże na co ją stać.
Agatko myślę, że coś się znajdzie, chyba zacznę spisywać chętne osoby, aby i dla mnie coś zostało :;230
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

ilona2715 pisze: Aniu, tak w realu też mają taki kolor, może na wiosnę znów zrobimy jakieś "machnium" :;230 :;230 :;230, o sklerozo tę drugą rozplenicę (o której pisałam Marzence na samej górze) to mam przecież od Ciebie, znasz może jej nazwę?
Ilona,ja oczywiście jestem chętna na następną wymianę,zapisz mnie na te śliczne marcinki.
Nazwy odmianowej mojej rozplenicy nie znam,dostałam ją od sąsiadki,który wtedy jeszcze nie przywiązywała wagi do nazwy odmianowej.
Wiem,że kupiła ją na rynku.Sporo już tych moich rozplenic powędrowało w Polskę,może komuś uda się ją rozpoznać. ;:109
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Okey, zapisuję Cię Aniu na te Marcinki, rezerwuję też dla Shirall i Agatki123, na razie więcej nie obiecuję, bo nie wiem ile ich będzie, ale Wy macie zaklepane.
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Faktycznie-marcinki dają po oczach :lol: .
Muszę zobaczyć może i moje takie będą?
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

:heja :heja :heja Jesteś kochana ;:196
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

dzięki kochana jesteś! ;:196 ;:196 ;:138
Awatar użytkownika
AGP-ON
200p
200p
Od: 29 paź 2010, o 09:17
Kontakt:

Post »

uuu, nie chwaliłas się Marcinkami - cudne są ;:180
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu były w mojej ofercie, ale nie miałam zdjęcia (str. 7), później, gdy już miały pąkówki do kwitnięcia, wycofałam je ze swojej oferty, pozostały tylko te fioletowe, a pisałam, że nie gryzę :;230 i trzeba się pytać ;:108
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ilonko,twój ogród jest piękny o każdej porze roku,można oglądać twoje zdjęcia bez konca.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”