Staszku, ładnie Ci rosną zielone, cissusy są piękne, krotonik na pewno wypuści dużo bocznych pędów. Dla Ciebie i Twoich podopiecznych
 Staszku, ładnie Ci rosną zielone, cissusy są piękne, krotonik na pewno wypuści dużo bocznych pędów. Dla Ciebie i Twoich podopiecznych  
Stasiu, oczywiście nie czekam na fotkistach93 pisze:maribat ja też oczywiście nic nie kupię

To proste po prostu zauroczyła cię jej urodaelcia1974 pisze:U mnie poniedziałkowe okazje biedronkowe były już w piątek.
I sama nie wiem, jak to się stało, ale kupiłam Alokazję, której zawsze się bałam. Jak to wytłumaczyc?

) No i jaśmin cudowny, jakby kiedyś odłamał się kawałek to byłabym bardzo chętna, teściowa od dawna o nim marzy a jakoś nie mogę go dostać.
 ) No i jaśmin cudowny, jakby kiedyś odłamał się kawałek to byłabym bardzo chętna, teściowa od dawna o nim marzy a jakoś nie mogę go dostać. dziękuję wam bardzo
 dziękuję wam bardzo  
 Stasiu i jak biedronkowe niekupowanie?
 Stasiu i jak biedronkowe niekupowanie? w poniedziałek prawie jak przyszłem to otwierali biedronkę więc myślałem że zobaczę wypełnioną po brzegi półkę i spotkało mnie rozczarowanie bo zostały dwa krotony tak marne że szkoda gadać i kilka bluszczy których ja nie lubię
 w poniedziałek prawie jak przyszłem to otwierali biedronkę więc myślałem że zobaczę wypełnioną po brzegi półkę i spotkało mnie rozczarowanie bo zostały dwa krotony tak marne że szkoda gadać i kilka bluszczy których ja nie lubię   najwidoczniej poniedziałkowe okazje były już w niedzielę i dla mnie już nic nie zostało
 najwidoczniej poniedziałkowe okazje były już w niedzielę i dla mnie już nic nie zostało   
  między biedronką a moim przystankiem autobusowym jest dość duży targ na którym jest również kilka stoisk z kwiatami że do busa miałem jeszcze trochę czasu to postanowiłem zajrzeć oczywiście tylko po to żeby popatrzyć
  między biedronką a moim przystankiem autobusowym jest dość duży targ na którym jest również kilka stoisk z kwiatami że do busa miałem jeszcze trochę czasu to postanowiłem zajrzeć oczywiście tylko po to żeby popatrzyć   no i tak się jakoś złożyło że to busa wsiadłem z Hibiskusem łososiowym naprawdę nie wiem jak to się mogło stać
 no i tak się jakoś złożyło że to busa wsiadłem z Hibiskusem łososiowym naprawdę nie wiem jak to się mogło stać   

w ten słoneczny dzionek
 w ten słoneczny dzionek   

czekam na zdjęcia hibka jak się w pełni rozwinie kwiatuszek
 czekam na zdjęcia hibka jak się w pełni rozwinie kwiatuszek