Dziękuję wszystkim za miłe słowa Ostatnio cierpię na brak czasu. Do Was jeszcze zaglądam, ale do siebie mi już mniej po drodze. Fotek ładnych ostatnio trochę porobiłam, ale nie mam kiedy dodać. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach znajdę trochę czasu...
Ewuniu jest na co popatrzeć u Ciebie Przepiękne epi,calla,hibki,a aloes jaki..... taki wielki -cudny,takiego okazu Ewuniu to ja jeszcze nie widziałam.Nie tnij go ,niech rośnie dalej-cudny gigant (ale pewnie gorzej z miejscem )
Oczywiście ja również gratuluję osrebrzonej Ewci
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
Dziękuję :* Aniu właśnie to miejsce... mam już problem z otwieraniem okna.
A teraz czas na przechwałki
Ostatni kwiatek koliberka (jedyny na łodydze). Ja nie wiem kto im tą nazwę wymyślił. Cebula niby mniejsza, ale kwiatki mało że tak samo duże, to jeszcze pełne
Falbaneczki fuksji Druga już też pączusie puszcza (niestety nie jest tak pełna )
Hibcio tym razem w pakiecie x2
Kaktuski (z których mam już niestety tylko malusie szczepki)
Młoda Calla (przy przekwitniętej już mamusi) puszcza pączka
Tłustoszek zakupiony u M@tiego po tym jak dałam mu komarka na "przegryzkę" zagustował w "świeżym mięsku" i rozpoczął polowanie na ziemiórki na własną rękę
I na koniec mój mały "storczykoland" jakieś 2 tygodnie temu
Ewuniu same pięknoty Koliberek pierwsza klasa, sukienka ułanki- jak lalunie a o hibciach nie wspomnę
Za to do kaktusów w okresie kwitnienia to zawsze mam wielki sentyment
Kwitnące kaktusy rebutie piękne, zwłaszcza ta żółta mi się podoba Oby szczepki się ładnie przyjęły i maluszki także dały Hibiskus cudny Hipek też ma piękny kwiat. Fuksjowe sukieneczki także bardzo urodziwe.