/ a cebule chyba nie zakwitną ,ale poprzesadzam je potem do gruntu ,żeby się nie zmarnowały,bo szkoda by ich mi było
 / a cebule chyba nie zakwitną ,ale poprzesadzam je potem do gruntu ,żeby się nie zmarnowały,bo szkoda by ich mi było 

Ale melduje poslusznie już jestem,właśnie podlałam swoje siewki. Rozgrzebałam ostatniego jaskra też zgnił
  Ale melduje poslusznie już jestem,właśnie podlałam swoje siewki. Rozgrzebałam ostatniego jaskra też zgnił  Ze mnie się kiler robi
  Ze mnie się kiler robi   nie mówię tego po próżnicy wywaliłam też jednego storczyka
  nie mówię tego po próżnicy wywaliłam też jednego storczyka  ojć same straty
 ojć same straty 

Masz duzo roślin wymagających oj oby jak najmniej z nich ucierpiało tfu,tfu
  Masz duzo roślin wymagających oj oby jak najmniej z nich ucierpiało tfu,tfu 

A ja dzisiaj sobie zrobiłam wielkie sianie część drugą
  A ja dzisiaj sobie zrobiłam wielkie sianie część drugą  

Posiałam paprykę i pomidorki i mnóstwooooo  kwiatków nie mogłam sie oprzeć :P  Posadziłam też do podpędzenia dalię pomponową białą, białą piwonię ,białe liatrie,starce czyli mrozy,szałwię omszoną hahahahahahah Fabiolka mówi Ci to coś
  Posiałam paprykę i pomidorki i mnóstwooooo  kwiatków nie mogłam sie oprzeć :P  Posadziłam też do podpędzenia dalię pomponową białą, białą piwonię ,białe liatrie,starce czyli mrozy,szałwię omszoną hahahahahahah Fabiolka mówi Ci to coś  
   zaczyna sie tworzyć moja biała rabatka hm..... aż mi się morda śmieje od ucha do ucha
  zaczyna sie tworzyć moja biała rabatka hm..... aż mi się morda śmieje od ucha do ucha  

Dla mnie one kojarzą się z ...innym, większym  "bukietem"
  Dla mnie one kojarzą się z ...innym, większym  "bukietem"   I ztego powodu jakoś (pomimo ich urody) nie mogę się przemuc i u siebie posadzić.
  I ztego powodu jakoś (pomimo ich urody) nie mogę się przemuc i u siebie posadzić.
Moja droga wezmę kiełkiempuza pisze:A rzodkiewka zdąży do poniedziałku urosnąć?

Są one symbolem niewinności
 Są one symbolem niewinności  To były kwiaty na wiązankę ślubną ze względu na swoją symbolikę
 To były kwiaty na wiązankę ślubną ze względu na swoją symbolikę   Niech Ci się odkojarzą przecież są takie piękne
  Niech Ci się odkojarzą przecież są takie piękne  Nie wiem czy te pomidorki to za szybko,skoro moja ciocia posadziła,a co roku ma pikne pomodore ,to ja posiałam też
 Nie wiem czy te pomidorki to za szybko,skoro moja ciocia posadziła,a co roku ma pikne pomodore ,to ja posiałam też 

No cóż całe życie człowiek się uczy
  No cóż całe życie człowiek się uczy  

. Z owocami oczywiście. Wyobrażacie sobie, gałązka wiśni, śliwy,orzecha laskowego na liściu np. rabarbaru.
 . Z owocami oczywiście. Wyobrażacie sobie, gałązka wiśni, śliwy,orzecha laskowego na liściu np. rabarbaru.