ha...KaRo pisze:Zyto![]()
co z tymi ślimakami będziesz robić?
Ogrodowe marzenia
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogrodowe marzenia
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Zytuś, pięknie kwitną narcyzy!!
Ślimaków najzwyczajniej Ci zazdroszczę!!! Czy jedna noc to nie za krótko na czyszczenie? Zawsze zostawiam na kilka dni.
Uwielbiam ślimaki!!
Miłego dnia

Ślimaków najzwyczajniej Ci zazdroszczę!!! Czy jedna noc to nie za krótko na czyszczenie? Zawsze zostawiam na kilka dni.
Uwielbiam ślimaki!!
Miłego dnia
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No nie a ja myślałam ,że mój brat to taki smakosz oślizglaków .Ło matko 28 kg koniec świata i co Ty z nich będziesz robić ,a wracając do tematu ogrodowego to żonkile dziwaczki bardzo fajne
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
ło jezu. Ale ślimaków. Owszem to bym pewnie zjadła ale robić kurka i najpierw zabić no nie wiem. Nawet nie wiem jak się do tego zabrać
NO chyba, że naprawdę by były przepyszne hehe.
Super ten żonkil.
Super ten żonkil.
A ja je butem traktuję, bo to one mi wcinają sałatę i wszystko co mam w ogrodzie. Można i tak się zemścić na nich-zjeść je 
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam Gości (tych cichych i tych pozostawiających ślad) w Ogrodowych marzeniach i z Pogaduch u Z... Cieszę się że moje wypociny czyta codziennie tak dużo Osób. Przepraszam że nie jestem w stanie złożyć widoczną Rewizytę w Waszych Ogrodach. Zapewniam że śledzę w miarę swoich możliwości po części odwiedzając ogrody moich miłych Gości.
Chcę podziękować Ewuni i Monisi za to że są ze mną w stałym kontakcie tel w trudnych dla mnie chwilach. To Dwie kolejne Istoty o dużym
które poznałam na tym Forum.
KaRo - Krysiu Witam... Cieszę się z odwiedzin.
Ślimaki - zamroziłam... właściwie same stopki i czekają na specjalną okazję, dla stałych moich smakoszów...

Aniu różana Witaj....postanowiłam podzielić się tymi ślimakami z Moniś.
Zeniu Witaj mam nadzieję że w końcu czarne chmury mnie opuszczą i wszystko potoczy się według moich planów i marzeń.
Przed wyjazdem zrobiłam drobne zakupy bylinowe wysadzając niedbale aby się nie zmarnowały....
pochwalę się zakupami: proszę...
Zeniu nie mam śmiałości sama prosić, spróbuję pobuszować w Twoim ogrodzie i dam znać jak zakończę krążenie (dom - szpital).
Krysiu goryczkowa Witaj w moim regionie ślimaki są tylko w lesie.
Kibicuję Tobie, bo to Twój ogród jest nr 1... niepowtarzalny, bajeczny - dla mnie nawet ze szlachetnymi kamieniami nadającymi się na biżuterię, którą uwielbiam....
Joluś - Witaj nie wiem czy w dalszym ciągu będę mogła zajadać się ślimakami... w mojej diecie którą mi wręczono brak wpisu co do tych stworzeń....
Moniś witam Ciebie cieplutko na forum
Dziękując za wsparcie duchowe w pogawędkach tel. Jest takie powiedzenie że: "dobrych przyjaciół poznaje się w biedzie"... i to prawda. Odwiedziłam Twój nowy wątek aby nie mieć braków w śledzeniu Rh...
Nadrabiam straty mam takie same dwa jak Ty...- nowo zakupione....

Jadziuś Witaj Ten dziwaczek - to jedna cebulka a z niej wyrosło trzy pędy i ponad 20 kwiatów, szkoda że nie było mnie w domu w tym czasie jak wszystkie kwiaty zakwitły a M nie raczył go z fotkować.
Wiolo Witaj zapewniam Ciebie że ślimaki - to smaczna potrawa, na początek trochę odwagi i książka kucharska lub internet i gotowe... no jeszcze dla odwagi lampka wina lub piwko też pasuje a jak lubisz żołądki to nie będzie problemu.
Bogusiu nie mów że z buta startujesz do winniczek?
Witaj
...aha, z jaśkiem oczywiście że z Jaśkiem
się nie rozstaję i łóżeczko teraz było wygodne wyposażone w automatyczną regulację i TV za pieniądze a na deser młoda 25 letnia współlokatorka pokoju ze złośliwą tarczycą. Jestem w domu a w środę będę wypisana że szpitala.
Podaj adres na P.W. wyślę białe szafirki.
Na Dobranoc niezapominajki....

Chcę podziękować Ewuni i Monisi za to że są ze mną w stałym kontakcie tel w trudnych dla mnie chwilach. To Dwie kolejne Istoty o dużym
KaRo - Krysiu Witam... Cieszę się z odwiedzin.
Ślimaki - zamroziłam... właściwie same stopki i czekają na specjalną okazję, dla stałych moich smakoszów...

Aniu różana Witaj....postanowiłam podzielić się tymi ślimakami z Moniś.
Zeniu Witaj mam nadzieję że w końcu czarne chmury mnie opuszczą i wszystko potoczy się według moich planów i marzeń.
Przed wyjazdem zrobiłam drobne zakupy bylinowe wysadzając niedbale aby się nie zmarnowały....
pochwalę się zakupami: proszę...
Zeniu nie mam śmiałości sama prosić, spróbuję pobuszować w Twoim ogrodzie i dam znać jak zakończę krążenie (dom - szpital).
Krysiu goryczkowa Witaj w moim regionie ślimaki są tylko w lesie.
Kibicuję Tobie, bo to Twój ogród jest nr 1... niepowtarzalny, bajeczny - dla mnie nawet ze szlachetnymi kamieniami nadającymi się na biżuterię, którą uwielbiam....
Joluś - Witaj nie wiem czy w dalszym ciągu będę mogła zajadać się ślimakami... w mojej diecie którą mi wręczono brak wpisu co do tych stworzeń....
Moniś witam Ciebie cieplutko na forum
Nadrabiam straty mam takie same dwa jak Ty...- nowo zakupione....

Jadziuś Witaj Ten dziwaczek - to jedna cebulka a z niej wyrosło trzy pędy i ponad 20 kwiatów, szkoda że nie było mnie w domu w tym czasie jak wszystkie kwiaty zakwitły a M nie raczył go z fotkować.
Wiolo Witaj zapewniam Ciebie że ślimaki - to smaczna potrawa, na początek trochę odwagi i książka kucharska lub internet i gotowe... no jeszcze dla odwagi lampka wina lub piwko też pasuje a jak lubisz żołądki to nie będzie problemu.
Bogusiu nie mów że z buta startujesz do winniczek?
...aha, z jaśkiem oczywiście że z Jaśkiem
Podaj adres na P.W. wyślę białe szafirki.
Na Dobranoc niezapominajki....

- roza333

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Wszystkie kwiatki śliczne a kolekcja liliowców cudna ja mam tylko 3 odmiany
gdzie mi do Ciebie pozdrawiam
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Zytko
widzę że zrobiłaś spore zakupy i jakie piękne wow
Zytko życzę dużo zdrówka
Zytko życzę dużo zdrówka
O rany Zytko ile dobroci kupiłaś
Zazdroszczę
Ja uwielbiam kupować do ogródeczka, ale czasami mam przeciąg w portfelu i muszę sobie dać na wstrzymanie
Zytko muszę ślimaki z buta, bo mnie zjedzą
a w pobliżu są łąki i lasy, więc wyginięcie im nie zagraża.
Bardzo się cieszę, że podzielisz się szafirkami. Dziękuję bardzo
Dobrze, że miałaś łóżko wygodne i jaśka przy sobie. Życzę dużo, dużo zdrówka i uśmiechu dla Ciebie. Wiem jak to jest jak się choruje i rodzina w tym momencie jest najbardziej potrzebna oraz sprawdzeni przyjaciele
U mnie zimno jak
i chyba dzisiaj wciągnę całą czekoladę. Chyba brakuje mi 
Zytko muszę ślimaki z buta, bo mnie zjedzą
Bardzo się cieszę, że podzielisz się szafirkami. Dziękuję bardzo
Dobrze, że miałaś łóżko wygodne i jaśka przy sobie. Życzę dużo, dużo zdrówka i uśmiechu dla Ciebie. Wiem jak to jest jak się choruje i rodzina w tym momencie jest najbardziej potrzebna oraz sprawdzeni przyjaciele
U mnie zimno jak
-
Monia68

Zytuś, dziękuję za wszystkie miłe słowa
RH pięknie rozkwitły!!
Zapomniałam Ci powiedzieć, że P jest zachwycony i wdzięczny za Twoją ślimakową propozycję!!
Oszczędzaj się i do czwartku
RH pięknie rozkwitły!!
Zapomniałam Ci powiedzieć, że P jest zachwycony i wdzięczny za Twoją ślimakową propozycję!!
Oszczędzaj się i do czwartku
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ ZYTKO!
Pogoda nas nie rozpieszcza wię przesyłam
Pogoda nas nie rozpieszcza wię przesyłam
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
ZYTKO!
Ponieważ nie daję rady chwastom, coraz więcej rabat zaczynam pokrywać korą.
Kamyczki są niewygodne i drogie. Przy sadzeniu czy plewieniu zapadają się

Ponieważ nie daję rady chwastom, coraz więcej rabat zaczynam pokrywać korą.
Kamyczki są niewygodne i drogie. Przy sadzeniu czy plewieniu zapadają się
-
Monia68

Zytuś, mam nadzieję, że wizyty pomyślne
Odezwę się jutro około 9.00, jak wyprawię swoich Panów. Mam nadzieję, że to nie za wcześnie...
Odezwę się jutro około 9.00, jak wyprawię swoich Panów. Mam nadzieję, że to nie za wcześnie...
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale zaszalałaś
, jakie piękne roślinki 
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Witam Serdecznie Odwiedzających moje Ogrodowe marzenia... Justyś, Joluś, Bogusiu, Moniś, Krysiu , Anuś
Dzisiaj kupiliśmy ziemię do Rh i ogólną-użytkową i nawozy specjalnie z myślą o tych niektórych słabych po zinie roślinkach, aby je jeszcze raz reanimować, opryski i donice do przesadzenia niektórych z kwiatów domowych.
W najbliższy piątek i sobotę M obiecał zająć się reanimacją, połowa drzew w szadzie zakwalifikowana jest do wycinki... niestety już nie żyje.
Moniś jesteśmy umówieni na 9 rano OK !
Dla odwiedzających moje Ogrodowe marzenia....

Dobrej Nocy wszystkim życzę...
Dzisiaj kupiliśmy ziemię do Rh i ogólną-użytkową i nawozy specjalnie z myślą o tych niektórych słabych po zinie roślinkach, aby je jeszcze raz reanimować, opryski i donice do przesadzenia niektórych z kwiatów domowych.
W najbliższy piątek i sobotę M obiecał zająć się reanimacją, połowa drzew w szadzie zakwalifikowana jest do wycinki... niestety już nie żyje.
Moniś jesteśmy umówieni na 9 rano OK !
Dla odwiedzających moje Ogrodowe marzenia....

Dobrej Nocy wszystkim życzę...