Mój ogród- mariasen cz.4
- 
				sterlizja36
- 500p 
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę że powoli i ty wpadasz w różomaniactwo  .Nostalgia jest faktycznie wspaniała a przy tym jej zapach powala.Ja chcę ja zostawić w donicy (dużej) i postawić na tarasie,z pnących róż ostatnio u mnie kwitnie Barok również bardzo mi się podoba.na razie jest jeszcze niski ale jeśli osiągnie swoje rozmiary to będzie cudo,oczywiście jeśli lubi się pastele.Laurowiśnia o tej porze kwitnie
 .Nostalgia jest faktycznie wspaniała a przy tym jej zapach powala.Ja chcę ja zostawić w donicy (dużej) i postawić na tarasie,z pnących róż ostatnio u mnie kwitnie Barok również bardzo mi się podoba.na razie jest jeszcze niski ale jeśli osiągnie swoje rozmiary to będzie cudo,oczywiście jeśli lubi się pastele.Laurowiśnia o tej porze kwitnie  ,tylko pozazdrościć u mnie jakaś leniwa i nawet wiosną nie chciala pokazaać kwiatów,może jeszcze młoda.
  ,tylko pozazdrościć u mnie jakaś leniwa i nawet wiosną nie chciala pokazaać kwiatów,może jeszcze młoda.

.Nostalgia jest faktycznie wspaniała a przy tym jej zapach powala.Ja chcę ja zostawić w donicy (dużej) i postawić na tarasie,z pnących róż ostatnio u mnie kwitnie Barok również bardzo mi się podoba.na razie jest jeszcze niski ale jeśli osiągnie swoje rozmiary to będzie cudo,oczywiście jeśli lubi się pastele.Laurowiśnia o tej porze kwitnie
 .Nostalgia jest faktycznie wspaniała a przy tym jej zapach powala.Ja chcę ja zostawić w donicy (dużej) i postawić na tarasie,z pnących róż ostatnio u mnie kwitnie Barok również bardzo mi się podoba.na razie jest jeszcze niski ale jeśli osiągnie swoje rozmiary to będzie cudo,oczywiście jeśli lubi się pastele.Laurowiśnia o tej porze kwitnie  ,tylko pozazdrościć u mnie jakaś leniwa i nawet wiosną nie chciala pokazaać kwiatów,może jeszcze młoda.
  ,tylko pozazdrościć u mnie jakaś leniwa i nawet wiosną nie chciala pokazaać kwiatów,może jeszcze młoda.Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36

Ogród Sterlizja36
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- 
				x_P-42
- 
				marzenaF
- 1000p 
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Oszalałam!!!!
Mam od jakiś 3 tygodni ogródek mój własny wymarzony  

Jestem przeszczęśliwa i zachwycona ,bardzo chciałabym założyć alejkę z hostami,napisz proszę Madziu gdzie można nabyć takie przepiękne okazy cud ,miód i orzeszki ))
))

Jestem przeszczęśliwa i zachwycona ,bardzo chciałabym założyć alejkę z hostami,napisz proszę Madziu gdzie można nabyć takie przepiękne okazy cud ,miód i orzeszki
 ))
))pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki

Spełnione marzenie Marzenki
- 
				gloriadei
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Majko,
ale mam zaległosci u ciebie 

wciąz zaskakujesz nowosciami!
Hibiskus bylinowy teraz na topie, dzisiaj ogladałam po raz kolejny w ogrodniczym ale odstrasza ceną
pieknie ci kwitnie! dziwie się, że tak późno dotarł do Polski 

jeszcze mam pytanie o fuksję? tą co ostatnio pokazałas to F. magellanica?
zimuje ci w gruncie? czymś osłaniasz?
właśnie chciałam zamówic w necie.

ale mam zaległosci u ciebie

wciąz zaskakujesz nowosciami!
Hibiskus bylinowy teraz na topie, dzisiaj ogladałam po raz kolejny w ogrodniczym ale odstrasza ceną

pieknie ci kwitnie! dziwie się, że tak późno dotarł do Polski

jeszcze mam pytanie o fuksję? tą co ostatnio pokazałas to F. magellanica?
zimuje ci w gruncie? czymś osłaniasz?
właśnie chciałam zamówic w necie.

Maju twoja paprotka znikła a w innym miejscu wschodzą malutkie listki tej paprotki czy to możliwe że się zasiała,  zawilec od ciebie kwitnie pięknie
 Maju twoja paprotka znikła a w innym miejscu wschodzą malutkie listki tej paprotki czy to możliwe że się zasiała,  zawilec od ciebie kwitnie pięknie