W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Layla w wersji domowej i cała w trawie

Obrazek
Obrazek
kulała się korzystając z okazji, że ja byłam zajęta fotografowaniem takich cudek
Obrazek
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Słodka. Aniu.1 widzę, że nie tylko ja nie lubię cieczki u swej suki, z majtkami to jest komedia :D
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Chyba nikt nie lubi cieczki, moją tylko raz miała ale i tak był szał z majtkami, wciąż zdejmowała, wszystko brudziła, a w końcu nie dało się jej zahamować i wyladowała na stole. I po cieczce :wink:
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Danuś a w czym ona się tak radośnie "kulała"? :twisted: :wink:
http://images49.fotosik.pl/139/6204f65157929d0cmed.jpg
Domowa wersja ma diabliki w oczach :lol: A może to przez tą"palemkę" na głowie tak łobuzowato wygląda :wink:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

W trawie się kulała, zawsze szaleje jak pojedziemy do ogrodu botanicznego. Ona nie wygląda łobuzowato, to jest mały łobuz :twisted: tylko czasem udaje psiego aniołka :lol:
Awatar użytkownika
Katkakotka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 23 mar 2009, o 00:50

Post »

witam serdecznie wszystkich miłosników czworonogów :)

nasza domowa maskotka to 3 letnia Zuzia yorusia , waga 2.20 , ulubienica wszystkich znajomych , sąsiadów , niezwykle przyjazna i kochana

Obrazek

i odpoczynek na działce
Obrazek

DankaWs ależ Layla podobna do Zuzi :)
i właśnie doczytałam , że wy z Bydgoszczy
a gdzie chodzicie do fryzjera ?
Kasia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Ale maleństwo z Twojej Zuzi, moja to taki klopsik. Do fryzjera chodzimy albo na Bełzy, albo na Popiełuszki do Psiego Saloniku - ostatnie dwa razy właśnie do Saloniku, bo blisko mieszkamy.
Awatar użytkownika
Katkakotka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 23 mar 2009, o 00:50

Post »

A na Bełzy to tam gdzie jest klinika ? My jeżdzimy (bo my spoza Bydgoszczy) do Centrum Modnego Psa na Moniuszki - niedaleko centrum handlowego FOKUS . Zawsze byłam zadowolona , ale podoba mi się jak Layla jest obcięta - troszkę inaczej niż Zuzia . Chyba tym razem tam pojedziemy . A mozna być na miejscu w czasie strzyżenia ? Bo nie wyobrażam sobie , że musiałabym ją zostawić :( ?
Kasia
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam problema :lol:
Muszę kupić smycz odblaskową, bo na główny spacer chodzimy wieczorem/nocą.
Mam trzy typy:
RedDingo w różu :wink:
ObrazekObrazek
ROGZ też róż :lol: (nie cierpię różu, ale Pandzisz w nim wygląda bosko)
Obrazek
Visiglo oczywiście z różem :;230
Obrazek

RD ma odblaskową taśmę, ROGZ - nitkę, a Visiglo jest na baterie.
Rogzowska smycz wyjdzie mnie drożej niż cały komplet z RD :evil: Powariowali z tymi cenami w ROGZie :evil: Od listopada (bo wtedy ostatnio kupowałam u nich komplet dla Pandziszy) poszli z cenami w górę o 25%. Jakość ROGZa niby ludzie chwalą, ale ja się przejechałam ciut (taśma się strzępi). Ta świecą smycz z Visiglo może mieć problemy ze świeceniem w niskich temperaturach i przy mokrej pogodzie :? W RD jest taśma odblaskowa, która może (ale nie musi) podczas prania się wycierać, a jasną smycz trzeba będzie częściej prać.
No i co tu wybrać?

Do tej pory przypinałam Pandziszy breloczek świecący, ale teraz przy obroży już go nie widać, bo dziewczyna coraz bardziej zarasta. Do smyczy dopinałam misia odblaskowego (takiego jak dawniej dzieci nosiły przy tornistrach) ale zgubiłam, no i denerwowało mnie, że się obija i stukocze mi podczas spaceru :lol:

A może kupić taką kamizelkę odblaskową?
Obrazek

Przy okazji... zachorowałam na ten plecaczek dla Pandzi
Obrazek
Wreszcie nie musiałabym nosić całego spacerowego ekwipunku sama :wink:

Wszystkie fotki pochodzą ze sklepów internetowych
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Ojej Dorka ja Ci nie pomoge, moja zawsze na smyczy i nie miałam nigdy odblasków dla psa.

Katkakotko - dokładnie na Bełzy tam gdzie klinika, ale ostatnie trzy razy Layla była na Popiełuszki w Psim Saloniku. I oczywiście można z nia zostać, ja z moją zostaje bo to szaleniec nie pies :twisted:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

o rany bomba ja nawet nie wiedziałam że takie cuda istnieją...

mój przy Pandziaku to taki Burek spod budy....

Obrazek
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agax, nie takie CUDA istnieją :lol: Pandzisz nie ma wiele akcesoriów, bo "M" dał mi embargo na zakupy psiowe :(

Skoro Szirek jest Burek spod budy to moja Pandzisza nawet na miano wsiowego Burka nie zasługuje :lol: Zwłaszcza gdy wracamy ze spaceru :roll: W jej już niekrótkim futrze dopatrzeć można się szyszek, liści, gałązek a ostatnio nawet przyczepiły jej się wysuszone zwłoki jakiejś nornicy czy młodego kreta :lol: Dobrze, że przez ostatnie półtora roku zahartowałam się przy zmianie niemowlęcych pieluszek, bo inaczej na okrągło miałabym odruch wymiotny :lol:
W zeszłym tygodniu, Panda wykopała sobie chomika (padł jakieś 2m-ce temu) i zjadła go zanim zdążyłam powiedzieć "zostaw" - zatkało mnie na widok tego co zostało z chomika a Pandzisz wykorzystała moje osłupienie i zjadła za smakiem. To co nie jest zabronione, jest dopuszczalne :lol: A potem przyleciała do mnie buziaczkować się Obrazek

A swoją drogą ten Twój Burek całkiem fajnie wygląda w sepii :lol:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mój Buruś ma już na swoim koncie szczurka, ale za jedzenie się nie zabierał na szczęście...
uwielbia za to co innego szamać.... coś co kotki na ogrodzie zostawiają...

doszedł do takiej wprawy, że nawet kaganiec zakładany w celu ograniczenia tego typu 'zabaw' nie jest przeszkodą... wczoraj na wieczornym spacerku miał właśnie ochotę coś przetrącić... a poźneij z mordą do mnie przyleciał...

myślałam że z futra obedrę...

a do tarzania najlepsza jest trawa zaraz poskoszeniu, tudzież świeża mokra ziemia pod hortensjami... piach nawet w ślepiach ma... a później myk i do domku...

ale i tak jest KOCHANY!!
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Bleeeeeeeeeeee chomika :x , moja za to uwielbia ślimaki - mogą być żywe, w młodości nie pogardziła qpą z trawnika, oraz kocią z kuwety :? Na szczęście po podaniu witamin i jakiś probiotyków przeszły jej te smaczki na qpki. Ale ślimaczkiem nie pogardzi.
A Szirek boski w sepii, i jeszcze te stokrotki.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danusia a co podawałaś psinie, zeby nie zjadała qpek?

mój żre witaminy i dalej w nich gustuje... nie mopgę mu tego wyperswadować, ani po dobroci ani kijem... doskonale wie że nie wolno, ale zawsze znajdzie chwilę nieuwagi i....
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”