Leśny ogród Moni68 cz.2
Moniko oj też nie znoszę prasowania! Muszę dzisiaj kończyc. Życzę kolorowych snów .
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, dobranoc i do jutra
Aguś, ja dlatego między innymi lubię noc...cisza, spokój, można zebrać myśli...Lubię latem długo pracować i gdy zaczyna świtać, siadam na chwilę na tarasie- ptaszki śpiewają, las pachnie niesamowicie, po prostu chce się żyć
Iduś, zaraz mam zamiar się położyć
Chętnie obejrzałabym jakiś film, ale pewnie nic w TV nie ma...
Aguś, ja dlatego między innymi lubię noc...cisza, spokój, można zebrać myśli...Lubię latem długo pracować i gdy zaczyna świtać, siadam na chwilę na tarasie- ptaszki śpiewają, las pachnie niesamowicie, po prostu chce się żyć
[quote="Monia68"]Grażynko, dobranoc i do jutra
Chętnie obejrzałabym jakiś film, ale pewnie nic w TV nie ma...
na polsacie jest fajny film- Klient
na polsacie jest fajny film- Klient
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia jedno mam takie brzydkie miejsce ,taki pas przy płocie .Chciałabym tam posadzić jakieś cieniolubne rośliny ,bo słońce tam jest tylko do 17 .Rośnie tam już hortensja i serduszki ,2 hosty ,jak na drzewach są małe liscie to i piwonia sobie dobrze radzi.Rosnie cyprysik groszkowy i tawułki .Wszystko moim zdaniem bez ładu i składu.Posadzę tam kokoryczkę i hosty ,które dokupiłam .Na resztę nie mam pomysłu.
Te miejsce widać chyba na zdjęciu na poczatku mojego wątku.