Krzysiu to będę miała nowe wyzwanie żeby jakoś inaczej ustawić to oczko a może już wtedy stać mnie będzie na 3 razy takie duże więc nie ma się o co martwic na zapas. A jak skalniak od nowa posadzę to też nie szkodzi. ha,ha,habishop pisze:O kurcze, to na szambie stawiałaś? Mam nadzieję, że nie trzeba się będzie w przyszłości nigdy do niego dobierać
Kolorowy ogród Geni - cz.4
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- e-genia

Jolu bardzo mi się podoba uściskaj ode mnie córkę .Kurcze ja to jak małe dziecko cieszę się z takich rzeczy.jollla500 pisze:Gieniu to cieszę się bardzo że doszły aż mi ulżyło, bo już się martwiłam że do świąt nie dojdzie![]()
Cieszę się że jesteś zadowolona, poprosiłam córkę aby kupiła mi jakaś ozdobę świąteczną bo akurat była w mieście. Gdy przyniosłano nie widziałam czy Ci się spodoba
![]()
Moja córka wówczas powiedziała : cyt:
Gienia jest nowoczesną kobietką na pewno jej się spodoba
Genia
To dla Ciebie i córki no i oczywiście dla całej rodzinki
- e-genia

Edyto wczoraj były nowe zdjęcia musisz się cofnąć ze 3 lub 4 strEdytaB pisze:Co do sasanek chyba dziś wypatrzyłam te czerwone w małym ogrodniczym, fajny sklepik tuż przy drdze a ze jadę tam wolno to co rano zerkam, zrobiło się kolorowo i chyba dziś po pracy tam zawitam
Co tam przy oczku słychać wrzuć nowe fotki
Genia
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Kocham forsycje...
, sliczne są
.
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Aska

- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Idziesz jak burza, oczko gotowe
. Teraz tylko nalać wody i sadzić.
Rzucili nam do ogrodniczego nowe rośliny - szukałam zielonej jeżówki dla Ciebie, ale nie było. Mogę sobie tylko pluć w brodę, że nie kupiłam w sąsiedniej miejscowości jak była...
Chyba Cię zaczynam doganiać, moja forsycja ma identyczne pąki
. Po niedzieli czeka nas cięcie róż 
Rzucili nam do ogrodniczego nowe rośliny - szukałam zielonej jeżówki dla Ciebie, ale nie było. Mogę sobie tylko pluć w brodę, że nie kupiłam w sąsiedniej miejscowości jak była...
Chyba Cię zaczynam doganiać, moja forsycja ma identyczne pąki
- e-genia

Witaj słoneczko w oczku jest woda tylko roślinek nie mam .Ale z czasem też będą najbardziej to zależy mi na lilii wodnej w zeszłym roku widziałam w ogrodniczym w Ostaszewie ,teraz na razie nie było ,ale mam nadzieje że będą. Tam gdzie Ty czy ktoś inny podał mi link ale jakoś nie umiałam zamówić ciągle coś wyskakiwało że źle wpisałam a teraz to już nawet nie mam bo był na poczcie .
Genia
Genia
- Tulipan998

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Ale piękne prezenty
. To od Izy to przylaszczka.. ?
Ja być może dostane po świętach , mam tajne ukaldy 
. To od Izy to przylaszczka.. ? || Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- e-genia

Asiu firmy wysyłkowe też wysyłają to pewnie można tylko trzeba wiedzieć jak zabezpieczyć no i priorytetem żeby najwyżej w 2 dni doszło.Aska pisze:W mojej okolicy można kupić lilie wodne, obawiam się tylko, czy zniosłyby transport.
Asiu możesz się z orientować po świętach jakie ceny i jakie kolory a może miniaturki mają .
Genia
- e-genia

Artur cieszę się z Twoich układów .też niebieską czy jakiś inny kolor?Tulipan998 pisze:Ale piękne prezenty. To od Izy to przylaszczka.. ?
Ja być może dostane po świętach , mam tajne ukaldy
Jak zakwitną irysy to też masz ode mnie zapewnione te których nie masz u siebie ale trzeba jeszcze poczekać do końca maja a może początek czerwca
Genia