Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Trzynastko napisałaś że mój winobluszcz Ci się podoba
jest to wdzięczna roślina i na jesień pięknie zabarwia się na czerwono a przy tym zasłania wszystko co jest do zasłonięcia

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Wszystkim wspaniałym forumowiczom oraz gościom, którzy mnie odwiedzają składam najserdeczniejsze
życzenia Noworoczne wiele radości,szczęścia cudownych chwil w naszych ogrodach, spełnienia wszystkich marzeń tych dużych i tych małych,tych wypowiedzianych głośno i nie wypowiedzianych wcale po prostu DO SIEGO ROKU 2010
..................................
życzenia Noworoczne wiele radości,szczęścia cudownych chwil w naszych ogrodach, spełnienia wszystkich marzeń tych dużych i tych małych,tych wypowiedzianych głośno i nie wypowiedzianych wcale po prostu DO SIEGO ROKU 2010
..................................

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu
dawno mnie u Ciebie nie było, ale to dlatego, że nie otrzymywałam powiadomień
Dzisiaj nadrobiłam zaległości w Twoim wątku ogrodowym, z przyjemnością pospacerowałam po całym wątku i nacieszyłam oczy Twoimi pięknościami ogrodowymi i cudnymi kompozycjami ogrodowymi
Gratuluje takiego zadbanego i wypieszczonego ogródka
Szkoda tej złamanej grubej gałęzi śliwy, ale mam nadzieję, że drzewo szybko sobie z tym poradzi
Takiego wiernego przyjaciela, to tylko można Ci pozazdrościć, gdzie Ty, tam Twój kochany, wierny piesek
Za mną, po mieszkaniu, chodzą tak moje dwa kotki i domownicy się śmieją, że one się za mną przemieszczają
Z okazji Nowego Roku życzę spełnienia najskrytszych marzeń oraz szampańskiej zabawy w dzisiejszy wieczór

Dzisiaj nadrobiłam zaległości w Twoim wątku ogrodowym, z przyjemnością pospacerowałam po całym wątku i nacieszyłam oczy Twoimi pięknościami ogrodowymi i cudnymi kompozycjami ogrodowymi

Gratuluje takiego zadbanego i wypieszczonego ogródka

Szkoda tej złamanej grubej gałęzi śliwy, ale mam nadzieję, że drzewo szybko sobie z tym poradzi

Takiego wiernego przyjaciela, to tylko można Ci pozazdrościć, gdzie Ty, tam Twój kochany, wierny piesek

Za mną, po mieszkaniu, chodzą tak moje dwa kotki i domownicy się śmieją, że one się za mną przemieszczają

Z okazji Nowego Roku życzę spełnienia najskrytszych marzeń oraz szampańskiej zabawy w dzisiejszy wieczór

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Witam noworocznie .
Coś rzadko tutaj bywasz
,a szkoda .
Może wiosną jak w ogrodzie będzie się robić pięknie i kolorowo ,to częściej nas będziesz raczyć cudnymi fotkami . :P

Coś rzadko tutaj bywasz

Może wiosną jak w ogrodzie będzie się robić pięknie i kolorowo ,to częściej nas będziesz raczyć cudnymi fotkami . :P

Halinkotak tak rzeczywiście dawno Cię u mnie nie było i troch mi smutno z tego powodu
dzięki za pochwały mam pomocników
co do naszych pupili które krok w krok za nami chodzą to moi
też się ze mnie śmieją ale i trochę są zazdrośni
No cóż zwierzęta wybierają sobie tak zwanego przewodnika (może to głupio brzmi) i są bardzo z nimi związane .Dziękuję za życzenia pa :P

dzięki za pochwały mam pomocników

też się ze mnie śmieją ale i trochę są zazdrośni

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Jolu ale mnie skarciłaś za to że rzadko tu bywam aż mi wstyd
obiecuję poprawę
ale tak to jest, jak komputer jeden a czterech w kolejce do niego
i co zrobić a i tak szczerze
mówiąc gości za wiele do mnie nie zagląda to i nie garnę się tak do komputera A teraz dość smęcenia i kilka fotek z zimy

ale tak to jest, jak komputer jeden a czterech w kolejce do niego

mówiąc gości za wiele do mnie nie zagląda to i nie garnę się tak do komputera A teraz dość smęcenia i kilka fotek z zimy

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Małgosiu
Twój ogród w szacie zimowej cudnie się prezentuje

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
MAŁGOSIU ,tak trzymać .Dopilnuję ,abyś dotrzymała słowa i częściej tutaj bywała .
Roślinki w puchowej pierzynce pięknie się prezentują . :P
Może jakieś wspominki by się zdały .Wiosenno- letnie fotki .
A może zdradzisz nam swoje plany na nowy sezon .Czy szykują się jakieś zmiany w ogrodzie ,jakieś zakupy roślinek lub nasionek .

Roślinki w puchowej pierzynce pięknie się prezentują . :P

Może jakieś wspominki by się zdały .Wiosenno- letnie fotki .

A może zdradzisz nam swoje plany na nowy sezon .Czy szykują się jakieś zmiany w ogrodzie ,jakieś zakupy roślinek lub nasionek .

Halinko miło mi że choć zimowo to podoba Ci się
wielkie dzięki 

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Jolu dziękuję za miłe słowa
zepnę się w sobie
i będę częściej choć jeszcze nie w tym tygodniu ponieważ mam zajęty (syn ma absolutorium w niedzielę ) więc myślę że mi Jolu odpuścisz, pomyślę również o wspominkach z lata. A teraz sesja foto. łabędzia nad jeziorem w Skorzęcin

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoś witaj w Nowym Roku. Dziękuję za odwiedzinki i życzenia. Gosiu Twoja działeczka w zimie tez super, wcale u Ciebie mniej sniegu jak u mnie. Łabądek przeuroczy - jakby pozował do zdjęć. Mam nadzieję tak jak Jola, że częściej sie pojawisz na forum. Buziaki Małgoś 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Jakie cudne łabądki
takie fotki lubię też oglądać 

Trzynastko natura jest piękna nie często ma się okazję z tak bliska fotkę zrobić łabędziowi po prostu udało mi się 

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.