Co ty takiego robisz że zakwitła ci passiflora?moja ma już 3 lata i nie kwitła ani razu
Moja wiejska działka - LILA 51
- eury
- 200p

- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Lilko,dawno u Ciebie nie byłam....a tu tyle ślicznosci.Różyczki masz śliczne,zauroczyła mnie miniaturka.
Co ty takiego robisz że zakwitła ci passiflora?moja ma już 3 lata i nie kwitła ani razu
Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
- LILA 51
- 1000p

- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Dziękuję Eury za uznanie dla moich kwiatów.
Z passiflorą nic szczególnego nie robię, podlewam i raz w miesiącu zasilam tym co mam pod ręką np. ostatnio nawozem do róż, rośnie u mnie w półcieniu i to wszystko.

Z passiflorą nic szczególnego nie robię, podlewam i raz w miesiącu zasilam tym co mam pod ręką np. ostatnio nawozem do róż, rośnie u mnie w półcieniu i to wszystko.

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Lilu
właśnie w niedzielę wróciłam z nad Morza
pogodę miałam wyśmienitą ani razu tam nie padał deszcz
wnusia pierwszy raz zobaczyła plażę pojadła piasku ale było fajnie
a ty jak zadowolona z wyjazdu miałaś pogodę pewnie już zapomniałaś ten wyjazd
patrzę a ty masz każdą inną dalie a ja mam prawie jednakowe czyli pomponowe u ciebie nie widzę takich jak ja mam może się skusisz na taką to na jesieni ci wyśle jakąś
róże masz piękne ja róż nie mam zawiele bo nie jestem aż taką miłośniczką róż
pozdrawiam cię serdecznie miłej pogody ci życzę u mnie jutro ma być 32 stopie tylko by poleżeć na działce ale chyba się nie da bo busz na działce pa
pozdrawiam

właśnie w niedzielę wróciłam z nad Morza
pogodę miałam wyśmienitą ani razu tam nie padał deszcz
wnusia pierwszy raz zobaczyła plażę pojadła piasku ale było fajnie
a ty jak zadowolona z wyjazdu miałaś pogodę pewnie już zapomniałaś ten wyjazd
patrzę a ty masz każdą inną dalie a ja mam prawie jednakowe czyli pomponowe u ciebie nie widzę takich jak ja mam może się skusisz na taką to na jesieni ci wyśle jakąś
róże masz piękne ja róż nie mam zawiele bo nie jestem aż taką miłośniczką róż
pozdrawiam cię serdecznie miłej pogody ci życzę u mnie jutro ma być 32 stopie tylko by poleżeć na działce ale chyba się nie da bo busz na działce pa
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- LILA 51
- 1000p

Marysiu, Danusiu,Moniko, Teresko i Agnieszko,dziękuję za odwiedziny i pochlebne słowa.
Moniko i Teresko, moje wakacje pomimo trochę kapryśnej pogody uważam za udane. Trafiłam na festiwal gwiazd, porobiłam mnóstwo zdjęć znanych osób. Szkoda tylko że mój ogród trochę ucierpiał podczas mojej nieobecności, ale już wszystko wraca do normy.
róża Diablotin

róża pienna

Lilie

Moniko i Teresko, moje wakacje pomimo trochę kapryśnej pogody uważam za udane. Trafiłam na festiwal gwiazd, porobiłam mnóstwo zdjęć znanych osób. Szkoda tylko że mój ogród trochę ucierpiał podczas mojej nieobecności, ale już wszystko wraca do normy.
róża Diablotin

róża pienna

Lilie

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- LILA 51
- 1000p

Marysiu,moje lilie już też przekwitły a róże nie wyglądają najlepiej przy takiej pogodzie jaką mamy.
Moniko, wakacje tak jak kwiaty przemijają i znów trzeba na nie rok czekać.

skalniak nowy na miejscu truskawek z mini oczkiem.

Moniko, wakacje tak jak kwiaty przemijają i znów trzeba na nie rok czekać.

skalniak nowy na miejscu truskawek z mini oczkiem.

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
piękne wyszło ci to mini oczko , zaczynam i ja szykować miejsce pod chociaz mini oczko , już troche zaczęłam , ale dzisiaj była ładna pogoda i pokosiłam trawnik .. nogi nie powiem gdzie mi wlazły ale na dwa tygodnie spokój , jak jutro nie będzie padało to będę kończyć kopanie i jeszcze musze nazbierać kamieni .. chyba zejdzie mi się z tym do jesieni ..
tak wygląda zaczątek oczka a to tylko część trawnika który właśnie skosiłam ..
tak wygląda zaczątek oczka a to tylko część trawnika który właśnie skosiłam ..- LILA 51
- 1000p

Dziękuję Marysiu. Twój zaczątek oczka wygląda na duży i już widać że to nie będzie mini oczko. Ja mam dwa oczka ale małe wydaje mi się że zbyt małe i już się zastanawiam jakby je powiększyć, tylko przeszkodą jest moja wąska działka.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam