Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,
Czy one teraz powinny wykiełkować?

Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,

Soniu, dziękuję.cyma2704 pisze:Ula czasem tak się nie wiedzie w uprawach, ale kolejny rok nadejdzie i będzie lepiej.Pomarańczowy Ożarowki od Ciebie ma dużo owoców.
Jakieś plamy się pojawiają, ale obrywam liście i na razie moje pomidory żyją.
Bardzo ładny ten cienisty zakątek.

Grażynko, dziękuję za słowa zrozumieniaGrazynaW pisze:Urszulko przykro się czyta, że doświadczasz tylu niepowodzeń. [...] Nie jesteś sama z tym problemem, mnie chociaż pomidory ( na razie ) udały się na balkonie, chociaż jeszcze są zielone.

Foxowa pisze:Pociesz się tym że większości z nas rośnie kijowo wszystko bo pogoda jest zwyczajnie nieprzewidywalna i są wszelkie możliwe plagi.

danuta z pisze:ULA nie bierz do głowy.Ten roki taki jest.Jest nadzieja,że przyszły będzie lepszy.U mnie multum gołych ślimaków.Zżerają wszystko na pniu.
Nie mam sałaty,kopru,połowy ogórków i fasolki szparagowej.Za to tłukę je niemiłosiernie.
 Nie było łatwo nie brać do siebie. Cały czas usilnie zastanawiałam się, gdzie popełniłam błąd.
 Nie było łatwo nie brać do siebie. Cały czas usilnie zastanawiałam się, gdzie popełniłam błąd. 

Basiu, dziękuję, bardzo mi miło, że zaglądasz do mnieBasia8585 pisze:Witaj.
Choć rzadko pisze, to regularnie podglądam Twój wątek. Czekam na dalsze relacje z działaczki. Pozdrawiam cieplutko.

Nie powinny, ale co poradzić na samosiejki...wiridiana pisze:Czy one teraz powinny wykiełkować?Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,

)
 )
 Nie martw na zapas, jest sporo możliwości odzyskania zdjęć, no i komputer może jednak nie padł na amen... Trzymam mocno kciuki, żeby się udało! Żeby nie było - znam ból utraty zdjęć, od tamtej pory naprawdę baaardzo pilnuję, by na bieżąco je zgrywać i robić kopie zapasowe.
  Nie martw na zapas, jest sporo możliwości odzyskania zdjęć, no i komputer może jednak nie padł na amen... Trzymam mocno kciuki, żeby się udało! Żeby nie było - znam ból utraty zdjęć, od tamtej pory naprawdę baaardzo pilnuję, by na bieżąco je zgrywać i robić kopie zapasowe. 

Uwielbiam ich kwiaty, są tak piękne. Zawsze robię im mnóstwo zdjęć
 Uwielbiam ich kwiaty, są tak piękne. Zawsze robię im mnóstwo zdjęć 

trochę podglądam Cię cichaczem, ale teraz wpadłam aby się przywitać
 trochę podglądam Cię cichaczem, ale teraz wpadłam aby się przywitać  
  Koniecznie muszę ją też posiać
 Koniecznie muszę ją też posiać  Pozdrawiam cieplutko
  Pozdrawiam cieplutko