Ogród - hal1959 /r.2008/
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Ups ... byłam przekonana, ze to pączki róży ...Tylko zastanawiałam się której..........hal1959 pisze:Agnieszko i Izo to jest czosnek po przekwitnięciu.Wygląda teraz jak świecznikDziękuję,że zaglądacie do mnie.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
no zaraz pędzę, tylko małą do przedszkola odstawię.hal1959 pisze:Iwonko tojeścią mogę się podzielić,chyba po przekwitnięciu,nie dzieliłam jej jeszcze i nie bardzo się orientuję,przecież ja też początkującaCo do lili to kupuj szybko,żeby się Twój M nie rozmyślił
Co do tojeści, to spoko, zaraz się okaże, że mi pół ogrodu wyślesz ;)
I jaki fajny ten bzyczek!
- coccinella
- 1000p

- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- coccinella
- 1000p

- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko wpadłam dzisiaj do Ciebie i po prostu szczena mi opada, jak oglądam Twoje róże, zwłaszcza przesliczna jest ta blado fioletowa i ta łososiowa. jeśli chodzi o tojeć nakrapianą, to ja niesmiało chciałabym Cie prosic o szczepkę jak przekitnie jak to nie kło[pot??? A tak w ogóle to jak ty to robisz Haliniu, ze takie fotki żyjątek Ci wychodzą, ja raz z aparatem latałam po całej działce aby uchwycić świerszcza- i nic z tego, Śliczne robisz fotki. I skąd M przytachał takie kolorowe kamole???
Ale Ci nazawracałam glowę, ale muszę sie pytać, bo kto pyta to nie błądzi.Buzoiaki papap ;:12
Ale Ci nazawracałam glowę, ale muszę sie pytać, bo kto pyta to nie błądzi.Buzoiaki papap ;:12