Mam nawet Opal Blue, nikt jeszcze tej niebieskiej , kwitnącej chyba nie ma  a moja ma 3 pąki i zaczynają pękać . Oby nie była przereklamowana
  Mam nawet Opal Blue, nikt jeszcze tej niebieskiej , kwitnącej chyba nie ma  a moja ma 3 pąki i zaczynają pękać . Oby nie była przereklamowana   
 Na Gizelkę jeszcze nie czekam bo wpierw glicynie a obsypane pąkami ,że hej, też będzie spektakl. Jadziu obiecałam Ci Gizelkę, jak chcesz mogę wysłać . Wprawdzie sie trochę pomieszały, ale Gizelka ma charakterystyczne młode listki brązowe, to chyba odróżnię

W tym roku nie wiem czy ruszyło - jeszcze go nie oglądałam... A rośnie w pechowym miejscu - już mi tam kilka drzewek wypadło
  W tym roku nie wiem czy ruszyło - jeszcze go nie oglądałam... A rośnie w pechowym miejscu - już mi tam kilka drzewek wypadło   
  Moje dwie dopiero zaczynają puszczać - pewnie listki, bo w ty roku zapewne znowu nie zaszczycą mnie kwitnieniem...
  Moje dwie dopiero zaczynają puszczać - pewnie listki, bo w ty roku zapewne znowu nie zaszczycą mnie kwitnieniem...

nie glicynii
 nie glicynii  chociaż powiem Wam ,że ich też mam sporo tzn: niebieską x2 , , kwitną , rózową  kwitnącą , oraz nie kwitnącą pełną , białą , czerwoną
  chociaż powiem Wam ,że ich też mam sporo tzn: niebieską x2 , , kwitną , rózową  kwitnącą , oraz nie kwitnącą pełną , białą , czerwoną    Za to RH mają pąki , ale nie tak jak u Jadzi  ale są u mnie pierwszy rok . Jeden różanecz. padł
    Za to RH mają pąki , ale nie tak jak u Jadzi  ale są u mnie pierwszy rok . Jeden różanecz. padł  

a moje Rh coraz bardziej rozchylają pąki, a mnie aż serce rośnie gdy będę je obserwować kwitnące
  a moje Rh coraz bardziej rozchylają pąki, a mnie aż serce rośnie gdy będę je obserwować kwitnące 
 A to drzewko warzywne to jakiej wysokosci już jest? Bo na zdjęciu wygląda że sięga już nieba
   A to drzewko warzywne to jakiej wysokosci już jest? Bo na zdjęciu wygląda że sięga już nieba