Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród II
- Mariolcia1962
- 1000p

- Od: 25 wrz 2013, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród II
Beatko spokojnie
, zarzucisz nas zdjęciami jak odbierzesz laptop , będzie co oglądać
.
Mój ogród na wsi
Pozdrawiam Mariola
Pozdrawiam Mariola
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękny ten wiąz!
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Nie przejmuj się, poczekamy. Fajnie że jakieś fotki już są. Ja też tak drzewka w obrzeża brałam i obsadzałam. Teraz będę obrzeża usuwać a rośliny przenosić. Łatwiej będzie się kosić.
Ale bardzo mi się to rozwiązanie podoba.
Ale bardzo mi się to rozwiązanie podoba.
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Beatko, skrzywienie kręgów szyjnych gwarantowane
Ale wypatrzyłam ładnie wyplantowaną ziemię, obrzeża wokół drzewka i bocznych rabat. jak tylko zazieleni się trawa będzie pięknie 
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50

Reniu bebeluszku taka specjalna wiosenna fotka dla ciebie
Mariola zdjęć mam sporo ale zupełnie nie mogę ogarnąć wstawiani na telefonie,jak bym nie kombinowała zawsz leży na lewym boczku
Dorotko ja zawsze zarażam się tymi szczepionymi cudami w ogrodzie Marty koziorożec i dotąd za mną chodzi aż kupię
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Beatko,jak Twoje irysy ,muszę ci powiedzieć ,że w końcu zakupiłam 15 szt ciekawych irysów,bo ciągle dziwnie zapominałam o nich i jak kwitły to się opamiętywałam a tak ich kocham jak piwonie ,wiąz widzę pod szczególną opieką ślicznie będzie sie prezentował,pozdrawiam 
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50

Pierwszy zwiastun wiosny
Madziu moi panowie już mnie uświadomili co myślą o koszeniu między obrzeżami
Sabinko ze wszystkich zielonych chorób różyczka jest najbardziej niebezpieczna dla...kręgosłupa
Martuniu zamawiałaś,czy już dostałaś?Ja co prawda kopałam SDB dla Beatki tomaszkowej ,ale wysokich nie odważyłabym się ruszać.Co prawda wypadł mi po zimie tylko jeden a trzy są w nie najlepszej formie ale po tym zgniłym marcu wolę nie ryzykować
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Beatko, różyczka jak to choroba, trzeba cierpieć
Teraz boli kręgosłup, a jesienią i wiosną ręce wyglądają jak po spotkaniu z dzikimi królikami. Całe podrapane, mimo rękawiczek. W tym roku jakieś wyjątkowe szczęście miałam. Rękawiczki chroniły do nadgarstków, a różyce drapały wszystko co powyżej, nawet nogi potrafiłam zaczepić o kolce - normalnie mistrz przycinania 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Beatko,już są zasadzone i pięknie zaczęły rosnąć ,u mnie na 21 str są wypisane jakie kupiłam ,może nawet jakiś zakwitnie ,zobaczymy 
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Faktycznie leżą zdjecia na boku ale to nic, dam rade
Paw cudny a wiosna u Ciebie coraz bardziej pokazuje kolory.
Paw cudny a wiosna u Ciebie coraz bardziej pokazuje kolory.
- Minnie
- 200p

- Od: 11 kwie 2016, o 15:47
Witaj Beatko,
masz przepiękny ogród i myślę, że trzy rabatki to zdecydowanie nie są. Las z grzybami, dzika łąka ze storczykami, zwierzęta na każdym kroku z kolorowym gościem włącznie i... iryski. Masz tak wspaniałe okazy, ze się zakochałam
Mam 6 bródkowych i dwa syberyjskie, więc mogę tylko sobie powzdychać na odległość, ale może kiedyś będzie więcej czasu, to i rabatek przybędzie
Na pewno kilka irysków znajdzie tam swoje miejsce.
Co do sadzenia róż, to ja posadziłam 12, a tez dostałam porządnie w kość.
Za to przy obcinaniu - potwierdzam - wygląd jak po walce ze stadem dzikich kotów
Największą ofiarę poniosły dwie pary nowych legginsów
jakim cudem je podziurawiłam to nie wiem
Będę kibicować twoim poczynaniom, wiec mam nadzieję, że mogę zagościć na dłużej?
Pozdrawiam, Ania
masz przepiękny ogród i myślę, że trzy rabatki to zdecydowanie nie są. Las z grzybami, dzika łąka ze storczykami, zwierzęta na każdym kroku z kolorowym gościem włącznie i... iryski. Masz tak wspaniałe okazy, ze się zakochałam
Mam 6 bródkowych i dwa syberyjskie, więc mogę tylko sobie powzdychać na odległość, ale może kiedyś będzie więcej czasu, to i rabatek przybędzie
Co do sadzenia róż, to ja posadziłam 12, a tez dostałam porządnie w kość.
Za to przy obcinaniu - potwierdzam - wygląd jak po walce ze stadem dzikich kotów
Największą ofiarę poniosły dwie pary nowych legginsów
Będę kibicować twoim poczynaniom, wiec mam nadzieję, że mogę zagościć na dłużej?
Pozdrawiam, Ania
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Bylinowo-różany ogród u Minnie
- ASK_anulla

- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Beatko, ładnie się zapowiada ta przestrzeń kojąca. Też dosadzam róże
. Kiedy teren jest przekopany, to nawet szybko idzie, tyle, że nieczęsto trafia mi się luksusowo przygotowana miejscówka.
Jednego iryska nornica mi podryła i zwiądł. Poprawiłam, podlałam, a teraz od kilku dni popaduje, więc może odżyje - liczę na to!
Jednego iryska nornica mi podryła i zwiądł. Poprawiłam, podlałam, a teraz od kilku dni popaduje, więc może odżyje - liczę na to!
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
- sweetdaisy

- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Beata, czekam więc na ten Twój laptop, bo bardzo ciekawią mnie foty zmian które poczyniasz. No i koniecznie jak róże rozkwitną rób mnóstwo zdjęć, na tą Twoją różankę czekam z niecierpliwością już od jesiennych nasadzeń
Bólu pleców nie zazdroszczę, a teraz dojdzie pryskanie, nawożenie, przycinanie (które też do najprzyjemniejszych nie należy
). Oj każą sobie służyć te różane panny zanim się nam odwdzięczą pięknymi kwiatami. Hrabiny takie... 
Bólu pleców nie zazdroszczę, a teraz dojdzie pryskanie, nawożenie, przycinanie (które też do najprzyjemniejszych nie należy
Beatko, jak tam irysy, zapączkowane już? U mnie jeden od Ciebie dziś zakwitł.
Kasia Mój wątek skrętnikowy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68109" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiatr wśród pól viewtopic.php?f=2&t=104380" onclick="window.open(this.href);return false;
Irysy SDB i TB https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... 2#p6183292" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiatr wśród pól viewtopic.php?f=2&t=104380" onclick="window.open(this.href);return false;
Irysy SDB i TB https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... 2#p6183292" onclick="window.open(this.href);return false;
Bejka sezon irysowy się rozpoczął
a Ty co strajk nam tutaj robisz
Pokazuj swoje cudeńka
A może przy okazji zdemistyfikujesz mojego

aparat nie bardzo chce uchwycić ale on ma takie brązowe kreseczki na tych górnych płatkach oczywiście to irysek niski .
a Ty co strajk nam tutaj robisz
Pokazuj swoje cudeńka
A może przy okazji zdemistyfikujesz mojego

aparat nie bardzo chce uchwycić ale on ma takie brązowe kreseczki na tych górnych płatkach oczywiście to irysek niski .
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.