Kolejny mroźny dzionek - Witajcie
Gosiu -tu się nie ma co zastanawiać , jedziemy na Gardenię

, a co do szklarni to jak zaczęłam w ogóle o niej myśleć to że to będzie szkło , potem przeczytałam że poliwęglan lepiej izoluje od zimna ale i lepiej od gorąca , ale jednak .... pogadam na Gardenii , producenci wystawiają się tam co roku więc może będzie mi łatwiej zadecydować
Adasiu - witam

, znalazłeś oko ? Bo widzisz ja strasznie strachliwa jestem i cała wieś wie kiedy się np natknę na pająka , bo drę się w niebogłosy ............ a co by to było jak bym się natknęła na oko
Karolinko - siejemy , siejemy .... pięć nasionek
Basiu - dziękuję i wzajemnie , oj tak szczególnie Chałaput dotkliwie przekonał się jak to na lodzie cztery łapki rozjeżdżają się w cztery strony świata
Anetko - wróciłaś

cała i zdrowa , to jak spotykamy się na Gardenii , połowa drogi
Marysiu - fakt

dostaję już fioła . Dziękuję i wzajemnie
Iwonko - buziaki
Tereniu - dziękuję Ci bardzo - jak już wspominałam u mnie straszna rozdzielnia wiatrów , boję się że te poliwęglanowe płyty to nawet na księżycu będę szukała

, różnica w cenie w zasadzie żadna , a robić dodatkowo wzmocnienia , nie wiem czy jest sens , może uda mi się zadecydować po Gardenii
Elwirko - przepraszam zapomniałam o Twoim pytaniu , cięłam sama , mam kilka tapilarów , tylko jeden spiralny . Starczy sznurek i sekator , na początku wyszedł mocno koślawy , ale staram się go korygować dwa razy do roku i coraz bardziej przypomina spiralkę