Mój zielony świat cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój zielony świat cz.2

Post »

WITAJCIE :wit

Święta już za nami a ja ciągle w świątecznym nastroju. Mąż w domu, dzieci także, zapalone światełka na choince, iskrzące się drzewo w kominku i błogie lenistwo. Uwielbiam ten czas, kiedy już świąteczny harmider się skończył i można się na maksa wyluzować :D
Święta spędziłam bardzo intensywnie, mnóstwo gości, mnóstwo jedzenia, mnóstwo śmiechu czasem do rozpuku, gwarno i wesoło.
Cudowny czas gdy dom jest pełen gości i mogę ugościć i uszczęśliwić wszystkich ale dopiero dziś na spokojnie bez pośpiechu mogę po delektować się wyremontowanym domem, choinką, światełkami i dekoracjami :D
Dziękuję, że jesteście ;:196 dla Was trochę obrazków z mojego domu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz już biegnę do Was ;:65 mam ogromne zaległości ale obiecuje w starym roku do wszystkich zajrzę :D
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pięknie ozdobiłaś dom, a zdjęcie z choinką w lustrze świetne! ;:215
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Pięknie przystroiłaś domek na święta ;:138

Ja dzisiaj choinkę już rozebrałam, jutro będzie wkopana. Nie może stać dłużej, bo się rozhartuje biedactwo, a skoro mamy wiosnę, to trzeba to wykorzystać. Zanim przyjdą mrozy ( czyli w marcu :wink: ) zdąży się ukorzenić.
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

:heja Aniu. Jak miło,że już wróciłaś .
Dekoracje świąteczne ładniutkie. ;:63
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aniu,,, :wit
Ja dopiero dziś mam czas aby gdzieniegdzie pozaglkadać :D
Ładniutko ozdobiłaś swój domek ;:433 Jeszcze możemy się pocieszyć tym nastrojem choć świeta za nami,,ale czas kolędowy jeszcze trwa :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu z wielką przyjemnością oglądam Twoje świąteczne dekoracje....są po prostu śliczne..... szczególnie podoba mi się wszystko z szyszeczkami modrzewia w roli głównej....cuda ;:138
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Pięknie ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,ale u ciebie romantycznie ,właśnie to moje klimaty,choinki z szyszek cudne ,to jest właśnie dowód jak za grosze i czasem za darmo można zrobić piękne stroiki,trzeba tylko chcieć nazbierać dary natury i poświęcić troszkę swojego czasu,naprawdę pięknie ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu jak obiecałaś tak nas odwiedziłaś ;:168 Śliczne dekoracje pewnie własne, a ja na pierwszym zdjęciu wypatrzyłam pewnie kalendarz strażacki (mam podobny!). Ja też lubię okres poświąteczny kiedy można żyć i rozkoszować się domem, bo jedzenie w lodówce i wszyscy spokojni odpoczywają ;:215 Żeby następny rok był taki właśnie dla Was szczęśliwy i radosny w pięknie wyremontowanym i przystrojonym domu ;:196
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Prześliczne dekoracje , chociaż one wprawiają nas w świąteczny nastrój . A białe widoki oj tak przydały by się oj przydały ;:108
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
123katex
1000p
1000p
Od: 22 maja 2013, o 20:16

Post »

Aniu witam po świętach, pięknie masz przystrojony dom, lubię takie klimaty. :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Chyba każdy lubi ten świąteczny czas, kiedy wszystko zwalnia i nareszcie można się delektować chwilą. Ja dzisiaj miałąm taki dzień.
Ozdoby świąteczne nadają domi ciepła i przytulności. Bardzo je lubię
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aniu ale miło było pospacerować po twoim świątecznym domu...pięknie ;:138
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Basiu dziękuję ;:196 uwielbiam ten przedświąteczny czas kiedy mogę dekoratorsko poszaleć.

Małgosiu-PEPSI ja moją choinkę wycięłam z ogrodu, mam szpaler świerków i teraz kiedy podrosły zrobiło się ciasno i postanowiliśmy z eM wyciąć jedną. Jest trochę nieforemna ale najważniejsze, że jest świeża i cudnie pachnie. Twoja ukorzeni się na pewno ;:108 pogoda sprzyja, a o zimnie w marcu...proszę nawet nie wspominaj ;:145

Alu dziękuję Ci kochana ;:196 ja też się cieszę, że remonty mam już za sobą i będę mogła częściej zaglądać do Waszych ogrodów :heja

Aniu święta zleciały w mgnieniu oka ale dzięki dekoracjom możemy cieszyć jeszcze jakiś czas świątecznym klimatem :D

Aguś-AGNESS dla mnie to sama radość jak tworzę a jak jeszcze się podoba innym to dla mnie miód na serce...dziękuję ;:168

Dorcia cieszę się...dziękuję ;:196

Matruś uwielbiam tworzyć coś z niczego, w skrzynce w piwnicy mam jeszcze mech o którym zapomniałam i kora którą zebrałam jak byłam na grzybach. W tym remontowym bałaganie zapomniałam o tych darach natury, ale jeśli przetrwają wykorzystam do wielkanocnych stroików

Marysiu u nas strażacy co roku chodzą z kalendarzami i co roku nie potrafię im odmówić, bo przecież to przedświąteczny czas i każdego trzeba wspomóc nawet najdrobniejszą kwotą
Kochana życzę Ci żeby Nowy Rok był jeszcze wspanialszy od mijającego...buźka ;:196 i do siego... :D

Gosiaczku masz racje, choinka i dekoracje wprawiają nas świąteczny nastrój ale gdyby za oknem był biały puch....byłoby jeszcze cudniej :D

Kasiu dziękuję, że zajrzałaś ;:196 cieszę się , że podobają Ci się moje dekoracje i mamy podobny gust...buziaki...na Nowy Rok ;:196

Gosiu-Margosiu tak masz rację ;:108 kiedy świąteczny gwar ucichnie, kiedy mogę napalić
w kominku i wyciągnąć nogi siedząc w fotelu w ciszy i spokoju upajam się świątecznym klimatem. Piękny to czas ;:167

Aguś-aage cieszę się bardzo, że podoba Ci się wystrój mojego domu :heja uwielbiam tworzyć, cieszyć się swoimi tworami a jak jeszcze innym sprawiają przyjemność to dla mnie...miód na serce ;:167 Do siego...Aguś :wit

Trochę moich doniczkowców z świątecznymi akcentami

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i dla tęskniących za latem...

Obrazek

DO SIEGO ROKU!!!! ;:304
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aniu podziwiam każdy twój twór ;:180 zresztą prezenty wykonane własnoręcznie cieszą mnie najbardziej.
Ściskam mocno i życzę wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym roku ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”