MADZIU u mnie też już ostatnie zaczynają kwitnąć .Ten upal jednak wpłynął na kwitnienie
JADZIU mam kilka floksów ,bo uważam ,że są cudowne .Po obcięciu przekwitłych ,zakwitają ponownie .Jestem pewna ,że jak ci coś w oko wpadnie ,to na pewno zmiękniesz
KASIU ,Margo ,to niziutka różyczka ale bardzo urokliwa .Rośnie u mnie na brzegu rabaty .W tym roku jej nie okopcowałam na zimę .Przeoczyłam i wyobraź sobie ,że nie zmarzła .
AGATKO niestety najpiękniejsze kwitnienia mamy już za sobą .Ja jeszcze nie zdążyłam pokazać wszystkich zaległych fotek ,które zostały zrobione podczas mojej przerwy .Będę pomału wstawiać .Na razie jestem na bieżąco
NELCIU ,jak miło od Ciebie takie słowa usłyszeć .

.Ja tez bardzo lubię jeżówki za ich urodę i długie kwitnienie .One wszędzie pasują
IWONKO i cóż tu odpowiedzieć na takie cudowności

.Bardzo ,bardzo Ci dziękuję
MADZIU u mnie w nocy nie padało .Do tej pory siedziałam w ogrodzie i pieliłam ,a potem zasililam ostatni raz wszystkie azalie i różaneczniki .Trochę się zeszło
ULEŃKO witaj kochana ,pięknie Ci dziękuję za odwiedziny,oraz za tyle dobrych słów .Zapraszam Cię zawsze będziesz miłym gościem w moim ogrodzie
KASIU ketmie mam w różnym wieku .Najstarsza ma 10 lat .Lubią słońce i dużo wody .Na zimę dostają agro i to im wystarcza .Czasem z rozpędu dostaną trochę nawozu do róż .Rosną mi pięknie Nie potrzebują wiele ,a efekty są cudowne
a dzisiaj różyczki dla Was
Herkules

Sommersonne

Purple Rain

Kronenburg

Fisherman's friend

Novalis

Louise clements

Maritim

Jolanda de aragorn

Sympatia

Benjamin britten