Rabatka z różyczka ładna,,,,a jak ktoś sie zakocha w różach zawsze ma ochotę na więcej i więcej
Mój mały, piękny świat
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój mały, piękny świat
Piękna działeczka
Rabatka z różyczka ładna,,,,a jak ktoś sie zakocha w różach zawsze ma ochotę na więcej i więcej

- Amara
- 1000p

- Od: 13 maja 2013, o 19:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj oj tak czas szybko "leci".
Ja nie robie planów bo z reguły nic z nich nie wychodzi
Ja nie robie planów bo z reguły nic z nich nie wychodzi
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochana, jak mi się u Ciebie podoba. Ta ścieżka śliczna! Wokół powstaja takie sliczne rabatki
Bardzo podobają mi się powojniki, mam dwa, ale nie kwitną tak zachęcajaco jak u innych- ot parę kwiatków!
Mnie również czas ucieka niemiłosiernie. Dopiero braliśmy ślub, a już najstarsza córka idzie do 4 klasy
Zapytam,: Dosia to skrót od Radosławy czy Doroty? Siostra męża to Radosława- mówimy na nią Dosia
Bardzo podobają mi się powojniki, mam dwa, ale nie kwitną tak zachęcajaco jak u innych- ot parę kwiatków!
Mnie również czas ucieka niemiłosiernie. Dopiero braliśmy ślub, a już najstarsza córka idzie do 4 klasy
Zapytam,: Dosia to skrót od Radosławy czy Doroty? Siostra męża to Radosława- mówimy na nią Dosia
Milenko, widziałam ten film. Faktycznie historia daje do myslenia. Trzeba szanować każdy dzień o cieszyć się każdą chwilą. Ja to wiem ale wczoraj jakoś mnie tak naszło
Na razie jesteśmy dosyć młodzi więc możemy przestać myśleć o przemijaniu ale pewnie mając lat 80 będzie z tym problem. Ale może wtedy będziemy nasyceni życiem i nie będziemy się tak martwić.
Róże zamówiłam cudne
Augusta Luisa, Pomponella, Red Leonardo, Ascot, Queen of Sweden, Chippendale, Rapsody in blue, Comte de Chambord
a dzisiaj dokupiła jeszcze Charles Austin i Graham Thomas
Cudne, nie?
Ewo, chyba skorzystam z Twojej rady i będę kupowała powojniki włoskie. Dzisiaj znalazłam powojnika o którym zapomniałam, że sadziłam go w tamtym roku. Puściłam go na ogrodzenie z nadzieją, że pięknie zakwitnie ale niestety, nie ma żadnych pąków
Witaj Aniu! Ja się niestety zakochałam, oby one tylko ładnie kwitły
Dzisiaj znowu się skusiłam na kolejne róże 
Amarko, ja też planuję tylko realne rzeczy i nie zapuszczam się w swoich planach za daleko. Z reguły planuję coś z krótkim odstępem czasu, np. wakacje planuję nie szybciej niż na dwa tygodnie przed wyjazdem.
Róże zamówiłam cudne
Augusta Luisa, Pomponella, Red Leonardo, Ascot, Queen of Sweden, Chippendale, Rapsody in blue, Comte de Chambord
a dzisiaj dokupiła jeszcze Charles Austin i Graham Thomas
Cudne, nie?
Ewo, chyba skorzystam z Twojej rady i będę kupowała powojniki włoskie. Dzisiaj znalazłam powojnika o którym zapomniałam, że sadziłam go w tamtym roku. Puściłam go na ogrodzenie z nadzieją, że pięknie zakwitnie ale niestety, nie ma żadnych pąków
Witaj Aniu! Ja się niestety zakochałam, oby one tylko ładnie kwitły
Amarko, ja też planuję tylko realne rzeczy i nie zapuszczam się w swoich planach za daleko. Z reguły planuję coś z krótkim odstępem czasu, np. wakacje planuję nie szybciej niż na dwa tygodnie przed wyjazdem.
Pozdrawiam - Dosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Rabatka różana już pięknie wygląda, a jak wszystko się rozrośnie to dopiero będzie super 
Mariolko, Dosia to skrót od Dobrosławy
Mówią też na mnie Dobrochna lub Dobrusia.
Kochana, nasza córka już skończyła 16 lat!!! Nie wiem kiedy tak dorosła! Teraz spotyka się z chłopakiem, planuje studia itp. To już prawie dorosły człowiek.
kuję za komplementy. W tym roku rozbudowuję swój ogród o rośliny kwitnące i byliny, tak aby wprowadzić więcej kolorów na rabaty.
Mam nadzieję, że za rok już będzie widać ciekawy efekt. Na razie raczkuję ponieważ bylin nigdy nie miałam.
Pozdrawiam
Teresko, trzymam kciuki aby się wszystko pięknie rozrosło. Takie mam marzenie
aby choć trochę zbliżyć wygląd mojego ogrodu do Waszych forumowych ogrodów, pełnych kwiatów, róż itp.
Kochana, nasza córka już skończyła 16 lat!!! Nie wiem kiedy tak dorosła! Teraz spotyka się z chłopakiem, planuje studia itp. To już prawie dorosły człowiek.
kuję za komplementy. W tym roku rozbudowuję swój ogród o rośliny kwitnące i byliny, tak aby wprowadzić więcej kolorów na rabaty.
Mam nadzieję, że za rok już będzie widać ciekawy efekt. Na razie raczkuję ponieważ bylin nigdy nie miałam.
Pozdrawiam
Teresko, trzymam kciuki aby się wszystko pięknie rozrosło. Takie mam marzenie
Pozdrawiam - Dosia
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Dosiu ,ale kokietka z Ciebie .Twój ogród nie tylko zbliżył się wyglądem do naszych ,ale jest wręcz ładniejszy od wielu .Jest bardzo piękny 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Ogród masz śliczny
zazdroszczę ulów i miodku 
- Amara
- 1000p

Efekty to juz widaćMam nadzieję, że za rok już będzie widać ciekawy efekt
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Dosiu, witaj niedzielnie
Strasznie bardzo podoba mi się druga fotka
Rabatka po prawej stronie ślicznie spomponowana a na różance zapach i kolory będą królować
Również ogladałam film o którym piszecie.........żywot na naszej ziemi jest kruchy i nie wiemy kiedy dobiegnie końca. Tak jak piszecie powinniśmy się cieszyć z każdej chwilki i jak najlepiej ją wykorzystywać
Twoja córcia to już pannica
Moje mają 14 i 12 lat..............czas szybko ucieka........
Róże zamówiłaś cudne
Gdzie składałaś zamówienie?
U mnie od rana pochmurno i kropi..........na popołudnie mam zaplanowanego grila, goście już zaproszenie. Słoneczko musi wyjść
Pozdrawiam
Strasznie bardzo podoba mi się druga fotka
Rabatka po prawej stronie ślicznie spomponowana a na różance zapach i kolory będą królować
Również ogladałam film o którym piszecie.........żywot na naszej ziemi jest kruchy i nie wiemy kiedy dobiegnie końca. Tak jak piszecie powinniśmy się cieszyć z każdej chwilki i jak najlepiej ją wykorzystywać
Twoja córcia to już pannica
Róże zamówiłaś cudne
U mnie od rana pochmurno i kropi..........na popołudnie mam zaplanowanego grila, goście już zaproszenie. Słoneczko musi wyjść
Pozdrawiam
Witam wszystkich pod koniec weekendu.
Niestety ja przez weekend mało popracowałam w ogrodzie. Po pierwsze pogoda a po drugie weekend to też czas spotkań towarzyskich.
Postanowiłam umieścić dzisiaj trochę zdjęć mimo, iż nie są to zdjęcia jakie sobie wymarzyłam. Ciągle nie ma u mnie słońca, które dobrze oświetliłyby moje rośliny. W słoneczne dni zdjęcia wychodzą lepiej, chociaż i tak nie umiałabym zrobić tak ładnych zdjęć jak Agnieszka czy Kasia_Robaczek. Jakoś mi nie wychodzą
Ewuniu, może i ja kokietka jestem ale wykorzystuję to tylko w kontaktach z płcią przeciwną
Jeśli chodzi o ogród to dzięki obecności na forum i poznaniu Waszych ogrodów zobaczyłam, że ja tak naprawdę miałam wiedze tylko na temat drzew i krzewów. Zero wiedzy o bylinach!!! Dopiero teraz zacznę nadrabiać swoje braki i ... z Waszą pomocą może mój ogród będzie chodź w części tak kolorowy jak Wasze (do Twojego mi i tak za dużo brakuje!).
Witam Cię Fraszko! Dziękuję za miłe słowa
Amarko, witam Cię
Dziękuję CI Kochana za wsparcie. Pochwały Są bardzo ważne, dodają mi skrzydeł
Reniu, dziękuję Ci za pochwały. Uskrzydlają mnie
Róże kupowałam w Rosarium.pl ale czasami kupię też w pobliskich sklepach czy szkółkach ale tylko wtedy gdy jest podana ich nazwa a nie tylko info typu "czerwona, pnąca"
Dzieci nam rosną jakoś za szybko. Nie tak dawno przeżywałam pierwsze ząbki, pierwszą komunię, wyjazd na kolonie. A tu już szkoła średnia. Ale delektuję się każdym momentem w życiu swojej córki i cieszę się, że czasami mnie w coś wtajemniczy
Życzę Ci, żeby u Was nie padało i aby grill się udał
Czwarty rok w ogrodzie i dopiero zakwitł!!! Mój jedyny żylistek - nie zachęca do zakupu kolejnych

Młodziutka, tegoroczna róża Apricola zapowiada się ciekawie.

Zakupione bylinki czekają na siostrzyczki, które przyjadą we wtorek/środę i będziemy ubariwać nasz ogród

Hosty, żurawki i hortensje bukietowe kupione w tym roku dzielnie rosną i już kwitną

Wczorajszy eksperyment z kulkami iglakowymi przed domem - przycięłam je tym razem inaczej, na a la walce. Zobaczymy co z tego będzie

Niestety ja przez weekend mało popracowałam w ogrodzie. Po pierwsze pogoda a po drugie weekend to też czas spotkań towarzyskich.
Postanowiłam umieścić dzisiaj trochę zdjęć mimo, iż nie są to zdjęcia jakie sobie wymarzyłam. Ciągle nie ma u mnie słońca, które dobrze oświetliłyby moje rośliny. W słoneczne dni zdjęcia wychodzą lepiej, chociaż i tak nie umiałabym zrobić tak ładnych zdjęć jak Agnieszka czy Kasia_Robaczek. Jakoś mi nie wychodzą
Ewuniu, może i ja kokietka jestem ale wykorzystuję to tylko w kontaktach z płcią przeciwną
Witam Cię Fraszko! Dziękuję za miłe słowa
Amarko, witam Cię
Reniu, dziękuję Ci za pochwały. Uskrzydlają mnie
Dzieci nam rosną jakoś za szybko. Nie tak dawno przeżywałam pierwsze ząbki, pierwszą komunię, wyjazd na kolonie. A tu już szkoła średnia. Ale delektuję się każdym momentem w życiu swojej córki i cieszę się, że czasami mnie w coś wtajemniczy
Życzę Ci, żeby u Was nie padało i aby grill się udał
Czwarty rok w ogrodzie i dopiero zakwitł!!! Mój jedyny żylistek - nie zachęca do zakupu kolejnych

Młodziutka, tegoroczna róża Apricola zapowiada się ciekawie.

Zakupione bylinki czekają na siostrzyczki, które przyjadą we wtorek/środę i będziemy ubariwać nasz ogród

Hosty, żurawki i hortensje bukietowe kupione w tym roku dzielnie rosną i już kwitną

Wczorajszy eksperyment z kulkami iglakowymi przed domem - przycięłam je tym razem inaczej, na a la walce. Zobaczymy co z tego będzie

Pozdrawiam - Dosia
- Amara
- 1000p

Fotki są śliczne powiedz mi kto kosi u Ciebie te połacie trawy 
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Co mi sie najbardziej spodobało.Te duże kamienie,z tej kupy ,że wykorzystałaś.Tylko kto je nosił
Wszystko takie przejrzyste. Ładnie
Wszystko takie przejrzyste. Ładnie
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Skoro już raz tu zajrzałam to jeszcze trochę zostanę i popatrzę na cudowne roślinki 
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Efekt Twoich prac ogrodowych już widaćDobrosia pisze:Mam nadzieję, że za rok już będzie widać ciekawy efekt.
Ładny ten Żylistek
Młodziutka tegoroczna róża Apricola Piękna
Powojnik piękny
Fajne bylinki zakupiłas
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"