Smutno, leje, zimno!!! Od czwartku dopiero jakaś poprawa. Jeszcze porobiłam fotki moim powojnikom. Zdjęcia z niedzieli
 Smutno, leje, zimno!!! Od czwartku dopiero jakaś poprawa. Jeszcze porobiłam fotki moim powojnikom. Zdjęcia z niedzieli

Zadowolona!!!??? Mało powiedziane!!! Szczęsliwa Zosiu jak zakwitnie, to będzie święto!!!
 Zadowolona!!!??? Mało powiedziane!!! Szczęsliwa Zosiu jak zakwitnie, to będzie święto!!! 

Dobrze, ze u Ciebie mogę popatrzyć, bo u mnie w tym roku nawet Kobea i Thumbergia nie chce rosnąć.
 Dobrze, ze u Ciebie mogę popatrzyć, bo u mnie w tym roku nawet Kobea i Thumbergia nie chce rosnąć.  
 )Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...

Renatko, u mnie też kobea i tunbergia malutka. czekają na ciepełko.
  Renatko, u mnie też kobea i tunbergia malutka. czekają na ciepełko. Nawet nie wiesz Nelu, jak się cieszę!
  Nawet nie wiesz Nelu, jak się cieszę!  Od czwartku poprawa pogody. Dużo pąków ma Dr Jamain. czekam na niego bardzo. Fresja też się stara. Flamentanz da czadu, a ta na siatce będzie cudna.  Jak jutro będzie pogodnie, to zrobię wypad na ogródek. Ch.Austin, co go tak obciachałam
  Od czwartku poprawa pogody. Dużo pąków ma Dr Jamain. czekam na niego bardzo. Fresja też się stara. Flamentanz da czadu, a ta na siatce będzie cudna.  Jak jutro będzie pogodnie, to zrobię wypad na ogródek. Ch.Austin, co go tak obciachałam  ma piękny krzak. Może mu to na zdrowie wyszło?
  ma piękny krzak. Może mu to na zdrowie wyszło?

No to witaj w klubie
  No to witaj w klubie   

Ilonko, jestem zdziwiona gdzie widziałaś u mnie tzw. kapustki. Akurat tej roślinki u siebie bym nie posadziła, bo nie darzę jej sympatią. W kształcie kapustki mam tylko rozchodniki. Pozdrawiam.
 Ilonko, jestem zdziwiona gdzie widziałaś u mnie tzw. kapustki. Akurat tej roślinki u siebie bym nie posadziła, bo nie darzę jej sympatią. W kształcie kapustki mam tylko rozchodniki. Pozdrawiam. 
   Grażynko, Ewuniu, zimno jak diabli!!! Ale już tak mocno nie  pada.Powojniki już mają wielkie pąki i różyczki też.
 Grażynko, Ewuniu, zimno jak diabli!!! Ale już tak mocno nie  pada.Powojniki już mają wielkie pąki i różyczki też.

Anuś, na ogródku nie byłam już od niedzieli, nie mogę z wiadomych przyczyn. Pewnie już zaczęły powojniki i może doktorek się rozwinął.W czwartek po pogrzebie, jak się wszyscy rozjadą, to zajrzę do mojego azylu.
 Anuś, na ogródku nie byłam już od niedzieli, nie mogę z wiadomych przyczyn. Pewnie już zaczęły powojniki i może doktorek się rozwinął.W czwartek po pogrzebie, jak się wszyscy rozjadą, to zajrzę do mojego azylu.
 piszesz że u nas zimno to ja jeszcz nie wracam bo tu na lubelszczyznie jest o wiele cieplej chodzę w kródkim rękawku. właśnie wczoraj byłam u Jagusi jej to wszystko kwitnie cała tęcza barw.
  piszesz że u nas zimno to ja jeszcz nie wracam bo tu na lubelszczyznie jest o wiele cieplej chodzę w kródkim rękawku. właśnie wczoraj byłam u Jagusi jej to wszystko kwitnie cała tęcza barw. 

Halinko, jeszcze trochę pozostań u Jagusi, bo u nas leje jak z cebra!!!
 Halinko, jeszcze trochę pozostań u Jagusi, bo u nas leje jak z cebra!!!