Chryzantemowy ogród -pasja Jatry

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Chryzantemowy ogród -pasja Jatry

Post »

:wit
Teresko to u Ciebie nieźle" popadało" ;:oj
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Teresko, wpadam z rewizytą i niestety żałuję, bo z tego wątku nie da się wyjść bez nowej choroby chryzantemowej ;:oj Piękne te łany, jesienią to istny raj dla oka.. Śniegu u Ciebie podobne ilości, jak u mnie, miejmy nadzieję, że zniknie podobnie szybko, jak się pojawił...
Czy odmiany kwitnące od końca lipca (np. Solar, Waldo) również kwitną do przymrozków?
Pozdrowienia dla Ciebie i Córci-Ogrodniczki, lecę rozejrzeć się po Twoim wątku sprzedażowym :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Teresko padało, padało i będzie padać. Takie przepowiednie. ;:162 , ponoć nadchodzą ponownie chmury, z których znowu będą śnieżyce.
Można się załamać. Gorąco Cię pozdrawiam.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Witaj Teresko, jaka pogoda u Ciebie dzisiaj była, mam nadzieję ze nic nie dopodało i słoneczko się pojawiło?
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Tereniu jak u Ciebie ,chyba Cię zasypało :?: U mnie dziś było od południa cudnie+16 w słońcu :wit

-- 2 kwi 2013, o 18:34 --

Tereniu jak u Ciebie ,chyba Cię zasypało :?: U mnie dziś było od południa cudnie+16 w słońcu :wit
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Witajcie kochaniutkie .

Dzisiaj juz przestało padać , słonko nawet zaświeciło , gbyby nie ten śnieg i choroba było na prawde wiosennie. ;:3
Niestyt wybaczcie mi nieobecnośc ,ale wszyscy jestesmy w domu chorzy ,najbardziej córcia ma angine ropne i niestety ten miły czas spędzilismy w pprzychodni :(

Margo2Mnie tez sie nie chce nawet na dwór wychodzić, . ;:108

Sylwio jak to mówią młodzi ,,dało czadu''. ;:306 Dzisja wreszcie wyszło słonko szkoda ,że już zaszło bo tak miło sie zrobiło.Pozdrawiam cieplutko ;:196

Julianko ;:168 dziekuje równiez pozdrawiam , u mnie po południu juz zaczeło wiać i sie zachmurzyło ;:196

Mandragoradziękuję , sama przyjemnościa przegladam zdjęcia i czasem sama sie łapie ,w którym zakątku zdjęcie robione :;230 Solar i Waldo kwitna tak do pierwszych przymrozków pazdziernik , możemy im przedłużyc kwitnienie obrywając przekwitłe kwiatki , wtedy będą dłużej kwitły . :tan

Babciu chorzy jestesmy , najmniej M , ale jak to chłop najbardziej cierpi i marudzi , ;:306 ;:306 Ja tez żle sie czuje , ślub wziełam z chusteczkami , najmniej marudna córcia chociaz najpowazniej chora .Grzecznie lezy w łóżeczku ksiązki czyta i cichutka jak myszka ,zaraz do niej zmykam . ;:65

Pozdrawiam Was serdecznie i duuużo zdrówka wszystkim życzę ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

To niedobrze, że znowu córcia jest chora. No i Ty.
A możę ona jest uczulona? Często alergia objawia się chorobami.
Robiłas jej testy?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

:wit Teresko to żeby nie było smutno to przeszyłam dużo ;:3 ;:3 ;:3 i ;:168 bardzo mocno.
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu ;:196 niestety takie z nas zdychlaki .Miała robione testy kilka razy już i za kazdym razem wychodzic ,ze nie ma uczulenia jedynie badanie z krwi pokazuje że jednak ma alergie .Jest pod kontrolą alergologa i laryngologa bierze leki, dieta , ale za słabo to wszystko działa , jak powtarza lekarz ''idzie jak po bruku '' No cóż musi chyba wyrosnąć . :roll:

Sylwio równiez życzę miłego dnia . :wit

Na zachęte dla wiosny , jak bardzo za nią tesknimy. ;:3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
sosna1
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jatro :wit
Pozwiedzałam dokładnie Twój ogród i ciężko się rozchorowałam, szczególnie, że jak piszesz sadzonek brak :cry:
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Jak tu pięknie ;:oj .Jezeli tylko dostanę jeszcze kawalątek podwórka pod dalie, to zgłoszę się po chryzantemy ;:108 .Opierałam się długo, ale przecież lie można ;:224 .
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Sosenko witam słonecznie ;:3 Sadzonek brak na ta chwile , jak wiosna ruszy na całego to wkrótce będa następne ,więc głowa do góry .Chryzantema zakwita tego samego roku po posadzeniu , jedynie jesienne sadzonki trzeba czekac na przyszły rok z kwitnięciem . :uszy

mamafraniawitam w moim ogródeczku , i dziękuję za słowa uznania , bardzo mi miło . ;:180 Czasem musimy kabinowac i nasze ogródki rozszerzac jak gumę , bo chciejstw nieskończona ilośc . :;230
Mam nadzieje ,że po 15 wiosna na całego przyjdzie bo już mi sie myli z grudniem . ;:306
kanapl
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 19:55

Post »

mamafrania pisze:Jak tu pięknie ;:oj .Jezeli tylko dostanę jeszcze kawalątek podwórka pod dalie, to zgłoszę się po chryzantemy ;:108 .Opierałam się długo, ale przecież lie można ;:224 .

To od kogo masz dostać kawalątek podwórka :?: :?: :?:( To może i ja dostanę.... ;:306 ) Pozdrawiam!!!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dziewczyny jeśli chcecie to mam jeszcze kawałek wolnej ziemi , wiec z chęcią udostepnie na Wasze działeczki.Oczywiscie bez obrabaianie przeze mnie :;230
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Tereniu ;:196 ,ale masz pięknie przy tym oczku ;:oj ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”