Czosnki mam chyba średniej wielkości 'Purple Sensation'. Co wyrośnie - zobaczymy
Ogródek Robaczka cz. 5
Re: Ogródek Robaczka cz. 5
Kasiu! Ja mogę w przyszłą sobotę ale tylko na godzinkę jak od 16... Bo o 17.15 muszę być już w pracy. Fajnie byłoby w Palmiarni, albo gdzieś w okolicach Teatru M. Może godzinkę wcześniej, to posiedzę z Wami dłużej?
Czosnki mam chyba średniej wielkości 'Purple Sensation'. Co wyrośnie - zobaczymy
Jak się tak napatrzę na Twoje tulipany to złość mnie bierze, że posadziłam takie czerwone i różowe "zwyklaki"... No ale ten wieczny brak miejsca... W przyszłym roku oddam je mamie, ona ma gdzie sadzić
A sobie kupię postrzępione i inne dziwaczne 
jestem za, jestem za!!!!
mi pasuje jak najbardziej a miejsce mi obojętne
no pogoda nie ciekawa, a ja mam róże do posadzenia ale to już jutro bo nie wejdę na działkę, tak jest zalane wejście .....jutro ma być całkiem znośnie to pójdę, posadzę i dosypię kory pod nie
dziś dzień lenia
ooooo koncert Muse........mama ich uwielbia
no pogoda nie ciekawa, a ja mam róże do posadzenia ale to już jutro bo nie wejdę na działkę, tak jest zalane wejście .....jutro ma być całkiem znośnie to pójdę, posadzę i dosypię kory pod nie
dziś dzień lenia
ooooo koncert Muse........mama ich uwielbia
No i gites. Dla mnie 16.oo jest optymalna, nie bardzo mogę wcześniej
. Ale jeżeli Teatr M. = Teatr Muzyczny, to może umówimy się w którejś z kafejek w Starym Browarze, wtedy Bożka miałaby blisko do pracy...
Twoja wiosna Robaczku jest przecudna... Można oczy nacieszyć, nie to co za oknem...
Twoja wiosna Robaczku jest przecudna... Można oczy nacieszyć, nie to co za oknem...
Ok,umówmy się o 16 w np. Pralince, wypiję kawkę i polecę grać
A Wy sobie możecie zrobić potem clubbing, pubbing czy kawiarning 
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny, a gdzie ta Pralinka? 
Ps. Bożka, Purple Sensation jest bardzo ładny, widać go na zdjęciu powyżej
Ps. Bożka, Purple Sensation jest bardzo ładny, widać go na zdjęciu powyżej
Kasiu, w Starym Browarze, od strony nowej części.... 
- robaczek_Poznan

Dziewczyny, w Starym Browrze w sobotę to dzikie tłumy są... może coś bardziej przytulnego..? W pobliżu fajne jest np. Ptasie Radio, koło św. Marcin, ale dostosuję się oczywiście gdzie Wam wygodniej 
oooo Ptasie Gniazdo znam bo jest niedaleko mojego starego Wydziału - tam też możemy iść
zresztą mi to obojętne, najfajniejsze jest to, że się spotykamy

zresztą mi to obojętne, najfajniejsze jest to, że się spotykamy
Może być coś innego
Chodziło mi o to, żeby Bożka miała blisko do pracy...
Chodziło mi o to, żeby Bożka miała blisko do pracy...
Może być Ptasie Radio
O 16?
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu fotki cudne i Tobie przyjemnego weekendu i udanego spotkania 
- Deirde

- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A dlaczego nie chcecie spotkać się w Palmiarni? Dwa lata temu byłyśmy tam umówione z grupą z Wrocławia - przy tej pogodzie oraz szarówce która tak wcześnie już zapada to byłoby jak ukojenie. Oczywiście godzina musiałaby być wcześniejsza, a w Palmiarni jest świetna kafejka - bez problemu można się tam zmieścić.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu,najwazniejsze,ze liczenie jest juz ponizej stowki,pójdzie z górki teraz.Takie łany tulipanów w duzej ilości pięknie wyglądaja,a ja robię podstawowy błąd,ze wszystko klikam po sztuce i potem nie ma takiego efektu.
- robaczek_Poznan

Marta, nie Ptasio Gniazdo tylko Ptasie Radio
Asia, jeżeli dobrze rozumiem, ma być koło Teatru, to z Ptasiego jest bliżej niż z Browaru. Nie upieram się jednak, jest mi obojętne gdzie się umówimy.
Bozuniu, jeżeli taka opcja zostaje to ja będę
Monia, dzięki! to wstępne plany na przyszły weekend
Gosiu, Palmiarnia byłaby super, kafejka jest fajna, tyle że trzeba by zrobić rezerwację bo w soboty zwykle jest tam sporo ludzi. Poza tym wcześniej nie wszystkim pasuje...
Małgosiu, ja lubię tulipany w większych grupach, wtedy kompozycje i plamy kolorów są lepiej widoczne, ale łączki pojedynczych nasadzeń też mają swój urok. Poza tym zawsze możesz dosadzić, teraz tulipany są na wyprzedażach, a sadzić można do mrozów
Asia, jeżeli dobrze rozumiem, ma być koło Teatru, to z Ptasiego jest bliżej niż z Browaru. Nie upieram się jednak, jest mi obojętne gdzie się umówimy.
Bozuniu, jeżeli taka opcja zostaje to ja będę
Monia, dzięki! to wstępne plany na przyszły weekend
Gosiu, Palmiarnia byłaby super, kafejka jest fajna, tyle że trzeba by zrobić rezerwację bo w soboty zwykle jest tam sporo ludzi. Poza tym wcześniej nie wszystkim pasuje...
Małgosiu, ja lubię tulipany w większych grupach, wtedy kompozycje i plamy kolorów są lepiej widoczne, ale łączki pojedynczych nasadzeń też mają swój urok. Poza tym zawsze możesz dosadzić, teraz tulipany są na wyprzedażach, a sadzić można do mrozów
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
kolejne nieplanowane różyczki...wróciłam z Empress Josephine (znana także jako 'Souvenir de l'Imperatrice Josephine') i Gipsy Boy'a Geschwinda
Kasia,
Unikam miejsc gdzie mogę zgłupieć jak zobaczę różyczki.