moja mocniej owłosiona połówka gotowa na zawał paść ...
Sosny, sójki, sarny i inne takie
- ra_barbara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Aniu
Matko Jedyno
...a cóż Ty za "bardziej owłosioną połówkę posiadasz"? 
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
no jak to jaką ? mężara_barbara pisze:Aniumoja mocniej owłosiona połówka gotowa na zawał paść ...
Matko Jedyno
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
a to wcale nie jest takie oczywiste do zgadnięcia, bo u nas na przykład, jest akurat odwrotnie....czar_na pisze:no jak to jaką ? mężara_barbara pisze:Aniumoja mocniej owłosiona połówka gotowa na zawał paść ...
Matko Jedyno
- czar_na
- 1000p

Pat uwierz z moim nie ma co konkurować a najlepsze jest to ,że zawsze podobali mi mężczyźni z gładką klatą a tu ...
nigdy nie mów nigdy
Biedna ta nasza córka - po takich rodzicach gabinety kosmetyczne zbiją na niej fortunę
Biedna ta nasza córka - po takich rodzicach gabinety kosmetyczne zbiją na niej fortunę
- usa1276
- 1000p

- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu zajrzałam do ciebie bo zainteresował mnie tytuł wątku i nie żałuję
masz śliczny domek ,ja zawsze uważam ze domki drewniane nawet te nowe to domy z duszą, choć murowane też są ładne ale moim zdaniem to już nie jest to.
masz śliczny domek ,ja zawsze uważam ze domki drewniane nawet te nowe to domy z duszą, choć murowane też są ładne ale moim zdaniem to już nie jest to.
- czar_na
- 1000p

Witaj Ulo
Dziękuję za miłe słowa pod adresem domu , mam nadzieję ,że wkrótce będę miała coś więcej do pokazania. Zapraszam ponownie.
My tymczasem idziemy na polowanie brzózek i mam nadzieję ,że znajdę jakieś sensowne do zaadoptowania.
Dziękuję za miłe słowa pod adresem domu , mam nadzieję ,że wkrótce będę miała coś więcej do pokazania. Zapraszam ponownie.
My tymczasem idziemy na polowanie brzózek i mam nadzieję ,że znajdę jakieś sensowne do zaadoptowania.
- constancja

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Cześć Aniu
Ciepło się ubierz. U nas jest potworny wiatr.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
U mnie też wieje a takie polowanie, również mam w planach, ale czy uda mi się M wyciągnąć?
- czar_na
- 1000p

Przeceniłam pogodę oglądając ją przez szybę i trochę mnie wywiało. Czas chyba przeprosić się z czapką.
Pochodziliśmy po lesie, zrobiliśmy niezłą trasę i co? Weźmiemy drzewa zaraz za płotu. Fajne brzózki są w środku lasu ale koło nas wycinka na całego więc zadylanie z taczkami takiego kawału nieporęczne ,bo zwalili drzewa na ścieżki i niebezpieczne ,bo teraz o leśniczego nie trudno.
Pochodziliśmy po lesie, zrobiliśmy niezłą trasę i co? Weźmiemy drzewa zaraz za płotu. Fajne brzózki są w środku lasu ale koło nas wycinka na całego więc zadylanie z taczkami takiego kawału nieporęczne ,bo zwalili drzewa na ścieżki i niebezpieczne ,bo teraz o leśniczego nie trudno.
- Sosenki4

cha, to miałam podobnie z sosną na choinkę. Bo do niedawna ubierałam sosnę zamiast świerka czy jodły na choinkę. No i wybraliśmy się we dwójkę z siekierą na samosiejkowe pole.Obchodziliśmy w śniegu kawał drogi a ścięliśmy taką niedaleko domu.
Od paru lat kupujemy u leśniczego choinki-świerki i spokój tym bardziej, ze sosny powyrastały i zawielkie na choinki są
Od paru lat kupujemy u leśniczego choinki-świerki i spokój tym bardziej, ze sosny powyrastały i zawielkie na choinki są
- czar_na
- 1000p

Marzenko w tamtym roku mieliśmy 1 raz żywą choinkę w domu- szybko nie ?
Sąsiad nam sprzedał właśnie sosnę leśną i każdy się nią zachwycał mimo ,że swoje mieli kupione za grube pieniądze. Faktycznie była to taka typowa choinka a na dodatek mimo ,że stała 3 metry od kominka ani jedna igła jej nie spadła aż do momentu rozebrania. Patrzyłam nawet dziś w lesie i ciężko by było znaleźć odpowiednią choinkę gdzieś blisko.
Po tym pierwszym razie nie wyobrażam sobie już mieć sztucznej także liczę na to ,że sąsiad i w tym roku coś wykombinuje, bo u nas albo to albo za 200zł jakiś świerk.
A co z Twoimi potrójnymi brzózkami? Wypatrzyłam takie niedaleko ale nie wiadomo kogo spytać czy można sobie przywłaszczyć.
Po tym pierwszym razie nie wyobrażam sobie już mieć sztucznej także liczę na to ,że sąsiad i w tym roku coś wykombinuje, bo u nas albo to albo za 200zł jakiś świerk.
A co z Twoimi potrójnymi brzózkami? Wypatrzyłam takie niedaleko ale nie wiadomo kogo spytać czy można sobie przywłaszczyć.
- Sosenki4

moje brzózki rosną... niestety wciąż nie u mnie
200zł !!! jezu kochany, u leśniczego płacę 20zł za świerka zwyczajnego do sufitu wysokiego a w Wigilię siostra- sknerus płaciła 1zł, bo wyprzedawal jak leciało, żeby w ogóle sprzedać. Ja wcześniej ubieram.
A sosna to kiedyś prawie do Wielkiej nocy stała i zero opadniętych liści. Już się śmiałam, ze podetnę jej dół i n palmę uformuję, powieszę wydmuszki i gotowa wielkanocna dekoracja
200zł !!! jezu kochany, u leśniczego płacę 20zł za świerka zwyczajnego do sufitu wysokiego a w Wigilię siostra- sknerus płaciła 1zł, bo wyprzedawal jak leciało, żeby w ogóle sprzedać. Ja wcześniej ubieram.
A sosna to kiedyś prawie do Wielkiej nocy stała i zero opadniętych liści. Już się śmiałam, ze podetnę jej dół i n palmę uformuję, powieszę wydmuszki i gotowa wielkanocna dekoracja
- czar_na
- 1000p

Marzka ja za sosnę płaciłam 30 zł
ceny drzewek świątecznych są zawrotne! 
- Sosenki4

sosny sama sobie wycinam samosiejki na swoim polu, ale M zażyczył sobie szlachetnych choinek i on płaci ze swoich zaskórniaków
A do mnie to Ci nie po drodze?
A do mnie to Ci nie po drodze?
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ania jak ja słyszę, czytam takie rzeczy....
U syna w mieście, jest las i moje spacery tam sa dla mojej rodziny ze mną męczące bo ja nie mogę patrzeć jak leży drzewo i sie marnuje
albo..
Gdybym ja obawiała sie leśniczego to nie miała bym nawet....
drzewa genealogicznego....
. 
....to mnie ciągnie jak tego przysłowiowego wilka do lasu.Pochodziliśmy po lesie, zrobiliśmy niezłą trasę i co? Weźmiemy drzewa zaraz za płotu. Fajne brzózki są w środku lasu ale koło nas wycinka na całego więc zadylanie z taczkami takiego kawału nieporęczne ,bo zwalili drzewa na ścieżki i niebezpieczne ,bo teraz o leśniczego nie trudno.
U syna w mieście, jest las i moje spacery tam sa dla mojej rodziny ze mną męczące bo ja nie mogę patrzeć jak leży drzewo i sie marnuje
albo..
a nic nie powiemA co z Twoimi potrójnymi brzózkami? Wypatrzyłam takie niedaleko ale nie wiadomo kogo spytać czy można sobie przywłaszczyć.
Gdybym ja obawiała sie leśniczego to nie miała bym nawet....
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017