Zachwyca ilością kwiatów.
 Zachwyca ilością kwiatów.Ogródek Gosi cz. 6
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 6
Julia jest dosyć wyrazista  Zachwyca ilością kwiatów.

Zachwyca ilością kwiatów.- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu bo jak tak człowiek naogląda się tych piękności w różnych wątkach, to zamówienia same się piszą   
   A później dopiero przychodzi zastanowienie gdzie to wszystko upchnąć....u mnie, że ogród wciąż się buntuje i nie chce się rozciągnąć, na zakupy kategoryczny szlaban
 A później dopiero przychodzi zastanowienie gdzie to wszystko upchnąć....u mnie, że ogród wciąż się buntuje i nie chce się rozciągnąć, na zakupy kategoryczny szlaban 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ewuś, zastanawiam się gdzie ją można dostać. Będę szukała. Jeżeli polecasz tym bardziej..
Aguś, ja jak na razie mam szlaban na zmniejszanie drastyczne trawnika, więc zaczynam sadzić do donic. To juz jest choroba

Aguś, ja jak na razie mam szlaban na zmniejszanie drastyczne trawnika, więc zaczynam sadzić do donic. To juz jest choroba

- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Tak, forum w pewnym sensie napędza tę całą machinę. Poznajemy masę pięknych roślin, które dotąd były nam nieznane i ...zaczyna się szukanie miejsca na nasadzenia, komponowanie nowych rabat itp.  

- Margo2
Ewo, nie tylko, że poznajemy rosliny dotąd nam nieznane, nawet znane pokazywane są w innym świetle.  

Ile razy przechodziłam koło jakieś roslinki i tak naprawdę nie zwracałam na nią uwagi, a po tem nagle na forum bam, jaka ona sliczna.
Forum jest niebezpieczne

Ile razy przechodziłam koło jakieś roslinki i tak naprawdę nie zwracałam na nią uwagi, a po tem nagle na forum bam, jaka ona sliczna.
Forum jest niebezpieczne

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Forum nie tylko jest niebezpieczne ale cholera zgubna strasznie jest   

Gosik wymyslilas juz co na tym waskim kawalku przy sciezce posadzisz? ja lubie takie waskie rabaty ktore sa tak ala na srodku tz jak jest przestrzen z jednej i drugiej strony. Bardzo przyjemnie to wyglada.

Gosik wymyslilas juz co na tym waskim kawalku przy sciezce posadzisz? ja lubie takie waskie rabaty ktore sa tak ala na srodku tz jak jest przestrzen z jednej i drugiej strony. Bardzo przyjemnie to wyglada.
- 
				Marzenka79
- 1000p 
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gosiu prawda,że w gronie ludzi takich samych jak my cudownie się planuje? Jest już luty...z każdym dniem te plany będą nabierać realnych kształtów

- Margo2
Jula, oj zgubna, zgubna. Ostatnio wydałam wszystkie wolne pieniądze na roślinki, a w domu kasy brakuje, bo to nie sezon na zarobek dla mojego m.  

Szlaban na kupowanie do wiosny.
Na razie nic nie myślałam. Musze sie zastanowić, co tam pozmieniać. Tam są raczej roslinki skalne. Nie wiem, czy chcę podwyższać optycznie tę rabatę. Muszę przemysleć.
A masz jakieś propozycje?
Marzenko, bardzo lubię wspólne planowanie. Czasem spojrzenie z boku dużo daje. Ale ja też jestem z tych upartych i jak coś sobie postanowię, to ...
Ale wysłuchać propozycji zawsze warto.
Dzięki nim po ścianie domu bedzie się wił powojnik

Szlaban na kupowanie do wiosny.
Na razie nic nie myślałam. Musze sie zastanowić, co tam pozmieniać. Tam są raczej roslinki skalne. Nie wiem, czy chcę podwyższać optycznie tę rabatę. Muszę przemysleć.
A masz jakieś propozycje?
Marzenko, bardzo lubię wspólne planowanie. Czasem spojrzenie z boku dużo daje. Ale ja też jestem z tych upartych i jak coś sobie postanowię, to ...
Ale wysłuchać propozycji zawsze warto.
Dzięki nim po ścianie domu bedzie się wił powojnik

- Alania
Gosiu, mam na imię MonikaMargo2 pisze:Ewo, nie tylko, że poznajemy rosliny dotąd nam nieznane, nawet znane pokazywane są w innym świetle.
Forum jest niebezpieczne

- 
				edulkot
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Zaraźliwe to forum okropnie ale nam to bardzo odpowiada bo mamy zajęcie i ciągle coś zmieniamy i dokupujemy inne cudeńka a na dodatek ciągle nam mało. 

- Margo2
Jeny, Monia, no pewnie.
Z tego pośpiechu pisze głupoty.
Ostatnio dużo pisze z Ewąmajową. To chyba z tego powodu 

Załóz wątek bo się człowiek odzwyczaja 

Maju, Ty aż tak zaraźliwa nie jesteś.
Piwonie na przykład Cię nie biorą 

A mnie zaczynają. Jak zobaczyłam drzewiaste u Gosi.
Paprocie też mnie wzięły, kiedy je zobaczyłam u Zbyszka, a trawami to kilka osób mnie zaraziło.
Nie powinnam nikogo odwiedzać, bo zbankrutuję, a w dodatku będe musiała sadzić piętrowo

Z tego pośpiechu pisze głupoty.
Ostatnio dużo pisze z Ewąmajową. To chyba z tego powodu

Załóz wątek bo się człowiek odzwyczaja

Maju, Ty aż tak zaraźliwa nie jesteś.
Piwonie na przykład Cię nie biorą

A mnie zaczynają. Jak zobaczyłam drzewiaste u Gosi.
Paprocie też mnie wzięły, kiedy je zobaczyłam u Zbyszka, a trawami to kilka osób mnie zaraziło.
Nie powinnam nikogo odwiedzać, bo zbankrutuję, a w dodatku będe musiała sadzić piętrowo
- Alania
założyłam kilka dni temu  

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Wlasnie tez sie zastanawialam czy koniecznie ja podwyzszac   Ja bym jednak poszla w plamy niskich nasadzen
  Ja bym jednak poszla w plamy niskich nasadzen  

- riane
- Od: 24 lut 2008, o 12:02
Piwonie Cię ruszają.... a u Kalmii byłaś? http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... &start=196 
Co do skalniaczka, to rzeczywiście śliczny jest i co najwyżej bym go powolutku rozszerzała. W końcu roślinki rosną... to nie Twoja wina, nie? Dopiero jak będzie miał ponad metr szerokości to jakieś coś wystające zacznie pasować. Ale nie za dużo, niech to zostanie słoneczną skarpą.
 Dopiero jak będzie miał ponad metr szerokości to jakieś coś wystające zacznie pasować. Ale nie za dużo, niech to zostanie słoneczną skarpą.

Co do skalniaczka, to rzeczywiście śliczny jest i co najwyżej bym go powolutku rozszerzała. W końcu roślinki rosną... to nie Twoja wina, nie?
 Dopiero jak będzie miał ponad metr szerokości to jakieś coś wystające zacznie pasować. Ale nie za dużo, niech to zostanie słoneczną skarpą.
 Dopiero jak będzie miał ponad metr szerokości to jakieś coś wystające zacznie pasować. Ale nie za dużo, niech to zostanie słoneczną skarpą.Agata

- Margo2
Monia, już byłam  

Jula, też tak myslę. Na pewno coś tam jak zwykle będe kombinowała,ale za bardzo nie zmienie. Raczej urozmaicę jednorocznymi.
Agatko, byłam u niej, ale teraz na bieżąco oglądałam je u Goi Ma-Do. Kalmia też ma zabójcze. Szkoda, że one tak krótko kwitną. Z jednej strony to marnotrawstwo miejsca. Chociaż z drugiej strony rh kwitną też krótko.

Jula, też tak myslę. Na pewno coś tam jak zwykle będe kombinowała,ale za bardzo nie zmienie. Raczej urozmaicę jednorocznymi.
Agatko, byłam u niej, ale teraz na bieżąco oglądałam je u Goi Ma-Do. Kalmia też ma zabójcze. Szkoda, że one tak krótko kwitną. Z jednej strony to marnotrawstwo miejsca. Chociaż z drugiej strony rh kwitną też krótko.