Ile na nim wolnego miejsca! U mnie stoją w trzech rzędach...

H. multiflora ładna a fiołeczek cudny!

.W grudniu kolejne liczenie
 .W grudniu kolejne liczenie   

Choroba fiołkowa rozwinęła się na dobre .
 Choroba fiołkowa rozwinęła się na dobre . 

To super,zwłaszcza,że robisz to co lubisz
 To super,zwłaszcza,że robisz to co lubisz  A fiołeczek śliczny,również ze względu na ciapate listeczki.Miłego dnia
 A fiołeczek śliczny,również ze względu na ciapate listeczki.Miłego dnia 

.
 . .
 . .
 . . Mój listek się już ukorzenił (wiem bo nie wytrzymałam i go wygrzebałam z ziemi
. Mój listek się już ukorzenił (wiem bo nie wytrzymałam i go wygrzebałam z ziemi   ), teraz tylko na sadzoneczkę czekać
 ), teraz tylko na sadzoneczkę czekać 

,
 , 

Potrzeba matka wynalazkuPodlewam gruszką do nosa to nie przelewam. Raz, że dziubek cieniutki, a dwa 1 "psik" na małego fiołka. Trzy psiki na dorosłego.
Koleżanka pracująca w sanepidzie przyniosła mi parę pojemników na siuśki, więc parę dodatkowych doniczek czeka.

. Nawet nie wiem, którego wybrać jako "numer jeden" - wszystkie pięknie kwitną. Ten listek pokazany kilka stron wstecz robi duże wrażenie
 . Nawet nie wiem, którego wybrać jako "numer jeden" - wszystkie pięknie kwitną. Ten listek pokazany kilka stron wstecz robi duże wrażenie  .
 . . Ja mam pod oknem podobny i właśnie dziś usłyszałam, że bardzo ciężko się odsłania firanki
 . Ja mam pod oknem podobny i właśnie dziś usłyszałam, że bardzo ciężko się odsłania firanki  . A tu jeszcze nawet zima się nie zaczęła; nawet nie ma co myśleć o ciepełku i wystawieniu roślinek na balkon
 . A tu jeszcze nawet zima się nie zaczęła; nawet nie ma co myśleć o ciepełku i wystawieniu roślinek na balkon  .
 .