białe fiołeczki nakrapiane na niebiesko pokazały nareszcie swoje kwiatuszki:

Pierwsze kwiaty śliwy Pissardi:

szafirkowo:

moja różowa niezapominajka - w tym roku duocolor:

Kasiu, dziękujękasia_rom pisze:Moniu, ale piękności![]()
A roślinki w białych wersjach śliczne,
Świetnie wyglądają białe i niebieskie szafirki, czy one się nie mieszają, tzn że nie zrobią się wszystkie niebieskie?

to tak, jak ja - niestety pożegnałam więcej róż niż myślałamliska pisze:bo tej zimy przemarzlo wszystko co było otulone..
ta zima była bardzo zła..
jestem na nią nieźle wkurzona!

Moni,u mnie też nie wygląda najlepiej.Pienna wypadła a inne musiałam tak przyciąć,że nie wiem czy coś z nich będzievertigo pisze:to tak, jak ja - niestety pożegnałam więcej róż niż myślałamliska pisze:bo tej zimy przemarzlo wszystko co było otulone..
jestem na nią nieźle wkurzona!, w tym 3 Eden Rose, 6 na pniu, 2 nn

_oleander_, u mnie też niemal wszystkie róże ścięte do zera. Niektóre to zupełnie nowe pędy muszą sobie wypracować. To była wyjątkowo sroga zima dla naszych ogródków. Miejmy nadzieję, że nowa zima już taka nie będzie, bo zamierzam się skusić na 2 nowe pienne. Tym razem chyba jednak kupię Fairy na pniu, bo te właśnie mi przetrwały.Aszka pisze:Moni,u mnie też nie wygląda najlepiej.Pienna wypadła a inne musiałam tak przyciąć,że nie wiem czy coś z nich będzievertigo pisze:to tak, jak ja - niestety pożegnałam więcej róż niż myślałamliska pisze:bo tej zimy przemarzlo wszystko co było otulone..
jestem na nią nieźle wkurzona!, w tym 3 Eden Rose, 6 na pniu, 2 nn