Ogródeczek An-ki
Basiu poczekam cierpliwie na przepis.Pozdrawiam.
Bogusiu te różyce kwitna non-stop,tolerują również cień.Jak zajrzałam na strone g.F. to okazuje się,że są jak w katalogu.Bogusiu- a kwiaty bardzo radują nasze oczy i serca.
Bogusiu te różyce kwitna non-stop,tolerują również cień.Jak zajrzałam na strone g.F. to okazuje się,że są jak w katalogu.Bogusiu- a kwiaty bardzo radują nasze oczy i serca.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu,Twoja hortensja jest bajeczna,ciekawe czy ona pachnie.Poluję na takową od dawna,gdzie została kupiona?G F wspaniale Ci rośnie,też mam taką,ale mniej mi kwitnie,gdyż stanowisko wybrałam jej w półcieniu ,koloru różowego jej brak.Anulko moja tak wygląda

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Witam nowonarodzoną.Cieszę się,że G.F. równie pięknie kwitnie w Twiom Ogródku,a brak różowego koloru urodzie nie zaszkodzi.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu[/b] tak,to jest Ghislaine de Feligonde.Na jednym krzaczku 3 kolory.Te niebieskie kwiaty w różach to zwisające(ale zapomniałam nazwy-dam Ci póżniej) jednoroczne a ja posadziłam i są płożace i dają ładne tło królowym.
Hanuś,az dostałam rumieńców po Twojej pochwale-dzięki.
Tą Hannę dedykuję Hani.Jest w pełni rozwinięta,pachnie owocowo i jest jak cała moja Lapa.
Fisherman,s dalej urzeka kolorem i zapachem.
Clematis Mazury( to dopiero 1 kwiat,ale już następne pączki zwiastują,że będzie ich więcej)

New Dawn- róż porcelanowy
A to wiesiołek mssouryjski

Na koniec moja najbardziej wyczekiwana róża Akropolis kupiona w markecie.(Była prawie bez korzenia)

Hanuś,az dostałam rumieńców po Twojej pochwale-dzięki.
Tą Hannę dedykuję Hani.Jest w pełni rozwinięta,pachnie owocowo i jest jak cała moja Lapa.

Clematis Mazury( to dopiero 1 kwiat,ale już następne pączki zwiastują,że będzie ich więcej)

New Dawn- róż porcelanowy

Na koniec moja najbardziej wyczekiwana róża Akropolis kupiona w markecie.(Była prawie bez korzenia)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Gabryniu,to telepatia-jak tylko wkleję zdjęcia zaraz Cię odwiedzę.
Trochę widoczków z frontu ogródka:

[/URL
[url=http://img141.imageshack.us/i/grudc.jpg/]
Trochę widoczków z frontu ogródka:

[url=http://img141.imageshack.us/i/grudc.jpg/]

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka