Edytko jak nazywa się ta roślinka? Napisz coś o niej. Czy nadaje się na skalniak.

Ostatnio wszyscy w moim otoczeniu coś sobie łamiąAgawa pisze:Witaj Edyto widzę, że zakupy spore zrobiłaś.
Lekkie zawirowanie miałam w rodzince, córka rekę złamała i czasu na nic nie miałam
Co do różanecznika, podobne objawy są na moim, i też nie wiem co mu jest

Ten preparat to do innych też się nadaje?AGNESS pisze:Witaj Edytko, Twój ogródek pięknie się już prezentuje, magnolia- mistrzostwo świata,, hiacynty prześliczne, tulipanek piękny
piękna kulka rozchodnika- uwielbiam czas , kiedy on jest właśnie w tej niziutkiej kulistej postaci, chociaż i później prezentuje się pięknie
a jak jesienią kwitnie, to jest cudny
Zakupy super
![]()
A co do różanecznika, to myślę, że to tylko uszkodzenia mrozowe i nic mu nie będzie, podsyp tylko nawozem do różaneczników, myślę, że można spryskać preparatem Asahi - jest to biostymulator który podobno świetnie wpływa na kondycję roślinek

Edytko pisałam Ci na temat ASAHI w swoim wątku, ale nie wiem, czy czytałaś. Więc tak, on nadaje się do wszystkich roślin, nawet domowych, ma bardzo dobry wpływ na różne kłopoty, stymuluje je do lepszego rozwoju i pomaga goić różne uszkodzeniaEdytaB pisze:Ten preparat to do innych też się nadaje?AGNESS pisze:Witaj Edytko, Twój ogródek pięknie się już prezentuje, magnolia- mistrzostwo świata,, hiacynty prześliczne, tulipanek piękny
piękna kulka rozchodnika- uwielbiam czas , kiedy on jest właśnie w tej niziutkiej kulistej postaci, chociaż i później prezentuje się pięknie
a jak jesienią kwitnie, to jest cudny
Zakupy super
![]()
A co do różanecznika, to myślę, że to tylko uszkodzenia mrozowe i nic mu nie będzie, podsyp tylko nawozem do różaneczników, myślę, że można spryskać preparatem Asahi - jest to biostymulator który podobno świetnie wpływa na kondycję roślinek