Zaraz biorę się za lekturę...Andziax007 pisze:Tutaj poczytaj sobie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
Moje rośliny i roślinki cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Witaj Grażynko
Nadrabiam forumowe zaległości i właśnie trafiłam do Ciebie.
Piękny Aloesik, wiedziałam, że kwitną w naturze, ale chyba rzadko kwitną te domowe?? Jednym słowem szczęściara z Ciebie
Piękny prezent sprawił Ci mąż na dzień kobiet, parapet zdecydowanie wiosenny
Dziś wracając do domku zrobiłam zdjęcia (niestety telefonem) krokusików. Już kwitną
Piękny Aloesik, wiedziałam, że kwitną w naturze, ale chyba rzadko kwitną te domowe?? Jednym słowem szczęściara z Ciebie
Piękny prezent sprawił Ci mąż na dzień kobiet, parapet zdecydowanie wiosenny
Dziś wracając do domku zrobiłam zdjęcia (niestety telefonem) krokusików. Już kwitną
Pozdrawiam, Paula
- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo się cieszę że do mnie trafiłaś - dziękuję
Aloesików było kilka i wybrałam ten z pędem kwiatowym, bo kto wie czy doczekała bym się takiego pędu u innego aloesika a tak wyglądam już tylko kwiatków

Aloesików było kilka i wybrałam ten z pędem kwiatowym, bo kto wie czy doczekała bym się takiego pędu u innego aloesika a tak wyglądam już tylko kwiatków
Rozstawiłam je na całej długości parapetu (muszę być nie skromna i napisać że) naprawdę ślicznie wyglądają w oknie i tak wiosennnie się zrobiłoPiękny prezent sprawił Ci mąż na dzień kobiet, parapet zdecydowanie wiosenny
Byłam u ciebie widziałam i potwierdzam ślicznie wygląda ten krokusik u mnie w ogródku widzę że pokazały się kiełki tulipanów nad powierzchnią ziemi teraz już tylko wyglądamy wiosnyDziś wracając do domku zrobiłam zdjęcia (niestety telefonem) krokusików. Już kwitną
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34