Gohna róż w tym roku troszkę się nazbierało

,uważam że są piękne , niektóre tak fantastycznie pachną.Dopiero w tym roku odkrywam ich piękno

.Mariatheresa jest faktycznie warta kupienia,chociaż złapała lekkiego mączniaka.Obecnie zbiera siłę aby powtórzyć kwitnienie.Mam nadzieję ż właśnie tak będzie ...usiądę na tarasie i będę się napawać pięknem kwiatów.Oby tylko nie jeżdziły żadne auta bo kurzy niemiłosiernie od drogi a asfaltu to pewnie się nie doczekam

.
Ewo na pewno na coś się wymienimy

.U mnie również kilka doniczek stoi do wsadzenia, jednak to nie róże ,je mam już na swoich stałych miejscach.Miło mi że podoba ci się moja rabatka z jedyną w moim ogrodzie pelargoną.
Izabello ta rabatka jest już gotowa nie będzie w niej zmian,chyba że coś by chorowało,oby nie!Warta kupna jest Nostalgia ,wspaniałe ułożenie płatków a jak cudownie pachnie!
Ania DS zazwyczaj jeżdzimy na południe zimą a te parki zabawy dla dzieci są czynne cały rok,czy tylko sezonowo?Moi znajomi tam jeszcze nie byli więc muszę zasięgnąć informacji od ciebie

.W Rogowie figury są stałe a szkoda na pewno byłaby większa atrakcja.Natomiast jest dużo dodakowych atrakcji typu przejażdżki samochodami,zjeżdżalnie ,tory preszkód itp.
Jednak wszystko za dodadkowymi opłatami,tak że można do domu wrócić z bardzo wyszczuplonym portfelem