Na wsi u maakity cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Magdo,
To chyba do mnie przeszło Twoje choróbsko. Wczoraj już mnie trochę brało, ale jeszcze kilka godzin spędziłam na zewnątrz, a dziś w nosie kręci, kaszel męczy i głos tracę
A do łóżka nie chcę i nie bardzo mogę.
W każdym razie miłego dnia i dobrej pogody do nadrabiania ogródkowych zaległości
To chyba do mnie przeszło Twoje choróbsko. Wczoraj już mnie trochę brało, ale jeszcze kilka godzin spędziłam na zewnątrz, a dziś w nosie kręci, kaszel męczy i głos tracę
W każdym razie miłego dnia i dobrej pogody do nadrabiania ogródkowych zaległości
To samo miałam napisać.kubanki pisze:Witaj Magdo,
To chyba do mnie przeszło Twoje choróbsko. Wczoraj już mnie trochę brało, ale jeszcze kilka godzin spędziłam na zewnątrz, a dziś w nosie kręci, kaszel męczy i głos tracęA do łóżka nie chcę i nie bardzo mogę.
Magdi pozarażałaś nas
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie po każdych odwiedzinach na forum się odkażać
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
witam Was Halinko, Jolu, Aniu, Izo i Doroto.
Trochę rzadziej siadam ostatnio do ogródka, bo mam mnóstwo zajęć, jak nie ogród to dom, jak nie dom to goście i tak w kółko.
Zdrowa jestem jak ryba. I zgłaszam, żę to n ie ja chorobę puściłam w obieg - moja dolegliwość była związana z karmieniem mojego potomka. Fakt myślałam, że to grypa, ale jednak nie.
Trochę rzadziej siadam ostatnio do ogródka, bo mam mnóstwo zajęć, jak nie ogród to dom, jak nie dom to goście i tak w kółko.
Zdrowa jestem jak ryba. I zgłaszam, żę to n ie ja chorobę puściłam w obieg - moja dolegliwość była związana z karmieniem mojego potomka. Fakt myślałam, że to grypa, ale jednak nie.
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Cieszę się Magduś, że już jesteś zdrowa. Ubieraj się ciepło, bo o nawrót choroby nietrudno, a wiem z własnego doświadczenia, że ciężko wysiedzieć w domu, mając ogród.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
że już wróciłaś do zdrowia