Ale masz szalone pomysłykati-1976 pisze:U mnie radiówki nie chcieli założyć, bo im 2 drzewa na drodze stanęły.
Ze złości chciałam kupić kilka litrów Randapu i podlać drzewa, ale za bardzo kocham roślinki, by robić im krzywdę
Skromne roślinki deissy
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Witam moje kochane,
Ewo dziekuje za odwiedzinki i gratulacje,Rastharsis jak tylko murraya będzie się dała skubnąć jest twoja,dziękuje za gratulki.
Co do przesiadywania na forum macie absolutna racje ,ja bym mogła siedzieć i siedzieć....
Dobrze że nie mam ograniczenia na neta,bo bym się chyba zapłakała.Kasiu współczuje neta.Ja mam radiówkę ale też błyskawica to nie jest,tyle tylko że nie muszę się martwić o limit.Bardzo wam dziewczyny wszystkie dziękuje za odwiedziny.Teraz wam pokarzę co znalazłam.....
A wiec tak wsadziłam jedną łodyżkę zamiokulkusa od Kasi do wody,ciekawa byłam czy puści korzonki,i modliłam się żeby go nie zmarnować a tu dziś patrze i proszę są Korzonki

A tu maluszki fiołków które dziś wypatrzyłam

A tu mój benek pamiętacie jaki był marniutki jeszcze w takiej obskurnej doniczce ,a teraz proszę jaki się robi przystojniacha

A to jeden z moich parapetów,niedawno był pusty a teraz pięknie po prostu pięknie

A to cześć mojego bambusa, musiałam odciąć bo coś się działo wsadziłam do wody i puścił korzonki ,wiec go do ziemi i zobaczymy

A na koniec prezent mikołajowy który sama sobie sprezentowałam
Przedstawiam Mikołaja pół pers matka śliczna niestety mój kiciuś więcej chyba dostał po tatusiu ale i tak go kocham

A i jeszcze to mój gruboszek który dostał nową doniczkę

Pozdrawiam cieplutko
Ewo dziekuje za odwiedzinki i gratulacje,Rastharsis jak tylko murraya będzie się dała skubnąć jest twoja,dziękuje za gratulki.
Co do przesiadywania na forum macie absolutna racje ,ja bym mogła siedzieć i siedzieć....
Dobrze że nie mam ograniczenia na neta,bo bym się chyba zapłakała.Kasiu współczuje neta.Ja mam radiówkę ale też błyskawica to nie jest,tyle tylko że nie muszę się martwić o limit.Bardzo wam dziewczyny wszystkie dziękuje za odwiedziny.Teraz wam pokarzę co znalazłam.....
A wiec tak wsadziłam jedną łodyżkę zamiokulkusa od Kasi do wody,ciekawa byłam czy puści korzonki,i modliłam się żeby go nie zmarnować a tu dziś patrze i proszę są Korzonki

A tu maluszki fiołków które dziś wypatrzyłam

A tu mój benek pamiętacie jaki był marniutki jeszcze w takiej obskurnej doniczce ,a teraz proszę jaki się robi przystojniacha

A to jeden z moich parapetów,niedawno był pusty a teraz pięknie po prostu pięknie

A to cześć mojego bambusa, musiałam odciąć bo coś się działo wsadziłam do wody i puścił korzonki ,wiec go do ziemi i zobaczymy

A na koniec prezent mikołajowy który sama sobie sprezentowałam

A i jeszcze to mój gruboszek który dostał nową doniczkę

Pozdrawiam cieplutko
- rastharsis
- 200p

- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Już się nie mogę doczekać...deissy pisze:Rastharsis jak tylko murraya będzie się dała skubnąć jest twoja
Jakby coś nie wyszło, to możesz liczyć na łodyżkę mojego zamiokulkasa, z którego jestem bardzo dumna.deissy pisze:A wiec tak wsadziłam jedną łodyżkę zamiokulkusa od Kasi do wody,ciekawa byłam czy puści korzonki,i modliłam się żeby go nie zmarnować a tu dziś patrze i proszę są
Pozwól, że w Twoim wątku też pochwalę się maluszkami jednego listka ciemnoróżowego, biskupiego fiołeczka:deissy pisze:A tu maluszki fiołków które dziś wypatrzyłam![]()
![]()
(jak się powiększy fotkę, to widać, że maleństw już jest sporo
(w środku rozetki białego fiołka też zaczyna się coś dziać

(a tutaj cała rodzinka: z przodu 2 białe, po lewej listek ciemnoróżowy z potomstwem, a z tyłu duża sadzonka ciemnoniebieskiego)
Jaki fantastyczny słoń!deissy pisze:A tu mój benek pamiętacie jaki był marniutki jeszcze w takiej obskurnej doniczce ,a teraz proszę jaki się robi przystojniacha![]()
Znam tę radość...deissy pisze:A to jeden z moich parapetów,niedawno był pusty a teraz pięknie po prostu pięknie![]()
Mam coś podobnego, czy to nie dracena "Lucky bamboo", inaczej dracena sanderianadeissy pisze:A to cześć mojego bambusa, musiałam odciąć bo coś się działo wsadziłam do wody i puścił korzonki ,wiec go do ziemi i zobaczymy
Ładny... jak na kota (= pisała miłośniczka szczekających).deissy pisze:A na koniec prezent mikołajowy który sama sobie sprezentowałamPrzedstawiam Mikołaja pół pers matka śliczna niestety mój kiciuś więcej chyba dostał po tatusiu ale i tak go kocham
![]()
Prześliczny!deissy pisze:A i jeszcze to mój gruboszek który dostał nową doniczkę
Pozdrawiam serdecznie!
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem w szoku, że zamek Ci się w ten sposób ukorzenił. To po co ja swoje tak skrupulatnie cięłam
Benek, naprawdę dostojnie wygląda w tej donicy. Jest teraz w super kondycji.
Z moim bambusem kilka dni temu, też zaczęło się coś dziać
. Zrobiłam tak jak Ty uciełam i czekam na korzonki. A pieniek co prawda żółknie, ale posłuży mi za tyczkę do maranty, która coś za bardzo się giba ostatnio
A ten czarniutki śpioszek jest słodziutki. Jakbym go dorwała swoje ręce to pewnie miałby mnie dosyć po 5-ciu minutach. Zagłaskałabym go
.
Benek, naprawdę dostojnie wygląda w tej donicy. Jest teraz w super kondycji.
Z moim bambusem kilka dni temu, też zaczęło się coś dziać
A ten czarniutki śpioszek jest słodziutki. Jakbym go dorwała swoje ręce to pewnie miałby mnie dosyć po 5-ciu minutach. Zagłaskałabym go
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rhastarsis. U mnie gruboszków jest pod dostatkiem, więc jak chcesz, to pisz na PW
Moje doniczkowce i sukulenty
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mikołajek cudowny! Taki prezencik to prawdziwy rarytas
Ja miałam dracenę sanderiana zielonożółtą, niestety też nie wiedzieć czemu zaczęła chorować, a jakoś się zagapiłam i za późno zainterweniowałam, jednak one łatwo się ukorzeniają i dobrze rosną, więc Twoja zaraz znowu będzie piękna. Gratuluję udanego eksperymentu z zamio.
Śliczne fiołki i benki - masz do nich rękę. 
Ja miałam dracenę sanderiana zielonożółtą, niestety też nie wiedzieć czemu zaczęła chorować, a jakoś się zagapiłam i za późno zainterweniowałam, jednak one łatwo się ukorzeniają i dobrze rosną, więc Twoja zaraz znowu będzie piękna. Gratuluję udanego eksperymentu z zamio.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona